| TheCritic a întrebat:

Avem o casa construita prin 2006 si are subsol, parter si mansarda.La subsol avem tot felul de chestii inutile:masa de biliard, de tenis si un fel de sala de sport, are 2, 5m inaltime.La parter avem livingul(10X7), 4 dormitoare (2 sunt de 5X5 si 2 de 4X5), doua bai si o bucatarie de 5X5 iar inaltimea camerelor e de 3 m.Mansarda este doar o camera, imensa, fara pereti despartitori iar cel mai inalt punct din ea are 5, 3m.Acum m-am gandit ca am putea face ceva din ea insa fara sa ii facem pereti deci pe jos e parchet negru iar "peretii"sunt crem cu grinzile visinii. Ce am putea face acolo avand in vedere ca stam doar eu si mama, tata doar 1-2 luni pe anlaughing. Nu am frati iar eu am 14 ani. Fundita

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Masa de tenis, inutila? Te pot ajuta eu sa o faci utila! - o iau la mine sa joc tenis cu sotia mea!happyhappy
Daca ai multi prieteni prin vecini, ia un calculator, niste boxe mai serioase, invita-ti prietenii si fa o mini-discoteca. Multi dintre prietenii tai ar fi fericiti de asta.

3 răspunsuri:
| TheCritic explică:

Da Cristi dar e mare spatiul si "cinemaul" e in living...cu home cinema...

| GabiStory a răspuns:

Pai fa un "sanctuar" ca sa zic asa pentru tine daca stio cum sa asez totul o sa fiet perfect totul o sa poti da petreceri etc, bafta

| cretucristi a răspuns:

De ce nu iti faci un minicinematograf big grin, ai nevoie de un home cinema un proiector o canapea etc