| Jony501 a întrebat:

Salut,am o problema in legătură cu un loc de muncă,am un prieten în Germania care mă ajută să vin la el,el montează centrale căldură în pardoseala și mai multe,dar problema e că mă stresez foarte tare am și probleme cu anxietate și nu știu dacă o să mă descurc,plus ca nu am mai lucrat in domeniu,și mai am de ales intre un loc de muncă la hala la agricultura,unde am mai fost și știu cum e acolo și m-aș descurca, bine acolo lucrezi si de 14 ore,dar stresul de acum nu se compara cu oboseala in orele alea,și nu știu ce să fac sunt foarte stresant, ce mă sfătuiți să fac?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Du-te la munca, ca-ti face foarte-foarte bine, iti elimina stresul, anxietatea si lenea totodata!
Si daca lucreiz 14 ore, ce?
Lucrezi pe bani adevarati si dupa cum ti-am zis, este ceea ce tu ai nevoie cum, ca de aer, ca sa scapi de anxietate si de inventatul motivelor inutile.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O să lucrezi cu cineva cunoscut și o să înveți

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Un prieten te poate ajuta mult să te adaptezi. Anxietatea trece dacă ai o motivație să faci ceva.

| Sophieka a răspuns:

Cand ai ajuns in noul mediu si esti fie cu prietenul tau fie acolo la hala...Anxietatea nu mai e.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ce riști și ce pierzi dacă pleci să dai o incercare in Germania?

| Alicezzz a răspuns:

Eu cred ca stresul vine din lipsa increderi in tine si faptul ca te duci intr-un mediu nou, alta tara etc... nimeni nu se naste invatat, incearca sa iti infrunti temerile si sa ai incredere in tine. NU te descurci, nu esti ok acolo, stai cat stai si e ok te intorci nu ai pierdut nimic, dar ai incercat. Altfel vei sta mereu cu gandul si te vei indoi ca nu ai incercat si poate iti era bine! Deci curaj si incearca ceva nou.

| Xox0 a răspuns:

De ce esti asa stresat? E job, nu scoala. Ai de invatat cateva luni. Dupa tot acelasi lucru o sa faci. Nu e ca la scoala sau ca la facultate unde in fiecare semestru, da, trebuie sa te stresezi sa treci.
Nici nu se prea intelege: esti stresat pe amandoua sau numai pe pus de centrale? Daca la hala ai oboseala, du-te la pus centrale. Mai inveti si tu ceva nou, evoluezi. Daca preferi oboseala, lasa centralele.

Răspuns utilizator avertizat