Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Fac un studiu de caz. Alegeți vă rog o singură variantă de răspuns. Ce știți despre semnificația istorică a sărbătorii Thanksgiving? a. Multe b. Puțin c. Deloc
De ce sunt unii oameni reci si inchisi in ei? Cum ii poti face sa vorbeasca? Chiar daca au incredere in tine.
Hei, are cineva definitia schitei si caracteristicile ei, adr de clasa a- 5 a, deoarece trebuie sa argumentez de ce textul, , Vizita" este o schita, dar eu nu am cum deoarece un... a sters tabla inainte...? (mai mult)
E cineva din Anglia pe aici?
Hei,cine are cont pe twitter? Eu am si nu inteleg ce inseamna 'spam my hashtag". Primesc notificari de genul asta de la alti utilizatori.
Vreau etapele acțiuni din Sobieski și Români cap coada va rog v
a trecut o perioada lunga de cand nu v- am mai scris, as vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi.Sunt intr- o relatie cu o fata de 5luni si ceva si o iubesc foarte mult dar uneori ma jigneste foarte...? (mai mult)
De ce oameni sunt atat de duri cu jocurile video? Violenta si sex vedem cat se poate doar deschizant televizorul.Pe langa asta exista dovezi si studi care spun ca jocurile video nu au nici un effect asupra...? (mai mult)
Propozitii cu expresiile: 1)as dumb as a fish 2)as strong as a horse 3)as white as a lily 4)as steady as time 5)as hot as an oven 6)as blind as a bat 7)as red as a rose 8)as poot as Lazarus 9)as...? (mai mult)
Https://36.media.tumblr.com/d1d7b859d2073e287eac8e6b677faa8f/tumblr_ninpg6iweG1t1prrio1_500.jpg Unde pot face poze de genul?
Https://www.youtube.com/watch?v=Bznxx12Ptl0 ce e aia Albatraoz?
Bendeac mai este cu Vancea?
Ce inseamna pentru voi viata de pe pamant?
Ce anotimp va place si dece
Se gaseste hartie de impachetat colorata? Daca da, in orice librarie?
In loc sa va cramponati pentru prostii, voi aveati habar de asa ceva? Ce se intampla din vina fiecaruia? >> http://www.energeia.ro/poluare/in- pacific- exista- o- insula- din- gunoaie- 1392/ Fiecare...? (mai mult)
M-am inscris si eu pe lucreazaonline.ro si as avea nevoie de sfaruri....adica ddespre companii sau referal sau cum se fac banii mai repede. Cel mai bun castigator funda!
Cintecul preferat de dragoste al cuplului vostru
Seriale asemanatoare cu The Walking Dead?
Cintecul preferat de dragoste a cuplului vostru? Funda
Referitor la contul de Facebook. Daca am dat adaugare la o persoana si imi arata: "Cererea de prietenie a fost trimisa", iar dupa un timp imi arata din nou "Adauga", inseamna ca acea persoana...? (mai mult)
Salut.De ce in Romania se promovează prostia? Adica, daca te uiti la TV rar gasesti ceva de calitate, si nu de Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu. Si de ce mereu la stiri se promovează doar stirile...? (mai mult)
Salut.Ați avut vreodată niște întâmplări"paranormale" sau experiențe de genul?
Spuneti-mi ceva ce pot manca si sa-mi fie foarte foarte rau! Sau sa iau o pastila si sa-mi fie foarte si sa-mi vina sa vomit!
Hey... vreau sa- mi iau Just Dance 4, pot sa- l folosesc si pe pc- ul meu sau imi trebuie neaparat PS/Consola? Tv- ul meu mare e conectat cu unitatea pc- ului. Pot descarca de undeva jocul free pentru...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care prefera ca dupa moarte sa fie incinerati? Mie mi se pare o idee mai buna decat sa fii aruncat intr- o carcasa din lemn stranie si acoperit cu 10 tone de pamant greu, sa...? (mai mult)
Imi puteti recomanda niste carti scrise de autori francezi potrivite pentru varsta de 14 ani?
vreau sa stiu si eu ce windows imi recomandati pe urmatoarea configuratie : am 8 gb ram ddr3 placa video 1gb pe 128 bit hd 250 gb procesor 3, 20 gb dul cor! vreau o alegere intre windows ...? (mai mult)
rog frumos posesorii de telefoane android sa ma ajute cu o problema. a- m cumparat un telefon Motorola moto g cu lte adica 4g si nu are meniul in romana. a- m anteles ca sunt aplicatii in google...? (mai mult)
Poate exista egalitate între bărbați și femei?
am si eu 2 papagali.i- an primit de la o vecina..nu stiu ce sunt inca dar cand ii pun impreuna se bat...a trebuit sa ii facem unuia o operatie pentru ca celalalt i- a jumulit toate penele Va...? (mai mult)
Cum se calculeaza media anuala daca raman cu media neincheiata la o materie si daca pot sa ma mai transfer la alt liceu?
Stie cineva un generatorinstant de like-uri? Fara bani fara cont doar sa bag pagina (linkul) si penste 3 minute sa am +50 de like-uri gratis. Stiu cineva?
acum cateva zile mi-a murit tatal si am o stare de frica mai tot timpul, cum pot sa fac sa trec peste asta
Da cineva spre adoptie caine din rasa Pitbull, Rottweiler sau Presa Canario? Fara jigniri! :)
Ce maratoane sunt pe Boomerang in wee-end(sambata si duminica) va rog spuneti-mi si ora dau o funda!
Prostia! Calitate sau defect?
Dupa voi credeti ca exista atcanti mai buni ca messi, ronaldo neymar? m- am cam saturat sa- i aud numai pe cei 3 stiu multi atcanti mai buni ca neymar exemple:lewandowski, robben, van persie...? (mai mult)
Ce credeti despre activitatea seismica din Vrancea? Incepe sa-mi fie frica.
Mai demult am fost in Carrefour si era o domnisoara care era cu un carucior care avea baxuri de suc pe el. La un moment dat ii cad patru baxuri de suc jos iar eu ma reped sa o ajut sa le puna la loc. ...? (mai mult)
Exista ceva substanta sau formula ce te poate face destept? :)
Vreau sa inventez ceva dar nu stiu ce! va rog ajutati-ma, dau funda!
Voi daca v- ati angaja la un magazin ca vanzator sau sa aranjati in rafturi ati pune cutiile de tampoane pe jos sau painea inainte sa o puneti in raft sau cum? Am fost la un mare supermarket dintr- un ...? (mai mult)
Buna tuturor! Cine imi da si mie niste melodii care sa le descarc in telefon? Multumesc! :-*
Ce ai face daca cineva ar face glume pe seama ta?
Am 15 ani.Ma simt atât de singura, vreau si eu sa am un iubit care sa ma iubeasca. Poate problema e ca sunt timida, insa nu vreau sa ma laud, dar sunt destul de frumoasa:sunt blonda, inalta,...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati subiectele de la evaluarea nationala (matematica si romana ) care au fost date in 2005 si 2007?
Cine are iPhone 5s, sunteti multumiti? Argumentati!
Daca cineva iti multumeste, e nepoliticos sa nu-i spui "cu placere"?
Ce parere aveti despre laptop-ul Asus x555l?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!