anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi noapte pe la ora doua latrau cainii tare in curte la mine! Am crezut ca sunt iar niste betivi in coltul strazii, ma duc sa vad ce e si tasneste unu dintre rosii cum eu am toata gradina plantata si era foarte intuneric se izbeste in mine si ma tranteste la pamant ma ridic repede si bineinteles urmeaza o o serie de pumni dupa care fuge si sare gardul, am zis ca nu are rost sa ma duc dupa el. Dati-mi si mie niste siteuri care vand sisteme de supraveghere.ms.funda

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Dezleaga cainii sau macar leaga-i pe o sarma, de-a lungul gardului.

| anonim_4396 explică (pentru regis):

Nu se poate, sunt 2 ciobanesti caucazieni foarte agresivi..Am comandat un sistem de supraveghere deja si fac planuri pe une sa pun camerele.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Personal te-as sfatui sa iei vreo doi caini din aia mai protectori cu teritoriul.

Degeaba ii filmezi pe aia daca isi pun gluga in cap. Poti cel mult sa incasezi vreo asigurare... dar cam atat.

Pt liniste... caini mai mari.

| anonim_4396 explică (pentru cristimihailov):

Cainii sunt legati cu lant

| pilaf a răspuns (pentru anonim_4396):

Dezleagă câinii...

| cristimihailov a răspuns:

Da drumul la lant si nu vei mai vedea nepoftiti in gradina. Cumpara camere de filmat si roaga-i sa zambeasca in timp ce poate iti mai ard si una.

Am 2 ciobanesti caucazieni foarte agresivi si aia rup gradina plus ca eu mai vin cu prietenii si daca ii ataca, nu ii las liberi,.Am comandat deja un sistem de supraveghere de 3500 lei in rate.

El nu prea a reusit sa ma loveasca am incasat doua in piept atat eu i-am dat 3 sau 4 pumni in fata si cap