|

Salutare! Am si eu nevoie de niste sfaturi...

Sunt pe cale sa termin liceul(profil de Stiinte ale Naturii).Am si eu o intrebare, pe ce ramuri(facultati as putea sa merg)?

Ma descurc foarte bine la urmatoarele materii:

>- limba romana (asta in astea 3-4 ore pe care le-am facut in liceu).

>- matematica(4 ore / saptamana, am evoluat foarte mult fata de gimnaziu, chiar foarte mult).

>- biologie.

Problema se pune, daca merg la o facultate, cum ar fi cea de S.E., ar putea sa ma afecteze faptul ca in liceu am facut economie doar in clasa a 11-a? Sau psihologie in clasa a 10-a?

In general sunt un tip studios, dar vreau sa se si merite timpul pe care il investesc in ceea ce urmeaza.Postum: Va rog, fara dojeneli de tipul "de ce nu te-ai hotarat pana acum...".E greu sa ma decid pe ceva ce sa raman.Imi place politica, imi place domeniul economic, mi-ar place sa lucrez in ingineria electronica, dar nu stiu daca cele 4 ore de matematica m2 ma pot ajuta sa ma descurc in facultate(avand in vedere ca cei de la matematica-informatica au facut m1).Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ți-aș recomanda să te orientezi spre o facultate de științe exacte pentru a avea o meserie pentru piața muncii actuale. De recomandat într-un oraș mare.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu stii ce pasiuni ai

| a răspuns:

Tie ce ti-ar placea sa faci? Nu ce loc de munca ai vrea sa ai sau unde ci CE TI-AR PLACEA SA FACI? Sa comunici cu oamenii? Sau in ce mediu ti-ar placea sa lucrezi?

| explică (pentru Nemessys):

Mie, personal, imi place electronica, mi-ar plăcea să lucrez si in comunicare(jurnalism), sau chiar in cercetare, dar și în domeniul economiei( dar nu stiu daca m-aș descurca daca eu nu vin din acel mediu, profil ).

| a răspuns:

Ai zis biologie, ai zis ca iti place sa fi studios, medicina ar fi cea mai inteleapta alegere.