Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Se apropie ziua mea si as vrea sa imi iau un PC nou! Dar nu stiu cum sa ii conving pe parintii mei deoarece sunt in clasa a 8- a si chestii din astea! Am strans vreo 3 sferturi din bani + calculatorul...? (mai mult)
Pentru a creea o pagina de facebook,mai precis un album, trebuie completat un camp numit „modalitate de plata„. Cine ma lumineaza ce inseamna asta? Cine sa plateasca?
Va place sa barfiti?
De ce se spune ca "de morti sa vorbim numai de bine"? Adica ala de-a mierlit a facut numai rau in viata, iar eu, acum cand e mort, trebuie sa-i port respect?
Ati invidiat vreodata pe cineva?
Ce faceti cand sunteti singuri acasa?
Ce ati fi dispusi sa faceti pentru un milion de euro?
Ce inseamna sa ai fluturasi in stomac?
O poza face cat 1000 de cuvinte?
De mult ma interesa un subiect, dar nu am vazut pana acum pe aici si am zis "de ce nu". Vreau sa vorbim putin despre piraterie. Cu siguranta nu sunt singurul care s- ar supara daca as face filme...? (mai mult)
Va vine sa credeti ca sunt romani (din Romania ) care NU STIU tara in care traiec? Cel putin in mintea noastra numele tari ar trebui sa fie intiparit in suflet, indiferent de ce nereguli...? (mai mult)
Buna Gasesc glucoza si sub alta forma decat pulbere? M ar interesa sa gasesc sub forma de pastile. Glucoza sub forma de pulbere are un gust oribil... FUNDA
Salut am o intrebare pentru cei ce se pricep in photosop am imaginea asta inloc de Daniel puteti pune Sorin? http://uploadimage.ro/img.php?image=1825_10721023_329673207214551_1002538232_n_uwiy.jpg funda...? (mai mult)
Ce ar fi daca fi daca lumea nu ar mai vota nici un presedinte?
Se stie foarte bine ca, carpatii din Sud se numesc meridionali, cei din Vest occidentali iar cei din Est orientali. Acum intrebarea mea este, daca ar fi existat si in Nord, cum s- ar fi...? (mai mult)
Cine are itm pe Metin2Ro scorpius i dau itm pe Metin2Gx (arc 98 poze +10 +bani) daca e nevoie dai ni numaru de telefon
Buna,in cateva zile va fi ziua de nasterea unei prietene si nu stiu cum sa o intreb ce isi doreste fara sa isi dea seama... aveti ceva modalitati? va rog ajutati-ma,...
Salutare TPU, ma confrunt cu o mica problema de vreo luna- doua incoace... Am 19 ani, baiat, parul relativ mediu spre scurt, ideea e ca in ultimul timp am inceput sa pierd cam mult par... Nu chelesc...? (mai mult)
Imi place de un baia si nu stiu cu sa i spun si nici nu prea am curaj. Ajutor!
Hei... o intrebare... care, cred ca nu are raspuns :| Cum este cand mori? Adică pe bune... o sa mai vedem prin ochi aștia... sufletul nostru se va duce la alta peroana si vom vedea prin ea? De cateva...? (mai mult)
Facebookul meu: Stefania Grigore. Cine vrea sa imi dea cerere https://www.facebook.com/ Cine vrea sa imi dea cerere de prietenie accept la toti. :)
Ce inseamna mesajul pe chat inima : X (
Cand apare Lo siento pero tu eres mi verdadero amor (3MSC)? Funda :D
am un video de la un majorat si nu il pot vedea nici cu BS player, nici cu VLC... ce program as putea sa descarc sa il pot vedea? Va multumesc! :D
Imi puteti da exemple de situatii limite pe care le-ati intalnit?
Buna TPU. sper sa ma ajutati. Unde pot gasi huse pentru telefon ( Nokia lumia 520 ) cu sigla bmw pe internet? Ar fii un cadou perfect pentru o persoana draga mie dar nu stiu unde...? (mai mult)
am o intrebare mai mult pentru mamicile care s- au confruntat cu dileme de genul asta: ce e mai bine pentru un nou nascut, un landou sau o scoica? Nu stiu cu ce sa o scot din spital pe bebelusa...? (mai mult)
Cum pot downloada o videoconferinta, documente dupa un site unde nu au optiunea de download? Oamenii vor sa il vizualizezi doar la ei pe site dar eu vreau sa le am si in laptop.
Hei. Am nevoie de carte la matematica si nu- mi vine sa dau 30 de lei pe ea. Vreau sa o fac la xerox de la o colega dar ideea e ca si ea are tot xerox. Profa a zis ca nu e ok sa facem xerox dupa xerox....? (mai mult)
Hey, cine are un profil pe odnoklassniki.ru, de care nu mai are nevoie si ar putea sa- mi dea mie parola si loghinul, iar eu sa le schimb. URGENT, pentru cel mai rapid raspuns, FUNDA Poate avea ...? (mai mult)
Buna TPU. am si eu o intrebare la cine se uita la Masterchef... "Femeia aia pe nume Cora este transexual?
Din propria experienta: cat de bine se inteleg taurii cu varsatorii si invers? Eu sunt taur si imi place un baiat care e varsator.Si va rog nu ii scrieti despre ce cititi pe net, doar din...? (mai mult)
Intrebare pentru fete : Pentru voi, ce inseamna un baiat ( liceu ) MATUR!...? E o chestie personala pe care vreau sa o lamuresc... Doar raspundeti. Multumesc!
Cum ar fi dca nu ar mai exista sentimentul de frica? Daca toti am face o gramada de prosti si lucruri nebunesti fara sa ne fie frica de consecinte: Ar fi o viata activa dar periculoasa, insa mult mai ...? (mai mult)
Dc nu pot deschide mesaje pe whatsapp? Am vreo 77 pe un grup si cand apăs ma scoate din aplicație
Cum fac sa imi apara inimioare si fluturasi la ID?
Cat de des spalati lentilele de la ochelari cu apa si sapun, deteregent sau etc.?
Hey ce parere aveti despre baietii care fumeaza de la 13 ani.
Ce inseamna viata mediocra?
Windows 8 sau 7? De ce?
Spuneti-mi si mie un nume de carte spaniola cu autor si in numele lor sa fie si semnul tilda.
Deci...jurnalul vremii, episodul n http://www.tpu.ro/conversatii/nu- mai- inteleg- nimic- http- www- tpu- ro- conversatii- continuare- http- www- tpu- ro- conversatii- unde- sunt- zapezile- de- altadata/ ...? (mai mult)
Am vazut pe facebook destui oameni ca isi pun meserii de genul : Loading 99%...; Google; ZARA etc. Si as dori si eu o meserie pentru facebook care sa fie "populara".Ps sunt baiat.
Cum este mersul in pareza?
Ce inseamna cand visezi ca te intorci la scoala?
Femeile pe intelesul tuturor! http://s28.postimg.org/lpudhbqfh/capture_20141007_083358.png Ce credeti, vreo 10 volume ca mai sus ar ajunge? :))
nici nu stiu cum sa incep, am nevoie sa stiu ce inseamna un sir de numere si nu stiu de la ce vin, 734-1-61911 exact asa cum il vedeti.astept raspunsuri.
Salut si buna seara.Am mai pus intrebarea asta si pe celalalt cont, insa din probleme techince(adica scuza ca mi- am uitat parola de mail si a trebuit sa imi fac altul )o sa o postez din nou.Aceasta intrebare...? (mai mult)
In viata, parerile oamenilor ne influenteaza foarte mult.E trist, cum niste vorbe in vant te fac să- ti pierzi tot moralul de exemplu.stiu că oameni sunt rai si incearca sa te duca in jos.Cum să fiu...? (mai mult)
Cine m- ar putea ajuta putin cu cateva informatii.Inca de la inceput va spun ca nu sunt un expert in pc, programe complicate etc. Ideea este ca vreau sa imi fac un site(sau ce va fi nevoie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!