| Marian2394 a întrebat:

Salut TPU! Ce as putea sa ma fac "cand o sa fiu mare"? Adica efectiv nu stiu ce si sa nu veniti cu raspunsuri d-alea ca ce ti-ar place tie.Ca mie mi-ar placea ceva interesant de exemplu itist doar ca la scoala nu inteleg nimic din informatica, am facut doar in pseudocod sau ceva de genu.Pe calculator nu am lucrat deloc si ma gandesc sa ma apuc singur sa invat sa scriu in c++.

Răspuns Apreciat de Editori
| Lusiaa a răspuns:

Mai intai cunoaste te pe tine.Sunt doua sfere in care tu esti, trebuie sa gasesti in care.Pe partea de logica, stiinte, matematic, biologie..etc stiinte exacte, sau pe arte, sau literatura..limbi straine muzica..creativitate.Daca te simti prins la mijloc, poti face meserii care constau in puterea ta fizica ( ex. tursim, frizer, politist, zugrav...etc.)Daca nu ai hobby uri, fa-ti si poate poti sa prinzi si o meserie din ele

3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Ai putea sa te orientezi la agricultura, de exemplu, daca nu te pricepi la informatica si matematica, fiindca acolo nu se cer astea.

| isemilia a răspuns:

Iti place mai mult partea de real sau cea de uman?

Poti incerca sa inveti limbajul c++ si sa vezi daca iti place.

| RalucaRalu2 a răspuns:

Vorbește cu părinții tăi și poate faci niste cursuri pentru pregătire în afara școlii. Se câștigă foarte bine în acest domeniu. Mai ales că ești și pasionat.