| danpopa777 a întrebat:

Ce parere aveti de facultatea de AI?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E bună. Dar ce-i aia?

| doctorandus a răspuns:

Nu exista facultate de AI. Exista facultate de automatica si calculatoare sau facultate de informatica.

| danpopa777 explică (pentru doctorandus):

Cauta pe net sef, la facultatea de stiinte, este si informatica si AI-ul(introdus recent)

| johnnny123 a răspuns:

Care-i aia?

| danpopa777 explică (pentru johnnny123):

E un departament special in cadrul facultatii de stiinte

| johnnny123 a răspuns (pentru danpopa777):

Deci nu e o "Facultate de A.I."

| Cresta a răspuns:

Exista asa ceva?
Sau tu nu stii nici ce este AI.

| danpopa777 explică (pentru Cresta):

E introdusă recent, e un departament in cadrul facultatii de stiinte

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Vrei o parere diplomatica sau una fara perdea? Asta cu Ai este o alta escrocherie a NSA a americanilor impreuna cu kackerii lor care cu ajutorul unor rapandule de gen Elon Musk(Elon Reeve Musk) si rahatelul celalalt de Sam Altman(Samuel Harris Altman) cu escrocheria de OpenAI inceaca pe modelul escrocheriei hackerilor cu BitCoin si a escrocheriilor cu monezi virtuale sa gasesca noi fraieri si sa le dea fraierii bani legal din card pe baza unor plati lunare sau anuale de gen subscriptie exact cum au facut si Twitter cu fostul lor sef escroc cu barba si cu actualul atot-stiutor bufon de la casa alba numit Elon Musk, ca sa nu mai vorbim de fatalaul celalalt de Mark Hackerberg (am scris bine sa stiti), si care fiecare in felul lui incerca sa te prostesca sa cumperi niste vrajeli virtuale de la ei de pe site-uri lor, si daca ai facut prostia sa instalezi in PC-ul tau ceva programe create de FaceBook, Twitter sau rahaturi de programe pe structura Ai de gen ChatGPT iti pot spune ca dupa inslalare calculatorul tau va fi spionat si supt online de date cum vor ei fiindca asta le si interesul sa gulega informatii de tot felul - ideea este simpla > cine detine informatia primul castiga lupta cum se spune - deci cine are mai multe informatii din diferite domenii detine puterea in lume fiindca avad informatiile stiu unde, cum si in ce fel sa lovesca. Tot ce este cu bla bla bla asta de AI nu este altceva decat niste proceduri furate si inspirate din Google de la motoarele si procedurile lor sofisticate de cautate in net si nimic mai mult pe care hackerii le-au modificat si re-programat si puse intr-un mic programel prin care inceerca spionare de PC-uri in net ca sa culega date sensibile. Un model de escroc axat pe structura escrocheriilor cu Ai este si romanasul de Daniel Dines care ai place numai prospatura tanara sa traga pe banana si care si asta a aparaut asa din senin miliardar in dolari peste noapte fiind prieten de escrocherii in net cu Elon Musk ca sa o stiti si pe asta. Despre escrocul de Daniel Dines si escrocheriile lui cu UiPath si boti introdusi sa spioneze in PC-uri si in net dar in special in zona bancara aveti informatii pe aici: https://ro.wikipedia.org/wiki/Daniel_Dines

| danpopa777 explică (pentru REMiXPaLTaLK):

Am cerut si eu o paraere despre o facultate si imi scrii MAREA TEORIE A CONSPIRATIEI? mersi sefule?

Întrebări similare