|

Cum este sa lucrezi la Zara? Am fost chemata la un interviu la o cafenea. Nu stiam ca se procedeaza astfel. Nici nu stiu cu cine ma intalnesc, am fost sunata de pe nr de tel al magazinului si mi s-a spus ora si ziua si faptul ca voi avea interviu cu directorul de magazin. Nu stiu nici daca e barbat sau femeie, nu stiu cum sa recunosc persoana respectiva.

Mi se pare foarte ciudat, asa se practica peste tot? Imi puteti spune cum se desfasora mediul de lucru la aceasta companie?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai nu are importanta daca este femeie sau barbat, oricum daca tie nu iti place cum decurge interviul sau te simti constransa, poti pleca. Si daca nu iti place ce conditii iti va impune jobul respectiv, nu esti obligata sa il accepti. Trebuie sa fii naturala, o sa beti o cafea impreuna si o sa iti puna niste intrebari personale (ce iti place sa faci in timpul liber, etc) doar ca sa te cunoasca mai bine. Si ii dai un telefon inainte sa ajungi, ii spui ca esti aproape si sa iasa in fata sau sa iti zica la ce masa este.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu s-a prezentat, dacă nu ți s-a comunicat numele persoanei cu care te vei întâlni, dacă nu știi de la ce număr de telefon ai fost sunată, miroase a fraudă. Zara este o firmă internațională care are un birou minimal, unde ai fi putut să fii invitată. La o cafenea, ce certitudine ai că te vei întâlni cu un oficial Zara. Sună în prealabil la Zara, pentru confirmare iar la Interviu să mergi cu o persoană cu mai multă experiență de viață care poate să evalueze situația.

| a răspuns:

Ai depus o solicitare pentru ocuparea unui post la Zara? Daca nu, e clar ca e o gluma. Daca da, suna si solicita relatii.

| a răspuns (pentru crud):

Da, am depus un cv.

| a răspuns:

Da, este normal. Faptul ca te a invitat la cafenea este doar ca sa te simti tu mai confortabil, sa se asemene unei iesiri cu o prietena, sa fie o atmosfera mai relaxata. Asa s-a intamplat si la mine la interviu. Nu ai de ce sa iti faci griji laughing Fii tu.

| a răspuns (pentru Sarrya):

Ideea e ca nu stiu cum gadesc pers repectiva daca ne vedem la cafenea unde e multa lume.
Nu stiu nici daca e barbat sau femeie