Dacă ai picat bacul de 2 ori la mate, eu cred ca e problema.
Pe IT o sa îți fie greu sa mergi, implica matematica. E cu totul și cu torul alta matematica și in plus ai nevoie și de engleza, iar informatica e și mai grea. Dacă vrei sa mergi pe drumul asta, apuca-te de acum sa înveți pentru admitere.
Dacă vrei ceva de viitor păi mergi pe IT se câștigă și bine și meseria e una de viitor.
Atunci nu ai foarte multe oportunități dacă nu vrei sa ajungi la un 10 ![]()
Mai multă încredere, asta îți recomand, și mai putina vorbăraie, că de. vorba mea și a românului, noua în loc sa facem, ne place sa purtam discuții ![]()
De asemenea, nu e imposibil sa țintești mai sus. Sau ți-ai propus un 6 la plesneala ca targhet ca să fii printre viitorii studenți care au fentat sistemul românesc? ![]()
Dacă îți place intr-atât de mult domeniul IT, poți sa mergi pe rețelistică - sunt foarte mulți incompetenți la Telekom care nu au certificări. Avem nevoie de oameni buni aici! Așa ca fii cel mai bun de acolo și da-le clasa la fraiericii cu 20 mil pe lună, că îți garantez, job-ul asta e căutat ca pâinea cea caldă ![]()
Și uite, fie vorba între noi. Investește 5 mil intr-un curs CISCO (CCNA) și ia-ți certificarea. Învață acolo și depune efort! Diploma CISCO e recunoscuta pe loc oriunde in lume, diploma de facultate nu. Deci daca vrei retelistica atunci apuca-te de CISCO.
Ca facultăți, nu te limita la standarde, pune-ți in calcul Electronică și Telecomunicații sau AC (dar aici la AC curge o vorba de prin vecini - intră cine vrea, termină cine poate) ![]()
Mult succes și sa ma instiintezi și pe mine, dacă dorești, despre decizia luată.