| ZupperSweet a întrebat:

Prietenul meu cel mai bun pleaca peste 2 zile afara din tara la munca... Nu stiu ce sa fac de cand am aflat tot plang nu ma pot abtine.stiu ca ii e greu si lui ca pleaca dar eu nu pot sa nu plang.Simt ca jumate din mine se rupe. Ce sa fac? Sincer sunt ingrijorata si ca nu imi dau seama de ce am reactionat asa?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

E normal sa ne doara despartirea de un prieten. Ai reactionat firesc, cu toata fiinta ta. Gandeste-te ca puteti vorbi pe mess, la telefon (eh, ce noroc cu tehnologia asta!) si in felul asta o sa pastrati legatura.
Si pe mine ma dor despartirile si-ti inteleg durerea. Profita de cele doua zile cat mai sta in tara si petrece cat mai mult timp alaturi de el.

3 răspunsuri:
| kathessa a răspuns:

Satbilita sa vorbiti la telefon si prin emailuri... Roaga-te pentru el sa ajunga cu bine si sa fie ok. Cumpara-i ceva ce sa poarte mereu la el si sa-i aduca aminte de tine. Poate asa iti va fi mai usor... Si lui.

| liliana83 a răspuns:

E normal, nu te preocupa ca o sa fie totul bine. asa e despartirea. am trecut si eu prin situatia ta, sa stii ca nici pentru el nu e mai usor. ureaza-i noroc sa fie atent in ceea ce face si sa se gandeasca la tine. sper sa fii tare si sa treci peste asta curand.succes.

Răspuns utilizator avertizat