Cel mai sigur este o problema la lustra in care este montat becul.Cel mai indicat lucru este sa chemati un electrician sa rezolve problema.Succes
Ai un scurt la lustra! Siguranta e prea mare ca sal sesiseze! O lita e da ajuns si cel mai apropiat consumator cedeaza.Un elecricean va stii ce sa faca.NU TE JUCA! Cablurile se pot supraincalzii, daca scurtul devine permanent, si da aici incendiu.Bafta!
Ok multumesc pentru toate fasturile pe care mi le-ati dat, efoarte greu sa aleg un rasp castigator...
Probabil cresteri de tensiunea a curentului, sau poate o avea cv probleme de la intrerupator pana la bec oricum cheama un electrician pentru ca nu e de jucat cu instalatia poate lua foc casa de la un mic scurt circut.
Nu are treaba felul cum atingi intrerupatorul crede ma. Reduce ti consumul de curent sau verifica ti siguranta (panoul electric) pentru ca intra multa tensiune in bec iar acesta cedeaza
Am dat un pumn intrerupatorului acum si nu s a intamplat nimic, nu s a ars becul.
Nu are de a face cauza este de la lustra in care bagi becul paate este putin arsa si face cate un scur si becul nu suparta asa ceva si se descarca asa am patit si eu