Nu e musai ca un gamer să fie genul de tip care nu are deloc viață socială și stă la calculator până consideră inutile hidratarea și alimentarea. Sunt persoane care pur și simplu au ca mod preferat de a petrece timpul liber treaba asta. Se duc la muncă, se ocupă de responsabilitățile avute, iar în rest petrec ore în șir pe zi pe jocuri. În sensul că le place imersiunea într-o poveste. Adică decât să facă anumite lucruri separate să își concentreze atenția pe a construi într-o direcție. E posibil chiar ca un gamer să se poată dedica mai ușor astfel întemeierii unui cămin, unei familii. Sunt multe chestii bune care vin din această activitate.
Până la urmă fiecare din noi are atâta timp cât să aibă doar două - trei persoane cu care vorbesc. De ce să nu fie persoane cu care chiar să aibă ceva în comun, nu doar plictiseala? Astfel de persoane se pot întâlni chiar și față în față.
Sincer să fiu nu pot spune că apreciez ideea ca un prieten să fie gamer pentru că aș prefera să avem chestii de care să vorbim și pe care să le facem care mă pasionează și pe mine, iar dacă el petrece mult timp acolo nu prea mai e posibil. Am fost gamer până pe la 20 de ani. După care am început să am alte preocupări. Am mai avut momente de revenire, dar temporare. Momentan nu am niciun joc instalat pe PC.
Pentru că e ideea aia că dacă nu ești un cetățean model ești greșit. Adulții le consideră pierdere de tip. Ei bine viața e în primul rând a ta, să te bucuri de ea. Nu poți oferi nimic dacă nu îți oferi ție întâi ce simți că ai nevoie la un moment dat. Așa că sunt absurzi.
Si eu mai joc cateodata gta 5, deci nu vad de ce uni considera asta, daca te joci non stop nu e prea sanatos, dar 1, 2 ore pe zi e ok parerea mea, si de mine se iau multi dar nu inteleg ca nu ei imi platesc curentul, netul, stau cat vreau, nu i baga in seama, faci ce vrei, dar un sfat bun e bun cateodata
2. si mie imi plac jocurile pe calculator, dar am o limita.
Fostul meu prieten era gamer si efectiv imi dadea senzatia ca jocurile sunt mai importante decat mine.
sau poate nici macar nu era o senzatie, idk
Apreciez oamenii care stiu ca exista o limita intre realitate si iluzie, respectiv lumea jocurilor.
1. Da
2. Te considera asa pentru ca nu joaca si ei jocuri video ( e destul de simplu daca stai sa te gandesti ). Un exemplu ar fi aia care le place sa citeasca mult, iti dai seama ce idee buna au despre cei care joaca jocuri video. Eu ce cred? Nu am o parere rea avand in vedere ca si mie imi plac jocurile video. Nu joc asa de mult ca acum 5 ani sa zicem dar tot ma joc din cand in cand. Vazand intrebarea ta chiar ma uitam pe steam si nu am mai deschis un joc cam de 6 saptamani dar asta nu inseamna ca mi/a pierit cheful de ele ci doar ca am alte chestii mai importante de facut acum. Mi/au placut jocurile video de la 4 5 ani cand ma jucam cu mama mea Mario, Bomberman, Tetris si multe altele pe joc pe tv sau NES cum le zic americanii.
3. Oamenii ( in special cei mai prosti ) urasc pe cineva care nu face ce fac ei. Un exemplu marunt. Am citit saptamana trecuta o carte. Am vorbit cu un coleg la munca ( el imi recomandase cartea ) ce am vorbit dar si/a dat seama la un moment dat ca eu am citit cartea online, nu o cumparasem. Valeu, cat se suparase pentru ceva atat de banal. Vezi domne ala nu e citit, ca trebuie sa citesti din carte nu de pe un monitor bla bla bla. Asa sunt oamenii, nu ai ce sa le faci.
Asta se spune si despre cei otaku. Mai nou cica daca stai doar in casa esti neingrijit. Nu stiu de unde le vin ideile ca astea.
1. Poate sta toata ziua, dar eu prim gamer inteleg o persoana pasionata de jocuri, care stie multe informatii despre ele, s-a.m.d.
2.Nu consider. Mie imi plac jocurile first person shooting, dar in ultima vreme nu am mai avut timp de ele. M-am gandit sa incerc si jocuri gen LOL.
3.Pai asa sunt oamenii. Nu isi gasesc calitatile, asa ca se iau de viata ta sociala sau chestii de astea.
Si eu sunt otaku, dar pentru acest titlu nu am primit jigniri spre deosebire de cel de gamer. Lumea nu ma crede cand le zic ca acestea sunt doar activitati pentru timpul liber, ei cred ca asta e viata mea wtf...
1. De regula asta face.
2. Daca esti jalnic si la jocuri si nu te remarci prin nimic sau sa generezi si bani din asta (adica gaming la nivel competitiv/profesional/e-sport), ci doar freci pisoiul toata ziua si n-ai nicio treaba cu vreun joc anume, sa fii cu adevarat incitat de povestea lui (daca e cazul), nu doar sa auzi headshot in casti toata ziua.
3. Nu te uraste nimeni daca esti "gheimăr", e dreptul tau sa ai un hobby, o pasiune. Problema e ca multi asa-zisi gameri sunt doar niste copii trogloditi si oligofreni care injura toata lumea, au nivel precar de educatie, nu-i duce capul la nimic decat la cheltuit banii parintilor si sa consume timpul degeaba. Toti acestia se lauda ca sunt "gameri" si de fapt sunt doar niste tembeli pe care nu-i mai iei de la PC. Vezi YouTube pentru mai multe detalii (sectiunea comentarii).
Alice23 întreabă:
anonim_4396 întreabă: