L magazine s gaseste un fel d scoci su liipici p care il agati undeva sus si mustele s prind d el.....ca s numai ai muste deloc si ca sa numai intre in casa puneti si o sita la geam
Sunt benzi care contin o substanta lipicioasa, se agata de plafon.Mustele or sa fie capturate
Eu am plasa, dar de cand mi-am luat o "dionaea muscipula", nu mai am probleme cu musca ocazionala care reusea totusi sa intre miraculos ![]()
Numai bine, Shin
Cu pliciul! dar apropie/te incet si pune perdelute pana jos la usa deschisa si plasa la geamcauta si cartoane care se pun in farfurioara cu apa la magazinele veterinare.
Pai este de cumparat plasa anume pentru tantari. pui la toate ferstrele si in plus lasi cand vrei geamul deschis.http://www.zsozo.ro/tehnica_de_umbrire/plase_de_tantari/plasa_mobila
Cumparati o paleta de muste si curmale viata
sau daca nu iti place atunci dale de "mancare" insescticid...
Eu de cand am plasa la geam, nu mai intra nici o insecta! Nemaiavand insecte intrate nu ai de ce sa iti mai faci alte griji in privinta asta
Mai bine ati face cu un aspirator, asa cum face vecinul meu si nu mai are treaba cu saracile muste (in India este pacat sa omori asemenea gaze).
anonim_4396 întreabă: