anonim_4396
| Anonim întreabă:

am o intrebare mai mult pentru mamicile care s-au confruntat cu dileme de genul asta: ce e mai bine pentru un nou nascut, un landou sau o scoica? Nu stiu cu ce sa o scot din spital pe bebelusa mea, eu voi naste la sfarsitul lui noiembrie deci ma astept ca vremea sa fie destul de urata. Si nu e vorba numai de scos din spital dar in timpul in care o sa vreau sa stea cu mine prin bucatarie cand gatesc sau la o scurta plimbare pe afara ce e mai indicat? Scoica sau landoul?(tinand cont de lunile decembrie, ianuarie, februarie...pana i-oi lua un carucior)Eu chiar nu stiu, nu pot sa le iau pe amandoua ca deja e fita sa ai si si. Va rog sa ma sfatuiti! Mersi happy

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Eu am luat scoica si mi-a fost foarte utila,pentru ca circulam mult cu masina si ma simteam linistita sa-mi stiu copilul in siguranta.
Landoul e putin mai mare, nu prea poate fi prins bine in masina, e mai greu de manevrat si daca nu e reglabil, bebe mic e obligat sa stea pe spate intr-o mica inchisoare cu pereti mai inalti ca el, de dupa care apare mami din cand in cand.In scoica,te vede imediat si tot timpul,indiferent ca e in masina,in casa,oriunde.
Pentru scurte plimbari,scoica are copertina si maner, e tot comoda, desi ti-as recomanda un hamac sau un sling, ambele tin bebele lipit de corpul tau si-ti simte caldura iar tu ai mainile libere.
In concluzie, iti recomand scoica si nu landoul.
Si uite cateva link-uri utile:

http://adelle.ro/5-lucruri-utile-pentru-bebe/

http://adelle.ro/10-lucruri-care-nu-merita-cumparate-atunci-cand-vine-bebe/

Daca vrei sa iei carucior, te indemn sa iei de pe net, preturile sunt mai convenabile decat in magazine:

http://www.bebebliss.ro/carucioare.html

http://www.strollers.ro/Carucioare

Iti doresc sa poti sa iei cea mai buna hotare si sa ai o nastere usoara, fericita noua mamica!
:)