| Nimeni10 a întrebat:

Dacă am pierdut 2-3 ani fără sa fac nimic, mai are rost sa o iau de la capăt, parca ma văd pierdut ma simt bătrân, trecutul nu ma lasă in pace, trăiesc in trecut ca daca făceam ceva bun.

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De muncit poti munci daca esti maniatic pe mecanica bagate la profesionala apoi o sa castigi bine in domeniu cand te angajezi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Când mănânci, bei apă, respiri, faci asta în trecut sau azi?

| DoarBogdan a răspuns:

Multi nu renunta la o problema pentru ca au investit prea mult timp in ea, sa o lase balta. Insa asta e o prostie.
De altfel este si cel mai greu sa faci asta. Insa este bine daca se poate sa renuntam la trecut, pentru ca e timp pierdut. Cu cat ne concentram mai mult pe secunda asta, cu atat trece mai greu timpul si o sa ai timp de tot ce iti propui.
Bafta sa ai!

| Overeem a răspuns:

Incearca sa ramai in prezent

| Dismally a răspuns:

Altii au pierdut 15 - 20 de ani si si-au revenit, la tine e chiar usor.

| Emma30555 a răspuns:

Nu te descuraja, viata nu e un șablon de urmat, viata consta doar în bucuria cu care o trăiești, realizările materiale sau alte idei preconcepute nu au legătură cu bucuria de a trai viata asa cum e ea

Răspuns utilizator avertizat
| Justme1997 a răspuns:

Ai doar 23 de ani, poti sa faci orice. 3 ani pierduți nu înseamnă nimic.

| Sonia822 a răspuns:

Da, 2-3 ani nu e mult, e foarte foarte putin si se pot recupera rapi; cu cat trec anii, cu atat vei privi in urma si te vei simti si mai nesemnificativ. La un moment dat vei considera ca ai chiar un handicap pentru ca nu ai obtinut ce ti-ai propus. Ia-o de la capat, da un restart, ca sa poti avea restul vietii de calitate.

| Alexandrionelu a răspuns:

Nu ai chiar pierdut 2-3 ani degeaba, dacă te-au ajutat sa înțelegi ca nu mai vrei sa pierzi timpul degeaba. Alta viață n-ai, trăiește ce ți-a mai rămas din asta!

| NYØ2002 a răspuns:

Apucate de sala

| Maia55 a răspuns:

Are! Niciodată nu e prea târziu.

| DeeaCarmen a răspuns:

Da are rost. Trebuie sa iti gasesti doar resursele prin care sa o iei de la capat. Poate un psiholog te poate ajuta.
Sunt oameni care au avut succes in viata la varsta la care multi se pensionau.

| uchihasasuke09 a răspuns:

Nu si eu ma simt pierdut mai putin acum dar tot ma simt, secretul este sa incepi usor nu mult pentru ca ii prea greu cum nu ai mai facut nimic.De exemplu pe mine m-a ajutat sportul 3 antrenamente pe saptamana sala, am inceput sa meditez 5-10 minute pe zi si sa citesc cam o ora pe zi.Incepi cu putin si maresti saptamanal cu cat crezi tu vreo 10-15 minute la invatare zic ca ii foarte ok.Din cauza ca nu ai mai facut ceva te simti asa pentru ca daca nu faci nimic de foarte multe ori iti intra din constient in subconstient un mesaj de genul azi nu am facut nimic, nici ieri samd si creierul crede ca nu poti si devine lenes. Tine minte creierul ii ca focul si vointa te poate ajuta sau distruge. Oricat de slab te simti daca incepi cu putin si tot cresti in 3 anii sau mai repede tot devii inapoi si chiar mai bun avand si experienta celui cazut.Mult succes si stai linistit majoritatea am patit macar odata dar am iesit cumva sau incercam sa iesim.Liniste si pace.

| MihaiPavel21 a răspuns:

Niciodată nu e prea târziu pentru a începe de la capăt, numai ambiție să ai și o să reușești!

| nananaan a răspuns:

Da, clar are rost sa o iei de la capăt. eu anul trecut am avut bac-ul și nu l-am luat la mate, am lucrat câteva luni și m-am apucat de meditații. săptămâna viitoare plec în străinătate să lucrez că am nevoie de bac in ceea ce o să fac.
majoritatea timpului l am cam pierdut și eu, dar am ales sa fac ceva pentru binele meu.
am un tovarăș la 26 de ani, care nu prea a făcut ceva până acum, dar de ceva timp a decis că vrea să își schimbe viața că nu se simțea deloc ok nefăcând ceva.
indiferent de ceea ce alegi sa faci, niciodată nu e prea târziu să începi să faci.
și chiar ajuta sa începi să faci lucruri mărunte pentru a te simți tu mai bine că așa vine și motivația sa faci mai multe chestii tot pentru binele tau.
nu mai sta degeaba că o să te trezești la 30 de ani că nu ești mulțumit cu ceea ce ai făcut (sau cu ceea ce n ai făcut).