Mai fata, de ce vrei tu sa nenorocesti si vietile altora?
Cu ce ti-au gresit oamenii din alte masini de vrei tusa moara odata cu tine?
Daca aveai de gand sa te sinucizi, pana acum erai moarta, dar eu cred ca tu urli dupa atentie, de aceea ai venit pe forum...
Ia-ti maine alt job, ca sunt mii de locuri libere, doar bun simt sa ai si dor de munca, ca de lucru se gaseste garla.
Știi cum se spune: Ai câștigat - continuă. Ai pierdut - continuă. De data asta ai pierdut bătălia - datoria ta este să continui. Poate data viitoare vei câștiga. Viața trebuie să continue și cu bune și cu rele. Nu te poticni in fața primului eșec al vieții. Vor mai fi.
Să fii iubită.
Fata draga cauta Urgent un psiholog! Și nu distruge masina & viata unui nevinovat sa-l bagi in belele! Ai idee ce înseamnă un accident cu victima? Dosar Penal! Dacă omul ala nu poate demonstra ca tu te-ai aruncat in fata mașinii lui *( nu are camera de bord) ii faci mari probleme aiurea!
Gândește ca ai conduce tu masina aia si un nebun ti se arunca in fata ei ca are chef sa moara! Fără dovezi sau martori ai explicații de dat! Nu încurca aiurea viata unui nevinovat!
Cauta de munca ca se găsește! Baby-sitter, sau altceva! Cauta sa pleci in străinătate ca găsești mai ușor! Nu ai rude sa te ajute?
Nu am rude să mă ajute, asta e și problema. Nu am susținere și sunt mereu singură în asta.
Ce rost are să mai fiu aici, dacă mereu pierd? Acum serios...
Ti-am trimis mesaj privat cu zile in urma, nu ai raspuns. Uite eu as avea motiv de suicid dar nu ma gandesc la asa ceva, exista sanse si cand esti cazut la pamant. Cand chiar crezi ca totul e pierdut.
Ești prea mică pentru concluzia de "om eșuat". Și ce e un om eșuat de fapt?
Azi ai eșuat, ok, dar mâine? Ce va fi mâine?
Fa'ti un machiaj frumos, ia ți niste flori, fă'ti niste poze, hai, curaj.
Dragă Fatima, stiu ca nu acesta este numele tau real si este normal sa iti protejezi identitatea, ai spus ca te au dat afara de la job, in primul rind trebuie sa te gîndesti ca nu a fost 100% vina ta, ai facut ce ai putut, oameni si in special patronii au pretentii mari de la angajati, tu ai 19 ani sau asa am inteles eu, momentan esti un copil chiar daca din punct de vedere legal esti majoră, abia acum incepi sa simti greutatile vietii, ia o usor, daca de la prima incercare cedezi si vrei sa mori atunci cand vei avea probleme mult mai grave ce o sa faci? Nu ai esuat, stai linistita esti prea aspră cu tine, toti gresim, fiecare din noi a fost dat odata macar afara de la un loc de munca, dar au gasiit putere si au cautat altceva pana au gasit un loc de munca la care s-a adaptat si a rezistat din toate punctele de vedere, nu ai mentionat unde ai fost angajată ce trebuia sa faci si de ce te au dat afara? Cum a spus si altcineva vino in Bucuresti, nu am retinut exact deunde esti, in Bucuresti este imposibil sa nu gasesti ceva cde lucru, pacat ca trece vara te angajai la o terasa si aveai bani toata vara, dar si iarna poti lucra la fast food la un restaurant daa ai aspect fizic placut inveti la locul de muncă, curaj nu ceda asa usor, nu ai gresit cu nimic, nu a fost vina ta, nu din cauza ta te au dat afara, oamenii sunt rai si nu inteleg pe alti care au probleme au nevoie de bani, ei sefii patronii vor doar ei sa cîstige nu si altii.
Termina cu prostiile viata e frumoasa si merita traita. daca pierzi un loc de munca nu e sfarsitul lumii altii au cancer si nu se mai sinucid. daca vrei sa te simti mai bien da mesaj in privat si vorbim si termina cu prostiile ca mai ai destul de trait.
Un sut in fund e un pas inainte mai sunt si alte locuri de munca daca nu gasesti in orasul tau cauta in altul nu e timpul pierdut. viata e frumoasa si merita traita nu mai fi depresiva esti tinara ai viata inainte
Si soferul ala cu ce este vinovat ca sa faca puscarie pentru ca tu te arunci in fata masinii lui? Mai ramane si cu sechele.
Calea aleasa de tine, e calea lașilor. A celor ce aleg calea usoara si nu vor sa lupte cu viata.
Si daca nu mori? Daca ramai fara picioare? Sau paralizata? Iti va fi mai bine? Judeca si tu un pic inainte de a face prostii.
Gândește-te măcar că distrugi și viața unui șofer care nu are nicio vină, nu doar pe a ta!
Și viața mea e distrusă, alții nu se gândeau, dacă erau în locul meu. Când m-am gândit și la alții să le fie bine, m-am nenorocit eu.
Vino in Bucuresti, aici ai mai multe sanse la un job. Exista si altceva in afara de fast food
De la un job ma? Lasa l in decedatzii lui de job. Zi mi un motiv pentru care sa te sinucizi. Jobul nu e motiv. Fata la 19 ani, auzi… eu am ramas si fara job si pierdut sute de milioane si tot nu m-am sinucis. aaai? Ce zici de asta? De ce racu sa ma sinucid? Sa cedez? Niciodata. O sa lupt impotriva la orice dar niciodata n o sa-mi iau viata. Niciodata nu o sa renunt. Sunt prea egoist pentru a mi face rau mie. Asa trebuie sa fii si tu. Jobul e fara relevanta. M am trezit si din morti si tot nu m-am sinucis…
Generația spălată pe creier de social media si de 3-4 fomisti de influenceri care cerșesc $$ si atenție in live-uri pe Tiktok sa-si cumpere Gucci-bucci & Iphone 678!,
Dacă nu realizează si ei target-ul crapă de oftica si cedează psihic!
Mucosi cu IQ cat talpa de la șlapi!
Și dacă trăiesc și tot eșuez și stau să mă milogesc o viață întreagă pentru un loc de muncă, pe care nu îl mai obțin, ce rezolv? Nu crezi că îmi fac mai rău așa?
Da l dacu de loc de munca. Cum dacu sa tot te gandesti la un loc de munca? De ce e ala asa important pentru tine?
Nu face asta! Ai de abia 19 ani.Ai tot viitorul în fața ta. Locuri de munca mai găsești.Sau daca o faci nu sari in fata unei mașini.Mai bagi și la belele un om nevinovat.
Nu am făcut asta, pentru că știu că rămân vie, chiar de o făceam și nu vreau asta. Măcar să fi murit.
Mie mi se pare că ești singura care crede că ai eșuat. Eu nu cred că mama ta zice că ai eșuat și că nu mai ai motiv de viață. Nimeni nu îți spune așa ceva, absolut NIMENI. Dar știi cine îți spune chestia asta? "VOCILE" sau mai rău spus: the devil. Mama mea, mai demult, nu era așa de bine plătită, era cam prost plătită, tatăl meu la fel, nu era așa bine plătit, dar s-au străduit. Ghici ce? Ei credeau că au eșuat. NU, NU AU EȘUAT! Știi de ce? Pentru că erau alături de mine. EU îi iubesc și iubirea este ceva incredibil de valoros. Numai că noi, ca oameni, suntem distruși ca societate, DISTRUȘI! Punem banii pe primul loc, complet influențați de o prostie ca un black hole. Te rog, nu pune banii pe primul loc, indiferent în ce stadiu ești. Inclusiv oamenii de pe stradă au valoare, fiecare are valoare în el, numai că tu nu îți dai seama. Trebuie să îți dai seama cât de valoroasă ești tu ca persoană. Îți dai viața și sufletul pentru un amărât de job? Ai atât de multe valori în tine și nici măcar nu te cunosc (adică, ești ca o comoară ascunsă și eu văd doar cufărul fără să-l deschid; la asta mă refer). Îți văd valorile prin text și se vede cât de mult îți pasă de cei din jur. SINCER, trebuie să ai încredere în tine. Nu te mai simți presată de joburi și toate chestiile astea legate de bani. Te rog frumos, bagă-ți în cap, Fatimas, oamenii nu au valoare în bani. Nimeni nu are valoare în bani. Sună ciudat să zic, dar nici Dumnezeu nu are valoare în bani. Dar avem valoare prin iubire, comunicare și suflet. Trebuie să îți dai seama de chestia asta. E ca un fel de brainwash. Cu toții suntem afectați. Și uite ce se întâmplă: îți zic eu că ai o valoare incredibil de mare. Ține minte asta. Ai o întreagă comunitate care te susține și avem încredere în tine și te ajută incredibil de mult. Am încercat să te fac fericită. Știu că ți-am dat un zâmbet pe buze când am vorbit cu tine. Eu am încredere în tine, Fatimas! Trebuie doar să simți ce ai în tine. Deschide comoara pe care am văzut-o prin textele tale faine și conversațiile pe care le-am avut. Deschide comoara din tine și vezi adevărata valoare a ta.
Mulțumesc din suflet pentru tot...
Dar dacă stau acasă, nu am cu ce mă întreține. Pierd. Și nu vine nimeni să mă ia în brațe că nu am bani. Și de acum trebuie să stau nu știu câte luni iarăși ca să îmi găsesc ceva de lucru. Job-ul ăsta l-am găsit greu și ăsta ratat.
Am vrut să mă las călcată în față unei mașini, dar m-am gândit că voi scăpa din nou cu viață, din păcate, așa cum mi s-a întâmplat și la celelalte tentative de suicid si nu mai vreau sa scap cu viata, ma gandesc la ceva ce sa imi ia viata sfarsit de tot.
Da, stiu, si iti mulțumesc..Doar ca eu nu mai pot trăi așa. Eu am nevoie de oameni lângă mine, nu să mă simt singură, și să fiu. M-am săturat să tot vărs lacrimi și să trec singură prin asta.
Pe mine mă doare, pentru ca fix când am zis ca am gasit si eu ceva de lucru, am fost concediată. Poftim.
Nu mai, sunt distrusă foarte și oamenii ca acea Violleta de pe TPU, nu o sa înțeleagă nimic. De la mine are un ignor deja, pentru toxicitatea pe care o emană mereu în fața mea și poate și a celorlalți. Nu îmi convine să mi se vorbească urât, când eu abia mă lupt cu viața și gândurile, mai ales singură. Singură, singură.
Mulțumesc unora pentru sustinere si pentru ca va pasa, dar simt ca nu o mai pot duce asa singură. Am obosit, crede-mă măcar tu.
Dacă aveam valoare, nu mai treceam prin ce trec acum. Nu mai îmi faceam tăieturi cu lama pe mâna, ca să scap de viața asta și nici nu mai luam pastile cu pumnii. Nu mai eram cum eram acum. Mă simțeam om, în primul rând, susținută și iubită...