| LaughingKarima a întrebat:

Ma voi muta in curand, si am onoarea de a veni cu planuri pentru aranjarea propriei camere.Voi cum credeti ca ar arata bine un dormitor? Ceva idei de aranjare? Si pana acum tot eu imi aranjam camera dar am ramas in pana de idei. Ajutor lume! Cateva link-uri cu camere mai "moderne"(stiti voi, multa tehnologie) de fete ar fi dragut.De asemenea am prea multe carti(si numarul e in crestere) iar cum eu nu vreau sa scap de ele, ai mei au spus ca in noua casa pot avea o biblioteca in mansarda, daca din nou, vin cu idei de aranjare(design-uri).Dau funda celor mai frumoase camere.

Răspuns Câştigător
| paulageorgiana a răspuns:

Http://weheartit.com/tag/room gasesti multe lucruri dragute aici :D

4 răspunsuri:
| dydy22 a răspuns:

Pai depinde cat de mare va fi camera si daca se poate face o mica biblioteca in camera sau o faci in mansarda. Sunt multe modele astept dimensiunile camerei si iti voi arata eu niste modele

| LaughingKarima explică (pentru dydy22):

Mansarda e destul de mare, e de 3 cat o camera de zi(cu dimensiunile de 6 pe 10(6 x 10, ma rog, intelegi tu)). Plus ca acum ma pot folosi si de camera de sub ea(6 x 9). Deci ar fi cumva o biblioteca cu 2 etaje, mai sunt si scarile care urca din mijlocul camerei(scari spirale)(poate te ajuta si asta la gasirea modelelor)

| dydy22 a răspuns:

Daca iti place sa citesti este frumos sa iti faci o biblioteca unde iti petreci tu timpul. Ceva modern poate fi facut di rigips si se poarta. daca m-ai ajuta cu niste poze din mansarda sau din camera ar fi si mai bine

| Roxanacretu2 a răspuns:

Salut! Iti recomand sa preiei cateva idei de aici http://vipcasa.ro Au o galerie foto foarte extinsa si poti gasi o groaza de idei faine.