|

Salut, cum aș putea să mă promovez (YT) vreau să îmi incep o carieră muzicală (in engleză) pe stilul lui XXXTENTACION? Dar lăsați asta (nu vreau să îmi spuneți că nu îmi va merge bine, etc) știu eu ce fac.

Doar spuneti-mi cum sa mă promovez (sa vina mai rapid lumea la mine pe canal).

Și să îmi spuneți toți cei cunoscuți la noi cum a dat lumea de ei!

Mersi

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sunt mulți în situația ta care scot muzică bună dar nu sunt ascultați, nu știu cât prinde stilul X Tentacion dar niște idei ar fi colaburile cu alți youtuberi, promovări pe Facebook ( pe grupuri ) etc

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Devii popular facand content de calitate pe o perioada lunga de timp, nu peste noapte.

| a răspuns:

Sincer singura promovare pe care o poti face e sa faci videoclipuri bune, si eventual promovari de la diversi youtuberi, asta cand ajungi sus putin... Daca o sa postezi foarte bine la un moment dat Youtube o sa iti promoveze videoclipurile, cum a facut si ImiPlaceSaMananc, a tot postat fara sa isi faca reclama, si e destul de greu genul care vrei sa il faci tu pentru ca sunt extrem de multi care au acelasi content ca si tine... dar daca muncesti se poate, asta e faza muncesti si nu stii daca o sa reusesti, decide destinul totu, Good Luck!

| explică (pentru Kinda):

Exact, până să îmi recomande "îmi place să mănânc" nici nu știam de acel canal, și chiar îmi place ce face omul! Și da ai dreptate

| a răspuns:

Buna! Ai putea sa iti platesti promovarile la cei mai mari in industrie. Sunt deja cativa care fac asta in mod constant, de exemplu imogen, picant, etc. pe live-urile lor.
Iti doresc mult bafta si asteptam sa ne dai aici canalul.
Si eu mi-am deschis de curand unul, vreau sa raman in zona de gaming si de videoclipuri amuzante. Daca vrei sa ma urmaresti:
https://www.youtube.com/channel/UCh-QHJFPIw_MjRrlKEO-dkg
Te pup

| explică (pentru 70gabriela70):

Da, o să mă abonez! Dar îți dau un sfat. încearcă să postezi jocuri populare (bineînțeles dacă ai aparatura care trebuie) și promoveaza-te in grupuri de YT pe Facebook, spune-le prieteniilor să spună și altora. sau daca nu, poți plăti 60-70 lei pe o promovare (știu, e cam mult, dar merită) (uite Selly, a luat o promovare de la tequila și apoi a început să posteze content de calitate, iar acum îl știe 2-3 mil de oameni)

| a răspuns (pentru Alverto):

O sa țin cont de ce mi ai spus. Îți multumesc mult!?