anonim_4396
| Anonim întreabă:

Nu prea mi-au iesit mie actiunile umanitare pe acest site, dar acum chiar nu pot sa nu incerc... O cunosc pe fata asta si e minunata si n-am cuvinte sa va spun cat de dezamagita sunt acum... de viata asta.
http://salveazasteluta.wordpress.com/

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Citind postul tau, m-am cutremurat. Mi-au revenit in fata ochilor amintiri de care tot incerc fara succes, sa fug. Am plans.
Ma doare suferinta Stelutei, cata nedreptate! Ma doare si mai tare pentru ca in acest moment nu pot sa o ajut decat fiindu-i alaturi cu sufletul si toata inima. Sper sa stranga banii necesari si, ce e mai important dupa asta, sper ca operatia sa fie un succes.

8 răspunsuri:
| Cryssy a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru aceasta fata. Sper ca bunul Dumnezeu sa o ajute si sa fie totul bine. E foarte trist. E foarte trist pentru ca unii dintre noi nu pretuim asa cum trebuie viata si ceea ce avem... Unii isi doresc sa moara.Nesocotind viata si importanta ei. Si nu se gandesc la faptul ca unii ar da orice pentru a mai trai... Aceste cazuri trebuie sa ne faca sa ne gandim mai mult la ceea ce este important in viata. Si sa incercam sa ajutam pe cat putem pe cei care au nevoie de noi...

| r8driver a răspuns:

Da...trebue ajutata, din cauza asta mama mea a murit ca nu sau strins niste nenorociti de bani si avea doar 25 de ani!
Si eu pot face ceva!

| hândel a răspuns:

E trist ca banul valoreaza mai mult decat viata! Momentan nu-mi sta in putere s-o sustin decat cu ganduri bune. Ii doresc mult noroc, si multa putere sa reziste pana cand operatia ii va fi accesibila.

| Just4Joker a răspuns:

E falsa, arza-o-ar focu-n iad

anonim_4396
| Anonim explică:

Si cand te gandesti ca ne hartuim ca prostii, fara sa banuim macar o clipa ca dupa colt ne asteapta... orice, hazardul! Ce mici suntem si ce mari ne vedem!
Da, putem sa facem ceva!
Am vazut, am notat!
Monica

anonim_4396
| Anonim explică:

Uneori suntem prea mici sa putem ajuta, iar cei care au puterea nu o fac. Ultimul caz a fost cel cu solistul trupei IRIS.Nu am nimic cu el, nici cu acea trupa, ador melodiile lor, insa de ce trebuia sa-i dea statul bani cand el castiga foarte mult din concerte? Statul ar trebui sa dea bani celor nevoiasi, celor care nu au de unde sa faca rost de ei.Insa...asta este Romania. Mi-as dori sa o pot ajuta si voi incerca sa fac ceva in acest sens.

anonim_4396
| Anonim explică:

Am primit si mesaje in privat de la unii useri si vreau sa le multumesc public, chiar daca ei doresc sa ramana anonimi.

| Prostule a răspuns:

Am citit niste raspunsuri care spun ca nu putem face nimic, cei care au spus asta nu vor sa faca nimic au pus punct gata nu asa trebuie sa privim lucrurile:toti putem face ceva chiar si un gand bun e de ajuns asa ca rugati-va la Dumnezeu nu numai puntru ea ci puntru toti nevoiasii si nu uitati toti putem face ceva!