Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Fuditza! :* Buna TPU, am si eu o problema! Am 13 ani si m- am cantarit astazi (ultima oara mă cântarisem in vara si avea 47kg si oricum era mult) In prezent am 56 kg :( Foarte mult, (si mama are 62 ...? (mai mult)
Au mai rămas oameni deștepți în România sau au plecat toți? :)
Va plac spaghetele? Cel mai bun raspuns primeste funda.
Salut tuturor. Voi cum credeti ca va arata lumea peste 100-150 de ani si cat timp va mai rezista pamantul? Dar mereu mi-am pus intrebarea daca lumea se va sfarsi. "CE VA FII DUPA?"
Hei puteti sa ma ajutati si pe mine? Cum pot sa imi promovaz canalul de youtube gratis( sa fac mai multi abonati )? https://www.youtube.com/channel/UCsbxVWooiLEvYPHx-RdfaGw
Salut. am un ps cs 4, cum pot sa pun un gif animat, de exemplu scantei, pe o creatie (avatar, semnatura)?
Buna :) Stiti cam cat ar costa in total sa mi se schimbe numele din al tatalui in al mamei?
Ce ati facut saptamana asta?
Bună TPU cum se numește vulpița din gif-uri? https://dindragostepentrucarti.wordpress.com/2014/09/24/cum-am-renuntat-la-invatatul-pe-de-rost-metode-de-invatare/
Ce va deranjeaza cel mai tare?
Vreau să îmi fac un canal de youtube cu curiozități. Știu că șansele sunt mici să reușesc ceva dar vreau să încerc. Ce părere aveți. canalul va fi în engleză și eu am o pronunție...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Tony Poptamas?
Https://www.youtube.com/watch?v=5K6iTQIiQa4 Bun prieteni vreau doar sa va ajut cei care nu mai doresc sa aiba cont de facebook il poate sterge urmariti cu atentie si veti reusi am incercat si am...? (mai mult)
hei stiti voi care este acel site pe care intra Gumball in ``Uimitoarea lume a lui Gumball ``? Va rog sa nu raspundeti urat. Dau Funda :o3
Ce faceti cand sunteti obositi?
Am doua probleme la care vreau sa ma ajutati! Numerele425 si 367impartite la acelasi numar natural dau resturile ...? (mai mult)
Aveti idei de intrebari pentru oracol? Fundaa
De ce Alex Contras nu mai face vloguri?
Sall all, deci am implinit 18 ani si vreau sa imi schimb prenumele, inca n.am facut buletin de 18, pot sa l fac cu prenumele schimbat? De ce am nevoie (acte)? Si unde trebuie sa ma duc?
Aceasta este povestea spusă cândva de tatăl meu: "Ion era un adolescent foarte sensibil, pentru că de mic a fost complexat! Toţi copiii râdeau de numele lui, iar acesta nu i- a putut ignora întotdeauna!...? (mai mult)
Caut un citat, replica si nu am reusit pe google mai nimic. Era ceva de genul : Ramai unde iti este apreciata prezenta, pleaca..., si intoarce-te... Nu stiu cat sunt aproape de adevar. Astept ajutor!
buna Filmez un videoclip Adevar si provocare. dati-mi provocari cit si intrebari?
Cum sa te prezinți la emisiunea da sau nu cu dan negru, si ce pas e nevoie de urmat?
De la un timp ma suna cineva cu numar privat. Cum ii pot afla numarul. VA ROG! FUNDA!
Miam instalat whatsapp pe telefon si am nevoie de nume pentru grupgrup. Eu as vra sa imi fac si eu un grup. Funda!
Cat slabesc daca nu mananc nimic trei zile?
Am o intrebare :) sunt in clasa a 10-a sa treminat semestrul am 5 la purtare pe primul sem daca o sa am 10 pe al doilea raman repetent sau pot trece? dar in clasa a 11-a os a fie la fel sau cum?
Hey, TPU am o mare problema...Un baiat pe facebook mi- a scris ca maine la scoala sa ma duc la cls a7- a k vrea sa ma vada ca daca nu ajung la 7 la el in clasa ma omoara :/ chestia e ca eu nici nu il cunosc...? (mai mult)
O parere despre acest gen de oameni? https://www.youtube.com/watch?v=z5MGJ87hPGw
Cine cineva cum il cheama pe acest baiat? https://www.facebook.com/1531712110410062/photos/a.1531712527076687.1073741825.1531712110410062/1553211561593450/?type=1&theater
stie cineva sa rezolve acest exercitiu? Exista aplicatii liniare f:R^2->R^2 astfel incat f(1, 1)=(1,1); f(2, 1)=(2,1); f(0, 1)=(3,4).
Cum e la voi in liceu/scoala?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii? Am un prieten arab, din Liban care vrea sa vina sa faca facultatea in Romania cu preare in engleza. Cauta ceva unde sa se predea biologia,...? (mai mult)
ați rămas corigenți la ceva?
Am o problema, sunt in clasa a 10- a si am ramas tot la fel. Colegii mei observ ca vorbesc intre ei si eu mereu raman sigur. Am scapat de timiditate, dar nu reusesc sa- i fac pe oameni sa vorbeasca...? (mai mult)
Hey ce ati mancat astazi?
Hey TPU, stiti persoanele alea dupa fb care arata groaznic, dar insa au peste 100 de like- uri la poze? Cum fac sa am si eu mai multe, sa nu credeti ca- s disperata de asa ceva nu Doamne fereste. Cel...? (mai mult)
Heii TPU, vreau sa stiu ca daca sterg mesajele mai raman undeva? Ca eu nu as vrea daca le sterg sa mai ramana undeva sa le mai poata citii cineva! Ma refeream la mesajele de pe facebook!
A mai comandat cineva de pe http://www.ceasuri-personalizate.com/ceasuri_barbati.php cum sunt produsele?
Ce planuri aveti pentru luna februarie?
Hei. Sunt nouă pe okazii.ro şi am pus nişte produse la vânzare. Ei bine, un tip mi- a trimis mesaj în privat în legătură cu unul dintre produse, cerând mai multe poze cu el. Dar nu ştiu cum...? (mai mult)
Care este facebook-ul adevarat al lui Leon din Violetta?
La vara merge cineva in Utah cu work and travel?
Ce ati face daca nu ar exista facebook?
Hei TPU vreau sa cumpar un inel din aur dar sa nu fie prea scump vreau sa dau maxim 150lei pana la 170lei! Spuneti-mi un site de unde pot comanda! Dau funda multumesc
Oameni buni ce e de facut intr- o situatie ca si aceasta, de 3 luni tot mailu asta primesc de la prietenii nostri dragi! O mai patit cineva asa ceva? Stimate abonat ______________ ...? (mai mult)
Sa presupunem ca s- a inventat masina timpului si ca aveti posibiliatea sa calatoiti fie in trecut, pentru a repara sau a preveni micile greseli sau in viitor pentru a vedea ce sa intampla. ...? (mai mult)
daca a- si face un curs de Operator introducere, validare si prelucrare date dupa terminarea cursurilor, unde m- as putea angaja dupa aia? in ce domeniu? imi dati va rog niste exemple? va rog....? (mai mult)
Cum pot sa vad pe cine urmaresc pe instagram?
Ce se bea cu o fata daca vrei sa faci impresie buna intr-o seara stand cu ea nu prea am idei dar ma gandesc ca nu pot sa o servesc cu o doza de bere :)))) as parea taranoi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.