|

Buna TPU. Mi-am amintit de un desen pe care l-am vazut cand avream intre 2 si 3 jumatate de ani. Acum am 12. Da am o memorie foarte buna daca este vorba de cand eram eu micuta. Mai tin minte si acel moment cand m-am hotarat sa invat sa merg. Stie cineva cum se numea desenul? Si daca il gasiti pe yt sa imi trimiteti link-ul? Tin minte din el ca era cu un copilas mic care si el abia stia sa mearga, care cred ca se trezea sau se culca. Dupa ce mama lui a plecat din camera el stiu ca avea ceva buburuza pe geam(sau poate ca asta e alt desen laughing ) si idea e ca dupa ce pleca mama lui el se trezise si avea un creion cu care desena iar acestea deveneau reale. La inceput facea un geam pe care iesea iar apoi au inceput aventurile. Odata a intrat intr-o pestera unde si-a vazut umbra si a s-a jucat cu el. Mai mult nu tin minte dar la sfarsit a sters geamul cu o radiera.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce chestie... ma gandeam sa intreb de acelasi desen. Imi aduc aminte ca se dadea pe tobogan cu umbra in episodul ala, iar in alt episod a ajuns intr-o jungla.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai ca l-am gasit pana la urma...
Era Harold si creionul mov. Clipuri am gasit doar in engleza, iar in romana am gasit carti.
https://youtu.be/KPau5vLDBhQ?t=815

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E posibil sa fie vorba de Chalk Zone. Gasesti genericul mai jos, pentru confirmare.
https://www.youtube.com/watch?v=GYKVugt0I9M

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru dannyel86):

Nu era el. Cel la care ma refer eu era n bebeluj mic care abia stia sa miarga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hmm, cu un bebeluș? S-ar putea să te referi la Beezlebub, cel cu bebelușul acela cu păr verde. Nu l-am văzut, așa că nu știu ce se întâmplă înafară de esențial, cum că era un bebeluș demon iar un tip avea grijă de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează