Întrebare recomandată | anilaalenoi a întrebat:

Merita sa faci un curs de tehnician nutritionist? Este cineva aici care a urmat un astfel de curs si lucrează sau a lucrat pe baza acestuia?

Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

Poti invata mai bine online, de exemplu de la Andu Preda. Acolo sunt multe informatii invechite, drept dovada dietele pe care le dau nutritionistii si de ce nimeni nu se tine de ele. Totusi fiindca e un curs scurt din ce stiu eu, as zice sa il faci, pentru ca na, oamenii nu au incredere in tine fara diploma. Dar nu te baza pe informatia de la curs, invata in particular, fa-ti temele in domeniu pentru ca probleme nutritionale sunt foarte grave si daca vrei sa ajuti lumea trebuie sa ai informatie corecta si sa ai pasiune. Succes!

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Romanii se nutritionesc cu tigari si bautura mancare procesata. Daca era curs pentru tehnician in alcolism - tabachism merita dar nici asa pentru ca costa sesiunile de terapie si din nou romanul alege tigara - bautura

| paula_sketch a răspuns:

Nu am urmat nici un astfel de curs, insa consider ca e in functie de ceea ce iti doresti tu sa faci mai departe. Te ajuta in cariera ta sau e doar un alt curs pe care sa il faci sa pierzi timpul? Daca consideri ca poate aduce un plus de valoare, atunci fa-l. Un curs nu iti va garanta un loc de munca, dar poate fi un avantaj. Asadar poti cauta si tu informatii pe cont propriu, sa fii cat mai pregatita, iar daca acel curs e un atuu, nu ezita sa il faci. Consider ca nici unul nu e o pierdere de vreme daca tu stii ca el te ajuta.

Succes!