Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Buna daca ati avea sansa sa va cumpere cineva tot ce doriti ce ati alege(mai multe produse). pentru. ca eu am ocazia sa fac asta in fiecare luna si nu mai stiu ce sa cumpar
Care este lățimea si lungimea unu tv cu diagonala de 82 cm?
Oare o sa avem o iarna cu multa zapada?
Dau funda urgent. Vreau sa fac un poster cu un graffiti 1 m pe 1.5 m si vreau sa ocuoe tot satiul
Heya! Sunteți fani Percy Jackson pe TPU? Dacă da, m- am apucat de fanfiction și aș vrea să- mi spuneți dacă vă place! Sunt și headcanonuri și reader- insert. http://www.wattpad.com/story/27561719-...? (mai mult)
Cine vrea sa se apuce de SA:MP, am un super server de RPG, acesta este rpg3.b- zone.ro, serverul are 1000 de slot- uri, e aproape full zilnic, toata mapa este valabila, si cand va intreaba daca ati...? (mai mult)
Ok...deci suntem impreuna de o luna si nu acum mult timp mi- a zis (ea) ca se poate desparti usor de mine.iar atunci "mi- a picat cerul in cap"...si nu am vrut sa ii mai raspund la mesaje sau la telefon...? (mai mult)
Acum 1 an am fost cu o fata. Am fost 3 luni cu ea, dupa a urmat despartirea..Chestia e ca m- am atasat atat de tare de ea incat si acum tin la ea. dar ne- am certat si nu am mai vorbit de atunci.Acum...? (mai mult)
Pe 22,21, 24 decembrie poate sa imi dea cineva un brad gratsi? Cine lucreza la padure sa nu stiu, sunt din vrancea panciu
Salut, cei care au citit Moara cu noroc de Ioan Slavici si au vazut si filmul; e vreo diferenta intre film si carte? ma refer difera personajele actiunea ceva? sau e ca la baltagul filmul exact dupa ...? (mai mult)
Am boală pe toți cei care îmi umblă prin lucruri, în special acest lucru se intamplă cu părinții mei care îmi umblă la laptop.L- am primit de black friday ca o răsplată pentru...? (mai mult)
Sărut mîna stimate doamne si domnisoare, vă este usor să merge ti pe tocuri? Vă multumesc pentru răspunsuri si o seară frumoasă.
Va plac manifestarile de 1 Decembrie?
As vrea sa ma ajutati cu ceva legat de chimie. Am luat o nota de 1 pentru soptit (am vrut sa ajut un coleg) si profesoara a zis ca daca ii aducem niste Info+ (informatii legate de chimie) ne...? (mai mult)
Imi poate explica mai bine cineva cum vine cu freelancing-ul.Chiar vreau sa ma apuc de chestia asta.Mersi mult!
Alintatimi numele Anastasia (Nastea) mersi anticipat.
Hey TPU.Caut un cont de transformice pro, de fata daca se poate.;)) Funda celui care imi da contul cel mai bun si cel care functioneaza. P.S.:Contul as vrea sa mi-l dati prin mesaj privat.
Puteti sa-mi spuneti cateva mesaze spam de pe facebook. Am primit si eu dar ori am dat blocare la persoana aceea s-au am blocat mesazul. Va rog mult! ( cu mesazele spam ) Funda!
La multi ani ROMANIA! Cum sarbatoriti ziua de astazi? Eu cu muzica traditonala si mancare traditionala
Tu ce-ai visat azi-noapte? Cel mai interesant vis primeste funda.
De ce cand ma uit pe youtube sau oriunde altundeva la videouri nu am probleme, cand downloadez ceva merge la fel de bine, dar cand incerc sa ma joc loc...am lag? Imi urca ping- ul pana la 1000-...? (mai mult)
ce este Programarea neurovegetativa a subconstientului si cum se face? vreau mai multe detalii dau funda mersi
Funda cum bag limba romana in nod 32?
Funda cum schimb limba la nod 32 8.0?
Stiu ca visele au o semnificatie. In ultima vreme am visat ca ma duc intr- o bibioteca unde sunt cateva bibliotecare si o fata. Biblioteca este aceeasi de fiecare data, lumiozitatea e aceeasi diferea ...? (mai mult)
Am o intrebare petru fiecare... Daca a- ti putea sa schimbati ceva la voi a- ti face- o? (Nu conteaza ca e vorba de fizic sau psihic, trecut sau prezent asa in general la viata voastra si ...? (mai mult)
Dynamo magicianul chiar exista in realitate poate sa faca ce face la tv si in realitate sau e fictiune funde
Salut, vreau sa ma ajutati cu un nume de film de comedie cu actori foarte cunoscuti.Povestea ii asa: Era un barbat care avea un serviciu la birou si avea o sefa care era destul de rea si nu o placea nimeni...? (mai mult)
Caut un club de conversatie in limba engleza online. Ma puteți ajuta?
Cine stie cum se numeste melodia din Vacanta la Nisa, ceva de genul la Nis si nu stiu mai departe...:)) e in franceza. Dar nu stiu cine o canta, puteti sa ma ajutati, dai funda!
Buna seara, as dori sa stiu si eu ce inseamna atunci cand visezi persoana iubita, de nenumarate ori, desi dormim impreuna! Va rog frumos sa imi spuneti si mie. Multumuesc!
Are cineva un videoproiector pe care nu il mai foloseste, si sa mi-l dea mie?
Hei TPU :) Ce sa fac sa fiu mai bun la bataie? Sa nu.mi mai fie frica sa ma bat cu persoane mai mari. Cum sa am mai mult tupeu? chiar daca am mai multi adversari in fata mea :) Nu vreau raspunsuri...? (mai mult)
Salut, stie cineva cati ani are Anca Petcu, cea care a participat la Vocea Romaniei? Pe wikipedia scrie ca are 32, dar nu cred
Buna seara am o problema cu telefonul model Hisense HS- U966 cand forumez un numar si dau sa sune imi scrie "Mobile network not available" nu stiu ce are am cartela DIGI mobile ( Romania / Spania ) va...? (mai mult)
Ce inseamna "greenie"?
Hei, imi spune si mie cineva ce as putea face pe pagina de facebook, deoarece nu mai pot sa dau nici un comentariu si nici un like. doar sa distribui :|. Ma puteti ajuta? URGENTT!
Dau funda celui care imi da adrese de dansuri moderne frumoase si repede de invatat
R.I.P Paul Walker :-
La ce varsta esti prea mare sa colinzi?
Imi merge fifa 13 pe windows xp sp3? Am placa video Nvidia GeForce 9600 GT Am 2 gb ram Am 2 procesoare Intel(R) Pentium (R) 4CPU 3.20 GHz Dar am o problema am 2 windowsuri pe pc si nu stiu...? (mai mult)
vreau sa imi pun cartela de la modem in telefon (Vodafone), am aflat ca netul imi va merge insa as vrea sa stiu daca pot vorbi de pe cartela, in caz de va merge voi fi nevoita sa platesc suplimentar...? (mai mult)
Am o intrebare : Cum pot viziona anumite canale tv pe calculatorul meu? Adica ce trebuie sa fac. Va rog raspundeti cat de poate de prietenos si pas cu pas dac se poate. Va multumesc! :)
Heyy TPU! In ce clasa este Nicole Cherry? Dar Bianca Adam? Dau funda
Ce parere aveti de adolescentii de 13-17 ani care se taie pe maini?
stiti cine a inventat scoala.
Am o problema destul de irelevanta. Mi-a ramas blocat in capacul unui pix un mic capacel de la fundul pixului. Rog seriozitate. O metoda de al scoate?
Este adevarat ca daca iei pastile de Omega 3 (gumate) te ingrasi?
AJUTOR! INTREBARE AQUARISTICA! Am un aquarium cam de 20 litri si citiva pesti, citeva plante, pietre. Vreau sa- mi procur un un filtru. Si aici trebuie sa aleg intre filtru INTERIOR si EXTERIOR! Care...? (mai mult)
In ce oraş v-aţi dori locuiţi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?