In primul rand, parizerul este doar de vita, deci, variantele porc si pui, nu sunt posibile. Dar vine in 2 forme: parizer cu ciuperci si fara ciuperci.
Asadar, ii arati cele 2 sortimente in galantar si o intrebi pe care-l prefera.
Salamul nu se degusta, ca nu suntem la piata de tarani, sa degustam branza.
Unui client nu-i spui niciodata ca gustul difera si nu-i putem recomanda ceva anume. Mai bine taci din gura, decat sa spui asa ceva.
Dupa ce ai servit-o, o intrebi respectuos daca mai doreste altceva, fara sa incerci sa-i bagi pe gat produse promotionale sau marfa nevanduta din galantar. Clientul se simte stanjenit si pleaca, pe viitor ocolind magazinul.
Un vanzator adevarat ar parcurge toate cele 6 trepte.
Probema este ca, daca nu are marfa BUNA, n-ar mai vinde nimic din parizer, fiindca odata explicat clientului ce contine, el ar fugi fara sa se intoarca...