Stiu cum e... si eu am fost in situatia ta... am chemat 2 firme de deratizare si tot veneau gandacii ...si eu sunt maniaca de curatenie insa problema era ca aveam si o fetita mica care atunci incepea sa mearga... imi era groaza de fiecare data cand se tara pe jos... m-am dus la farmacia veterinara si am cerut acolo o sol de omorat gandaci... nu pot sa iti spun numele pentru ca numai stiu ...insa ei o sa stie, cum am pomenit de sol de omorat gandacii cum a scos 2 siringi pline cu ceva alb ca si laptele... a trebuit dizolvat in 1l jumate de apa si dat cu ea peste tot... cu ajutorul unui siringi goale am dat peste tot in casa, la colturi, pe dulap, in spatele dulapului, in debara jos, in spatele aragazului, microundelor, am scos sertarele si sub peste tot si normal ca la iesirea si intrarea tevilor de la vecini sper mine... nu vreau sa exagerez dar in 2 luni nu am avut nici un gandac... zic 2 luni pentru ca 2 luni mi-a trebuit sa termin cu curatenia dupa ei... cum faceam curatenie peste cateva zile iar aparea altii morti... a avut efect foarte bun... curatenia mare dupa e mai greu ca peste tot gasesti numai gandaci morti dar asta e... a meritat incercat mai ales ca de 2 ani numai am un gandac in casa... la fiecare curatenie mare dau preventiv pe la colturi si conducte ca sa numai apara... bafta
Poti sa etansezi conductele cu spuma poliuretanica si nu te mai afecteaza vecinul.
Poti folosi acidul boric pentru pentru ca gandacii existenti sa nu se mai reproduca.(gasesti praf de acid boric la farmacie)
Nu lasi nimic de mancare prin bucatarie.Totul sa fie acoperit. Speli zilnic cu mopul si dezinfectezi.
Gandacii nu dispar pana ce nu se dezinfecteaza INTREGUL BLOC, dar preferabil si cele vecine!
Am avut asemenea stuatie, am dezinfectat local, dar problema a reaparut dupa cateva luni.
Mai ales unde sunt copii mici, este ne la locul lui sa-i tii in atmosfera plina de substante toxice.
Dupa mai multe asemenea esecuri, ne-am dus la administrator si la cei din blocurile vecine si i-am dat un termen de o luna pentru rezolvare.
A fost contactat o firma de profil, am stabilit de comun acord programul de dezinfectare: toate cele 5 blocuri IN ACEASI ZI! In trei randuri, la intervale.
Pentru cei care nu se conformeaza: nu sunt acasa sau refuza i-am pus in vedere actionarea in judecata si achitarea intregii dezinfectari + despagubire la toti locatarii care pun asemenea pretentii.
Alternative au fost: ori sa fie cineva acasa, ori sa lase cheia la administrator.
Cu aceasta ocazie s-a depus si otrava imporiva soarecilor si sobolanilor...
Efectul? A fost multiplu:
- AU DISPARUT GOANGELE, complet, si nu au mai aparut
- au disparut soarecii si sobolanii, dar anual am mai pus otrava in subsoluri
- cei care s-au opus cel mai vehement, care au avut cele mai multe goange si mizerie, au devenit cei mai dirji luptatori pentru curatenia permanenta!
Cred ca metoda este aplicabila oriunde...
Pune in practica sfaturile primite, dar astupa si in jurul tevilor cu plastilina.Succes! Mira
Pai roagal si u pe vecinu tau sa faca curatenie.pentru greseala lui platesti u.
Foloseste solutie de gandaci de colorado. Regent parca ii spune. Ii extermina pana la ultimul, iar 1 an cel putin nu o sa mai ai probleme. Se gaseste la magazinele veterinare si e foarte ieftin, cam 4 lei o fiola.
Pai il rogi pe vecinul tau sa-i faci tu curat si daa tu faci curat bine si omaori ganda ii cu solutii vei vedea rezultatul!
Vand Regent ,cea mai buna solutie impotriva gandacilor(cu regent am scapat si eu),15 lei fiola.tel.0720027651
Ia regent de la alindc,si scapi sigur de gandaci.Eu asa am facut.M-a rugat omul sa-i postez parerea despre el,in semn de multumire,are nr. 0720027651.
Sal iti ofer un numar de telefon la care poti suna si sigur vei scapa 0720722595