Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cine m ajuta cu contru de lady popular?//
Cine ma poate ajuta sa Fac hack pe lady popular
Sall TPU- isti si TPU- iste, de ce uni oameni zic ca moldoveni sunt betivi, violenti, prosti iar moldovencele sunt proaste si tari in gura? Eu cu mandrie, desi sunt nascut in jud constanta, recunosc ca...? (mai mult)
Ce ii spui unei fete care vrea ceva de la tine dar tu nu ai numarul ei de telefon, vorbesti cu ea doar pe facebook. Ea se uita doar la ce ii scrii dar nu raspunde, si nu sunteti din acelasi oras. (asta...? (mai mult)
Ce cadou ai putea să-i faci unei persoane fără a cheltui bani?
Heei, care este amintirea voastră preferată de pe vremea când erați micuți și îl "așteptați" pe Moșu' să vă aducă cadouri? Dar (poate) cea mai urata amintire când Moșu' a fost "demascat",...? (mai mult)
De ce cartea e cel mai bun cadou de Revelion?
Ce pot face de revelion daca raman singura acasa?
Hei. Anul asta dau capacitatea si imi este frica. Voua v a fost?
Buna TPU ce sa fac de revelion daca sunt singur
Hey, sarbatori fericite tuturor! Am si eu o problema aparent minora, dar care ma macina... Asa zisa cea mai buna prietena a mea s- a distantat foarte mult in ultimele 2- 3 luni. Eram si vecine, dar...? (mai mult)
Aseara am avut niste vise tare urte...: 1) Ma spalam pe dinti, iar chiuveta era pusa pe usa. Am auzit in spatele meu, , Buna", cand m- am intors era o femeie in intuneric ce crestea repede,...? (mai mult)
Buna TpU am o intrebare.Am inceput sa ma barbieresc, dar nu am stiut cum si m- am barbierit tot de 2 ori si pe obraji ce se poate intampla, adica o ca imi creasaca barba si pe obraz. Dau funda care ma...? (mai mult)
Pe PC Garage se ia plata pentru transport sau este gratis?
as vrea sa trec pe telekom la tv, dar as vrea sa stiu daca trec pe telekom trebuie sa platesc pret diferit pentru toate televizorele, eu folosesc trei televizoare si as vrea sa stiu cum e legatura...? (mai mult)
Ce inseamna jizz in my pants?
Buna,cine poate sa imi spuna cum poti sa inveti mai usor gramatica in engleza? Asa ma descurc, insa cind vine vorba de gramatica...e rau. Mersi:*
Cineva imi stie adresa de email cu care ma conectez la facebook.M- am conectat de pc acelei persoane de cateva ori..si acum reuseste de fiecare data sa imi schimbe parola.A zis ca "e foarte simplu"....? (mai mult)
Puteti spune un nume dragut pentru un motan?
Vreau sa fac niste animati dar nu stiu ce sunt programele After effects si Nuko, mai mult nuko nu stiu la ce ajuta.Ps. explicatimi cu cuvintele voastre dau funda.
Heii TPU as vrea sa imi cumpar un telefon nou :3 Care este mai bun Samsung Galaxy s4 mini sau Samsung Galaxy s4+? Dau funda =D
De ce pe facebook nu mai pot vorbi cu o persoana Cand dau pe profilul ei imi apare eroare pe chat nu pot sa- i trimit un mesaj Care este problema mi- a dat block? E gagicamea si nu mam purtat urat ...? (mai mult)
A cumparat cineva dupa myefox.it 1)E de incredere? 2)Cum pot platii?
Am 17 ani, sunt clasa a 11- a si inca nu stiu la ce facultate sa dau. As vrea sa va spun cate ceva despre mine poate veniti cu o sugestie si o sa imi placa. Sunt la un liceu teoretic pe profil...? (mai mult)
Salut Unde gasesc si eu hay day hack gratis fara bani?
As vrea sa va intreb turnul din pisa este inclinat deoarece este o greseala de proiectare sau constructie?
Hei! Am nevoie de câteva sfaturi in legatura cu liceul, sunt in clasa a 8- a si vreau sa fiu cat de bine pregătită pentru prima zi de liceu, si de liceu in general deoarece o sa mă integrez intr-...? (mai mult)
Hey Salut TPU! Am auzit ca exista doua feluri de s3:s3 Neo și s3 normal. ..Care credeți ca e mai bun?
Va rog ajutati- ma Tocmai acum am vazut pe facebook fata pe care urma sa i spun ce simt pentru ea m a dezamagit, acum urma sa ma culc si am zis sa intru un pic pe fb sa vad ce mai e si mi am stricat seara....? (mai mult)
Stiti daca pot downloada un video de pe youtube (pe telefon android)? Pls, daca stiti spuneti-mi cum. :)
Cine știe răspunsul la problema? Șoferul unui autobuz conduce pe un drum în oraș si oprește in stație. Coboară un singur pasager. După ce pleacă din stație, autobuzul face accident in intersecția...? (mai mult)
Cum poti sa iti schimbi androidul la tel? am s5570
Cum se traduce "A part of me Wishes I could just feel something."?
Sall TPUisti si TPUiste, mai ales TPUiste, am o intrebare, de ce fetele cand se supara, sperie, enerveaza, le doare capul? Sunt destul de curios, si as vrea sa stiu mai multe lucruri diferite despre...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cei care se sinucid?
Stiu ca e o intrebare prosteasca dar care este unghiul normal de deschidere a unui laptop? Dar maxim? Poti aduce un laptop la 180?(totusi nu incercati asta)
Cu ce program de animatie a fost facuta animatia din link-ul urmator https://m.youtube.com/watch?v=rJaN643ri7s dau funda urgent.
, ajutatima va rog.Un prieten mi-a zis pe skype ca am fundal de cacao.Ce inseamna?
Va rog cine imi spune si mie! Cum, recuperez un cont yahoo daca nu mai stiu intrebarile secrete :( dau funda! va rog!
Eu sunt cata si vreau sa stiu cum bag un joc de pe calculator pe sidiu.
Intrebarea mea e daca se merita sa ajuti pe cineva in cineva de azi?, eu observ ca nu, nici macar aici, nici macar un multumesc mi se pare aiurea, inteleg e o comunitate ganditi- va ca de multe ori...? (mai mult)
Ieri si alaltaieri au fost temperaturi care au ajuns la 20 de grade. Maine si poimaine e cod galben de ninsori. Nu credeti ca vremea a cam luat-o razna si ea?
Am si o problema cu basu meu Cand dau drumul sa mearga boxele merg si basu nu mai merge am incercat toate posibilitatile de a il putea face dar fara nici un sens soboferul este Senrioux daca ma putetii...? (mai mult)
Cand apare gta 5 pe pc?
Banuiesc ca si la voi sunt bazare in orasele voastre, ati gasit vreun magazin cu haine addidas? rezista in timp? stiu ca sunt fake e logic asta
Daca v-ati putea pune 3 dorinte. care ar fi acestea?
As vrea sa va intreb daca ati putea sa va creeati o lume perfecta cum ati creeao?
Va place sa calatoriti singuri sau insotiti? din experientele voastre, cum e mai bine? Ma refer la calatorii in strainatate, nu la excursii in Romania.
Care este ţara şi cultura corespunzătoare acesteia ce te caracterizează, influenţează iar şederea în respectivul teritoriu ar fi deosebit de plăcut pentru tine?
Buna TPU si Craciun fericit! Am o serie de intrebari de va doare capul.:)) Deci dupa ce am raspuns azi dimineata la cateva intrebari pe aici(m- a trezit lumina aprinsa de sotie care se pregatea sa plece...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!