| anonima4all a întrebat:

Voi credeti in D-zeu?
dar in superstitii?

27 răspunsuri:
| Beatrice_6624 a răspuns:

Da eu chiar cred ca exista DZEU, pentru ca m a ajutat in 2007 intr -un accident in care masina, nu s a mai ales nimk de ea.deci Dumnezeu exista si este cu noi.

| Annitu a răspuns:

Da!
cred in aman2...happy
NU intreba de ce...straight face
pur si simplu CRED!love struck

| miry a răspuns:

Eu cred in dumnezeu in superstitii mai putin

| dulshe a răspuns:

Cred in aman2,

Anna
| Anna a răspuns:

Cred doar in Dumnezeu.

| LittleZyzy a răspuns:

In Dumnezeu cred, in superstitii delocbig grin

| tukhey23 a răspuns:

Cred ff mult in d-zeu, d-zeu e langa mine... ma ajuta in toate.Asta cu superstile, e o porcarie. mai mare, decat:ceausescu traiestehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In D-zeu DA.in superstitii doar spartul oglinzii...in rest nimic

| alexandru04 a răspuns:

Pai faraDumnezeu eu nu cred ca as putea sa traiesc. ma ajuta pe mine mereu.asa cred cel putin eu in sinea mea. dar pana acum nu m-a dezamagit

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

In dumnezeu cred :-X
in superstitii nu prea big grin

| andi a răspuns:

Da, normal, cred in Dumnezeu, sunt si superstitios

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cred in Dumnezeu pentru ca a fost in cele mai grele situati langa mine.happy

| Diva a răspuns:

In Dumnezeu cred, in superstitii nu

| Ben. a răspuns:

Nu.nici una nici alta.cred in niste valori universal recunoscute, dar nu le pot pune intr-o punga q un nume:yahve, allah, buda, etc...

| andrei_5514 a răspuns:

Pai daca ne uitam la complexitatea vietii, la frumusetea si armonia naturii, la corpul omenesc... trebuie sa fim limitati intelectual sa nu recunoastem existenta Lui si de aici si motivul pentru a crede in EL. cat despre superstitii... nu au fundament biblic. provin de la pagani (ca si multe alte sarbatori).

| sorana_1576 a răspuns:

Da eu cred in Dumnezeu, fiindca mi-a fost alaturi la greu. Pot spune ca mai cred si in superstitii, dar nu mereu.

| dicarmencitta1957 a răspuns:

Cred in Dumnezeu si in puterea lui, mai putin in superstitii. Ce mare pacat ca unii nu cred in Dumnezeu.

| cristi a răspuns:

In Dumnezeu da, in superstitii nu dar ma amuz pe seama lor uneori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum vine asta, in dumnezeu da, in superstitii nu? Curios. Dar nu dumnezeu le-a lasat pe toate? Preotii ce credeti ca fac, nu superstitii, nu ezoterism? Mai cititi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D-ZEU EXISTA, ESTE, CUM SA NU EXISTE, SI DA CRED, NU DOAR EU, CI SI FAMILIA MEA CREDEM IN EL.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D-ZEU EXISTA, CE AI

auran
| auran a răspuns:

Si, si

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ambele variante sunt cunoștințele mele de la naștere până în prezent.
Pa, pa.

| eu_4161 a răspuns:

Da.Normal ca cred in DUMNEZEU dar nu prea cred in superstitii."Daca te intorci pe unde ai venit o sa ai ghinion"... da sigur ca da@!

| gabrielutzu a răspuns:

Depinde de ce intelege fiecare ce este Dumnezeu si ce inseamna superstitie.
Fiecate va da raspuns in armonie cu credinta/cultul/denominatiunea/religia din care face parte, daca face parte din una.

| Morphix a răspuns:

Da cred in D-zeu dar nu si in superstitii care mmi se par prostesti desi pana si superstitiile au un rol:explica inexplicabilul; de multe ori pierzi controlul uiti sau ai parte de o intamplare nefericita sh pentru a a'ti induce in creier ideea ca nu noi am fost de vina recurgem la explicatii banale este un fel de autosugestie cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-as da un sfat:sa crezi in Dumnezeu, sa te rogi Lui si la bucurii si la necazuri, sa-I multumesti pentru tot, sa-L porti in inima, sa-L iubesti si vei fi fericita.

Întrebări similare