Munca, munca si iar munca! Smecherii, furturii, cerere la parinti, imprumut, alocatie, salariu, pensie
Fura de la parinti
fura de la magazin
puneti cagula pe cap si du-te la bcr
amenint-o pe bunicata ca nuio mai dai insulina sau ce ia ea ![]()
spune-i lu taicatu ca le arati la colegi de la serivici poza aia...si lu maicata la fel ![]()
fa pariu cu unu ca te arunci pe geam dar sa pui ceva fan jos sa-ti rupi gatu pe maole ![]()
canta la colt de strada
vinde capace de suc de la cola sau pepsi cu premiu si da-le cu un leu bucata
vino la mine acasa fa-mi curat p'aici si pleci cu un sut in cur si 5 lei
etccc
sunt mii de metode de facut bani sau de recuperat
Get a job looser.cum crezi ca poti sa iti recuperezi banii? pune umarul la treaba
TyiBy, depinde si pe ce ti-ai cheltuit, si o data cheltuit la pariuri, cazinouri, jocuri de noroc, loto nu ii poti recupera... Doar un miracol de a castiga la loto, te sfatuiesc ca de acum nu te axa pe jocuri de noroc si pariuri. Daca lucrezi o sa fi mandru de tine, cand o sa ai bani, ti se pare ca ii castigi greu, da axeaza-te pe ceva ce nu ai, si iti trebuie neaparat. Si o sa vezi progresul din luna in luna. Sigur va merge.
Pai ai putea incepe prin a fi mai inteligent.Ce ai vrea sa inteleg din propozitia asta banala? Dane si noua amanunte.Esti major,esti minor cum i-ai cheltuit, cum intentionezi sa ii recuperezi, etc...
Cand o sa fi in stare sa dai detalii o sa primesti raspunsuri la intrebarea ta.Pana atunci ou revoire.
ΔH : l-am furat de la cineva de pe aici, cred ca de la tine, nu mai retin.
tipic romanesc.
RobYnReloaded întreabă: