Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Hey vreau sa stiu si eu cum se fumeaza narghileaua? la prieteni am vazut ca iese un norisor imens de fum dens...iar la mine iese rar ca cel de tigare.Se trage in piept, in gura? Sau care e faza dati.mi...? (mai mult)
Hey Lume, Spuneti- mi si mie cum sa incep o prima conversati cu o fata de pe facebook, o am la prieteni de ceva timp dar inca nu am purtat o conversatie, o cunosc in real doar dupa vazute, clasicul...? (mai mult)
Am o problema cu un Nokia lumia 520. Cand primesc apeluri, raspund la ele si vb cu persoana respectiva si cand inchid apelul si intru la istoric nu arata numarul persoanei care m- a sunat...? (mai mult)
Salut am facut server de metin2 pe no- ip si am facut si clientul merg sa intre playerii si am incercat si siteu sa- l fac dar pe site nu merge sa intre playerii :| mie imi merge site dar lor nu am ID ...? (mai mult)
Cine credeți că va ieși președinte? :D
Buna TPU. Azi am fost cu prietena mea in oras, si i- am zis sa mergem la mall. Ea era cam nervoasa, ca sora ei o enervase de dimineata. Cand am intrebat- o daca vrea sa mergem la mall, ea a zis sa...? (mai mult)
Exista vreo diferenta intre unghiile ovale si cele rotune? Care?
Mai stiti de baiatul care v- am povestit? pai in ore se uita la mine cu ochi dulci si se da la mine. ma apara de toti raii din scoala si pe holul scolii ma opreste si incepe a- mi vorbi... dar se balbaie... ...? (mai mult)
Se invata maine?
Am conectat laptopul la TV LED prin hdmi, dar sunetul se aude doar in laptop, cum fac sa se auda in TV? multumesc!
Cand se impodobeste bradul de Craciun?
Salut TPU Tot am vazut la toti ca pun niste imagini gen :Gigi becali intr- o poza iar pe poza scrie Bravo Tata sau Florin Salam pe poza si in poza scrie Esti bomba etc. E un site ceva, daca stiti dati-...? (mai mult)
Peste 3 saptamani este ziua verisoarei mele si vreau sa ii fac un cadou.Ideea e ca stam in orase diferite si as vrea sa ii trimit ceva nu foarte mare dar care sa o impresioneze.Ma puteti ajuta cu ceva ...? (mai mult)
Avem unda verde la teme? Vad din ce in ce mai multe pe site! Multumesc!
Ce as putea cumpara cadou unui baiat(barbat)? vreau niste idei dar sa fie si ceva care il poate folosi...
Ce ziceți să dăm în judecată site- ul și revista Historia? Eu unul nu suport influența sa asupra opiniei publice deoarece istoricii de acolo sunt vinovați pentru defăimarea țării. - Au scris...? (mai mult)
Mai e cineva treaz?
Vi s- a intamplat vreodata lucruri stanii? Sau ati vizitat vreun asemenea loc? Vreau sa citesc povestile voastre. P.s Daca n- ai nicio treaba cu subiectul mai bine nu te obosesti sa scrii...? (mai mult)
Am nevoie de niste intrebari de logica cu raspunsuri urgent! Dau funda celor mai bune!
Dati-mi si mie niste povesti de groaza dar sa nu da-ti copy-paste la alea de pe spectrul realitatii ca le cam stiu pe toate.
Ce realizari aveti
Ce atitudine ai fata de baieti rai si fetele neserioase!?
am de desenat o harta topografica a unui oras. Si sincer, nici habar nu am cum sa fac...imi dati o poza, o schita ceva..ca nu stiu cum sa fac. Va rog mult.:* dau funda.
~Hey! Stiu ca mai e pana la Craciun, dar nu stiu ce sa imi doresc… Din moment ce am 11 ani nu mi-as dori jucarii :)) Astept propuneri :)
Buna eu sunt Corina, am 12 ani si sunt din Harlau, Iasi. Voi cum va numiti, cati ani aveti si de unde sunteți? Vreau sa ne cunoastem mai bine.
Imi spune si mie cine sunt astia doi? http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/13485143/2/ponta- si- iohannis- mediafax- 1.jpg?width=400 Jur. de fiecare data cand deschid TV dimineata sau cand...? (mai mult)
Stie cineva pe ce data a fost Holocaustul la Brasov? (2013 undeva in noiembrie/decembrie)
Good Afternoon :D Barbatul intotdeauna are dreptate, mereu chiar, femeia niciodata:(( :D
Am nevoie de 40 de inttrebari pentru oracol. Helpp. Dar fara intrebari de genul : Dulce sau amar SAU Ce mancare \bautura preferi? Dau funda
Cine poate să îmi descrie cât mai frumos această rochie? Vă rog, dau fundă! http://www.modelederochii.com/images/Rochii/Rochii-de-nunta/0/rochii-de-nunta%205.jpg
Buna prieteni voi ce credeti despre asta la varsta de 21 de ani sa iti mai placa jucariile. Asta ce insemna ca nu esti suficient de matur mie sincer imi plac foarte mult
Salut, sper sa primesc un raspuns. vreau sa imi fac la vara un tatuaj. chestia e ca am 17 ani, implinesc ani in toamna si cand o sa am eu 18 ani o sa fie prea tarziu ca nu o sa mai fiu in tara. eu acum...? (mai mult)
Hei..umm...stiti cumva metode de a uita chestii? E urgent, imi trebuie zilele astea...nu pentru chestii fixe. Metode valabile in orice situatie..Multumesc anticipat
Tequila (Bianca Adam) si Clau sunt impreuna?
Cum aș pute-a decora jurnalul meu personal?
Buna sera, maine este ziua mea de nastere si vreau sa imi tin ziua. ce ziceti imi ajung 800 de ron pentru 10 persoane invitate calculand ca fiecare consuma sa zicem de 60 de lei iar inca 200 sa ii am ...? (mai mult)
Salutare cine ma poate ajuta, sa aflu locul sau ceva despre o persoana -el/ea, depe un sait de socializare odnoklassniki.ru
A ce-ti miros mainile? (conversational, desigur)
Se injura, se zic injuraturi de când e lumea si pamantul. Sa fim seriosi : care om nu a injurat niciodata, nu injura? Exista asemenea oameni? Eu nu cred. Colega mea zice ca da, cunoaste persoane....? (mai mult)
Ce parere aveti despre tabla ouija? Este real? Ati incercat cum a fost...ce s-a intamplat?
Neata. O intrebare si niste ganduri de ale mele. Sa nu va plangeti ca e prea mult de citit! Cum se face ca atunci cand o persoana de treaba moare, nu observa mai nimeni dar cand un nenorocit moare...? (mai mult)
Heey! TPU ma intrebam daca sunt pe aici si oameni care locuiesc in Belgia?
SALUT! De cateva zile am descoperit o noua retea de socializare, care cica ar fi un fel de facebook care iti da bani in functie de aprecieri, comentarii la postari si alte din astea. Mi- am facut o ...? (mai mult)
Am 10 ani si vreau sa fac o fata sa ma placa. E in clasa cu mine, mereu vine mereu la banca la mine si ma intreaba ce fac. Rade cu mine. Ne jucam... Si nu stiu daca ma place si vreau sa stau...? (mai mult)
Am o mare intrebare, nu mă pot hotărî, ce telefon este mai bun îmntre Acer, si Samsung Note, , eu caut ceva cu display mare, touchscreen, android, si dacă ave ti, vă rog să mă...? (mai mult)
Am nevoie de niste pareri despre UMC Constanta
Salut Recent mi s- a stricat pc- ul! Cred ca problema vine ca am intstalat ceva in partitia cu windowsul din greseala si a ocupat totul si cred ca nu mai are loc de procesare pentru a se deschide windowsul...? (mai mult)
Cum pun o poza de profil fara sa o decupez?
Site-ul acesta este sigur? http://ro.bfashion.com/
Puteţi să- mi spuneţi câteva reclame cu jocuri de cuvinte gen: "ALLÉ gel, alegel pentru picioare sanatoase"..caut pe net si nu gasesc nimic. daca stiti cateva, va rog sa- mi spuneti, mersi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?