Cei mai activi useri din categoria Casă & Grădină pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Cum sa scap de parul de pisica? am pisica persiana, o pieptan cum se cuvine dar nu uneori mai scapa de pieptanat(cind nu reusesc), periatul covoarelor, paturilor nu ajuta(oricum ramine)...? (mai mult)
Am un costum de baie Roz pal aproape spre alb si din greseala sutienul a ajuns in masina de spalat cu rufe rosii..asa ca s-a ales cu cateva nuante/pete roz, nu chiar atat de inchis dar se vede diferenta.Stie...? (mai mult)
Ce elemente decorative as putea face pe pereti (nu din asyea copilaresti ) mai serioase cind fac reparatie la mine in camera?
Vreau sa imi redecorez camera specific in culorile roz, violet albastru etc, de astea mai ziceti-mi si mie niste idei funda!
Stiti vreun program(in afara de AutoCAD) unde pot sa fac schite (case, dulapuri, camera etc), dar cand trasez linile sa apara dimensiunile (mm, cm, dm, m, dam, hm, km)?
Stiti vreun program unde pot sa fac schite (case, dulapuri, camera etc)? Dar cand trasez linile sa apara dimensiunile (mm, cm, dm, m, dam, hm, km)
Incarc video-uri mai mari de 35 min in Sony vegas si mi se blocheaza.Defapt mi se blocheaza si imi merge prost de obicei. Ce pot face sa mearga mai bine?
Ce culoare de mobilier sa imi pun daca mi-am zugravit camera in cenuşă de trandafir (un fel de roz -mov pal ) si un perete de culoarea rujului obişnuit de buze, dau fundiţă
Hello TPU! Am si eu o problema cu floricica mea. Este aloe vera, am pus-o pe un pervarz spre rasarit si o ud atunci cand i se usuca pamantul. Am observat ca i se usuca varfurile unor frunzulite, desi...? (mai mult)
Pe usa de la camera mea am 2 postere la care vreau sa renunt. Ce sa pun in locul lor? Nu mai vreau alte postere.
Cel fel de telefon are Blair Waldorf din Gossip Girl? Acela ce se deschide. Imi place foarte mult.:)
as vrea si eu niste exemple de plante care pot fi plantate in fata blocului in pamant pietros.
Vreau sa imi decorez camera, vreau sa imi pu tapet dar nu stiu ce model si ai mei nu ma lasa sa imi pun toata camera doar pe un perete... s-ar vedea urat pe un singur perete si restul alb?(am si mobila? (mai mult)
La ce pret se vand ouale de Cocleanta (bibilica)? :-?
Am excremente de oaie de anul trecut, este in proportie de 90 la suta un fel de praf pot sa il folosesc ca ingrasamant acum pentru varza? Daca DA cate kg la 1000mp.
Cu ce trebuie sa sterg urmele de scoci de pe sticla ( geam), inox si faianta? Urrrgeeent pls :D Am stat in chirie de cateva luni si am lipit postere si harti pe corpuri de mobila, si pe o bucata de faianta....? (mai mult)
Are cineva saltea Dormeo? Este asa de buna cum este laudata pe la tv, isi merita banii?
Am reparat masina de spalat :am inlocuit rulmentii si simeringul pentru ca nu se mai invartea cuva.Totusi, desi masina se alimenteaza cu apa pentru limpezire, rufele nu sunt clatite bine, si chiar in...? (mai mult)
de un timp am vazut prin piete mobila(mese, noptiere, dulapuri)facute dintr-un material format din rumegus presat(nu stiu cum se numeste), as fi interesat daca se gasesc placi din materialul respectiv...? (mai mult)
ce pot sa fac sa nu mi se ofileasca trandafirul/trandafirii atat de repede?:( dau funda :x
Cum pregatesc vopseaua lavabila? Cum se pregateste vopseaua pentru a zugravi? Vreau sa iasa bine, am inteles ca trebuie intai pus intr-un borcan, apoi in galeata, tiganii din astea, STIE CAREVA? Nu-mi...? (mai mult)
Cum as putea sa indrept jaluzele ca mi s-au indoit si se vede urat.As putea sa le calc dar sa pun ceva mai intai pe ele si dupa sa dau cu fierul?
De ce masina de spalat nu ia detergentul si rufele ies murdare?
Salut. Am o casa plina de plante si ma cam sufoca in ultimul timp si ma enerveaza faptul ca nu pot sa le ingrijesc pe fiecare corespunzator... sunt prea multe. 1) Prima intrebare... stiti cumva unde? (mai mult)
Cat costa un flafinx care sare?
Buna TPU am o intrebare: care este cea mai mica viteza de centrifugare la o masina automata de spalat rufe?
de ceva timp ma tot gandesc cum sa-mi amenajez viitorul dormitor deoarece ne mutam intr-un nou apartament. Am navigat pe multe site-uri si am acumulat multe idei noi, am vazut la fel si multe poze...? (mai mult)
De ce curge apa prin filtru de la masina de spalat cand ii dau drumul?
De ce nu imi mai infloresc narcisele? De vreo 2 ani nu au mai inflorit dar au frunze. Ce pot face?
Va rog sa ma ajutati! daca closca sparge un ou si galbenusul curge pe celelalte mai ies puii? sau sa inlocuiesc ouale si sa pun altele?
Care este cel mai bun produs de curatat bucataria pe care l-ati incercat? Momentan folosesc "Ajax" dar nu face decat sa degreseze, iar eu am nevoie sa curete si grasimea arsa si intarita..Intreb pentru...? (mai mult)
BUNA TPU! am o intrebare pentru crescatori de caini labrador :iese profit de pe urma lor? daca ati putea sa ma ajutati cu mai multe detalii va dau ID meu si vb acolo! funda+multumesc antipatic!
Stiti cum se deschide dulapul acesta: http://www.google.ro/imgres?q=dulap+ dormitor& um=1& hl=ro& biw=1366& bih=632& tbm=isch& tbnid=AetX6WSld-VEQM:& imgrefurl=http://www.incasa.ro/P-dulap_dormitor-1001-5480.html&...? (mai mult)
Buna! Ce pot cere de Pasti parintilor?
Dupa cum stiti se apropie Pastele(ortodoxilor)si nu prea am idei ce sa gatesc.As dori ca anul acesta sa fac ceva mai special.Astept site-uri sau chiar retete create de voi preferabil cu poza.Nu este...? (mai mult)
Are ceva daca nu pun praf de copt in clatitele americane?(pancakes) fundita. :*
Vreau si eu sa imi spuneti cum se face pasca cu branza va rog cei care nu stiu s anul scrie si vreau sa mi spuneti exact fara banuielii! multumesc dau funda!
FUNDA! de unde se cumpara nuferii? si cat costa?
imi puteti spune cum se numesc florile din imagine, asa de mult imi plac si as vrea sa-mi pun si eu in grdina(in caz de aflu denumirea si de gasesc pe la noi), mersi anticipat! http://www.facebook.com/photo.php?fbid=242466609185408&...? (mai mult)
Buna, Am o problema cu niste insecte care imi tot stau pe geam(sita) si vateodata intra dar nu pleaca de pe sita, mai pleaca cateodata dar nu departe. Sunt singurele insecte de care mi'e sila. Spune'timi...? (mai mult)
Ce inseamna cand ramai fara sare in casa?
Hey all. Vreau sa va rog sa ma ajutati cu ceva. Stiti patuturile acelea pliante pentru bebelusi? Ei bine, nu reusesc sa fac in asa fel incat "peretii" de la patut sa stea drepti. Au niste cleme la mijloc,...? (mai mult)
Cine imi poate da cateva site-uri cu aranjamente florale( in special cu crizanteme)? Dau funda pentru cele mai bune rezultate!
Cine imi poate da cateva site-uri cu aranjamente florale? Dau funda pentru cele mai bune rezultate!
Salut, caut o firma serioasa si la un pret convenabil care sa renoveze o garsoniera ( tot interiorul de la usi, geamuri, parchet, zugraveli etc.). Cit ar costa si daca ati lucrat cu acea firma? Funda,...? (mai mult)
Cu ce se lipeste nailonul de la solar?
Plz ajutor dau fundita... dati-mi va rog niste poze cu decoaratiuni de carmida adica camere facute din carmida. plz
Stie cineva cand trebuie sa ud pomii fructiferi? Inainte sau dupa inflorire? Apoi vreau sa stiu cu ce solutie trebuie sa-i stropesc. Exista o solutie speciala pentru mar si una special pentru. par sau cu...? (mai mult)
Cat costa mp de sapat intr-o gradina.
Pc meu se misca cam greu.Si as vrea sa ii fac ceva sa se miste mai repede [in afara sa cumpar ram sau cv]! FunDa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!