| lorelei a întrebat:

Cum pot sa scap de mustele de la mine din camera? stau la casa si intra zburatoarele inauntru. si apropo spray nu pot folosi ca e alergic sotul si aparatele de pus in priza se pare ca nu functioneaza.

Răspuns Câştigător
| rosepassion a răspuns:

L magazine s gaseste un fel d scoci su liipici p care il agati undeva sus si mustele s prind d el.....ca s numai ai muste deloc si ca sa numai intre in casa puneti si o sita la geam

10 răspunsuri:
| sorin a răspuns:

Sunt benzi care contin o substanta lipicioasa, se agata de plafon.Mustele or sa fie capturatelaughing

Shin
| Shin a răspuns:

Eu am plasa, dar de cand mi-am luat o "dionaea muscipula", nu mai am probleme cu musca ocazionala care reusea totusi sa intre miraculos tongue
Numai bine, Shinwinking

| florar a răspuns:

Cu pliciul! dar apropie/te incet si pune perdelute pana jos la usa deschisa si plasa la geamcauta si cartoane care se pun in farfurioara cu apa la magazinele veterinare.

| liliana83 a răspuns:

Pai este de cumparat plasa anume pentru tantari. pui la toate ferstrele si in plus lasi cand vrei geamul deschis.http://www.zsozo.ro/tehnica_de_umbrire/plase_de_tantari/plasa_mobila

| somniferu a răspuns:

Cumparati o paleta de muste si curmale viatabig grinsau daca nu iti place atunci dale de "mancare" insescticid...

| Georgia_2863 a răspuns:

Eu de cand am plasa la geam, nu mai intra nici o insecta! Nemaiavand insecte intrate nu ai de ce sa iti mai faci alte griji in privinta asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O chestie pe care n-am inteles-o niciodata dar functioneaza.umple 2-3 sticle de plastic, cu apa, si agata. le cu sarma prin pomii din apropierea geamurilor sau usilor.si normal, pune plasa la toate geamurile si fa o usa dubla de vara cu plasa de muste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat un insecticid numit Insecticid 2000, se gaseste la farmaciile veterinare
nu are miros, si cred ca il poti folosi si pentru muste, deoarece eu l-am folosit la gandaci de bucatarie

| Dan a răspuns:

Mai bine ati face cu un aspirator, asa cum face vecinul meu si nu mai are treaba cu saracile muste (in India este pacat sa omori asemenea gaze).

| 102030 a răspuns:

Pune`ti o plasa de muste la geam...