anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am in "gazda" un soricel incredibil de frumos, e atat de mic ^[oo]^;--------;, as vrea sa-l dau afara pentru ca nu isi plateste chiria la timp si pe deasupra imi mananca sapunul cu miros de fructe de padure, pe cel de la zara cu miros de iasomie si pe cel de ciocolata.stiti cumva vreo metoda de "exterminare"(vai ce cruda sunt)dar sa nu fie invaziva?! pentru ca nu vreau sa omor pisoii.

Răspuns Câştigător
| maria a răspuns:

Cred ca esti o gazda minunata si poti scrie povesti pentru copii despre soricelul inteligent, vesel si extrem de igienic, tinand cont la cat sapun a mancat, si mai ales aromat si ecologic. Daca vrei sa iti iei ramas bun de la el, definitiv, iei de la niste prieteni pentru o vreme o pisica, sau de la magazinele specializate cu hrana de animale seminte speciale care il adorm sau il ucid, depinde de cantitate si continut. Iar pisorii trebuie sa ii muti pentru o vreme in alta parte a casei iar sapunul sa il muti si sa il tii sub cheiehappy. Succes.

33 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Pune-i o capcana o nuca pusa intr-un betisor pe un geam si un castron pus pe nuca si putina paine.

| Flav a răspuns:

Aseara am avut ocazia sa vad si extraterestri prinsi in capcane de soareci. Sa fie un soarece mai destept ca un extraterestru?

| Leea1234 a răspuns:

Pai daca ai pisoi...de ce nu ii pui pe ei sa rezolve problema...sunt profesionisti!
p. s. are la zara sapun cu miros de iasomie? pe unde e expus!

| Leea1234 a răspuns:

Multumesc!
chiar nu stiam!

| Swabia a răspuns:

Ce zici daca folosesti lipici pentru soareci!
Am avut si eu, din prima seara s`a lipit.winking

| Swabia a răspuns:

ZAZUtotea inseamna ca soricelul tau e inteligent!hee hee
Al meu a fost mai prostut si s`a prins.

| Swabia a răspuns:

Ce zici daca pui putina paine pe o bucata de ziar si cand auzi hartia fosnind, dai fuguta si il prinzi de codita?!hee hee

| Diav0la a răspuns:

Ahh.stiu eu o metoda .mai veche ce-i drept... Pe cand eram in liceu si stateam in gazda ...la casa .Iooi ce vremuri .si ce vremi... Ma abat de la subiectul intrebarii, dar uite cum intrebarea ta m-a facut sa-mi amintesc de buna doamna Geta... Avea o metoda amuzanta de prins soriceii ...care nu le facea niciun rau... ii arunca pe urma afara... Punea un geam ...pe geam o nuca. sprijinit de nuca un castron, sub castron branzica sau paine sau grau. In momentul in care soricelul vroia sa manance dezechilibra castronul care nu mai statea sprijinit pe nuca si pica transformandu-l pe soricel intr-un prizonier... Dimineata lua geamul cu tot cu castron si prizonier. .si-l elibera in curte...

| mariobros a răspuns:

E buna si metoda descrisa de @Diav0la, nu e deloc invaziva, nu te ataca Protectia Animalelor, iar in ceea ce priveste lipiciul, incearca sa-l plasezi in drumul soarecelui( in colt, sau pe langa perete), e stiut faptul ca rozatoarele nu prefera drumul cel mai scurt pana la `prada`, iar daca ai atins excesiv de mult suprafata pe care urmeaza sa plasezi lipiciul iar nu-i bine. Poti sa presori niste zahar vanilinat in mijlocul lipiciului, au o afinitate pentru aceasta aroma. Si au o memorie...
(sa ne spui metoda victorioasa)happy

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Daca ai putea sa il prinzi si sa il dai afara cu omoratul nu sunt de acord sad are si el dreptul sa traiasca

| hândel a răspuns:

Vrei o metoda rapida si curata sa extermini soricelul si n-ai inspiratie? Atunci iti recomand cateva episoade din Tom & Jerry, ai acolo de unde alege. devil

| Casiana a răspuns:

Prinde-l si creste-l ca pe animal de companie...Ca pe un hamster, daca te-ai atasat de el... Daca nu omoara-l ca alta varianta cred ca nu exista!big grinO zi buna!

| YLLL a răspuns:

Pfflaughing)
Soareeecinail biting
Cand am fo la tara ii auzeam cum umblau pe sub podele. in sura
si eu credeam ca e in camera. imi era frica
iar bunica a pus pe un carton niste paine. si clei din aia pentru soareci
in urmatoarea noapte s. a prins unul pe urma mi. a fost mila de elrolling on the floor ca se tot zbatea saracubroken heart toata ziua stateam si ma uitam la elaughing

| maryana5 a răspuns:

Exista sapun cu miros de ciocolata? raised eyebrows

| albastrel a răspuns:

Mda...interesanta chestie...cred ca cel mai bine apelezi la pisicuta... daca nu, poti incerca diferite capcane...pana una alta iti mananca tot sapunelul...Eu stiu de la bunicii mei ca cea mai buna metoda de a prinde soriceii sunt pisicile! daca nu ai pisica pentru asa ceva...imprumuta una happy.

maryana5 dar de geluri de dus cu miros de ciocolata, fructe de padure, crin, etc nu ai auzit? Da scumpa exista si sapunele cu miros de ciocolata.acum depinde de care vrei ...cioco alba sau neagra big grin.eu o prefer pe cea albawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu chiar vrei sa scapi de soarece?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-as vrea, ca tare e dragalas, are niste ochisoriiii..., dar am dat o groaza de bani pe colectia mea de sapunuri! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar outele dintre parantezele drepte ce semnifica? cumva faptul ca soricelul este mascul? laughing
incearca sa-l rogi frumos, daca nu, va trebui sa-i dai somatie, ai grija daca cumva i-ai facut viza de flotant este mai greu totusi.va trebui sa vorbesti cu un avocat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Swabia, aseara am pus lipici pentru soricei dar azi am gasit bucatica de sapun mancata si soricelul ba! si chiar i-am pus sapunul de fructe de padure, care-l incanta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dreseaza-l sa prinda pisici happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mimii-nu e un soarece, este un soricel!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mariobras, culmea, nu-i place sapunul de vanilie, are predilectie la cel de fructe de padure si cel de iasomie si ciocolata, pe celelalte nu le atinge, nu-i plac biscuitii si nici nu ii place sa cotrobaie prin camara. daca se atingea de cel de potocale cred ca ma suparam rau de tot pe el.ma gandesc ca bucata de hartie cu lipici este prea mica?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa-mi ierti cruzimea, noi am vrut sa-l electrocutam, dar a mancat firele care erau legate la curent, acu nu ca ma laud si e soricelul meu mai inteligent... dar vorbesc serios!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Andrutza, costa 2, 50 bucata sunt bucati mari. au vreo 4 feluri, sunt bestiale.cum intri pe stanga, glumeam, intreaba vanzatoarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Maryana, de ce intrebi? si tie iti plac sapunurile? sunt sapunuri facute artezanal -scortisoara si ciocolata.

Andrutza-sapunurile de white jasmine sunt la zara home.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai lasa-l ca si asa e criza afara saracu ce face moare de foame! ca si asa nu o sa dai faliment nuuu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si totusi nu pricep de ce se indoapa cu sapun. Isi spala matele sau ce dreak? rolling on the floor
SecretGirl pai daca duce sapunurile la o prietena si pateste cum am patit noi cu tezaurul pe care l-am ascuns asa de bine la rusi, ca nu-l mai gasim sa-l luam inapoi? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din tot ce spui deduc ca deja exista o relatie speciala intre tine si chirias. Am impresia ca vei ramane cu el. Cumpara-i o casuta si schimba-i dieta.

| okei a răspuns:

Am alta idee straight face Ia o cutie, I-ati vreo 5 sapunuri cu gust de fructe de padure rolling on the floor Se umfla de sapun, si nu o sa mai poata mearga, super nu?confused Sau...Infige otrava in sapun daca vrei sa il omori ( Eu nu as vrea ). Ultima varianta, inarmeazate pana in dinti si jucati o mica " leapsa " ^_^