Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cunosc o persoanã de aproximativ 2 luni și i- am spus verde- n fațã cã nu- mi place prezența sa, pur și simplu. Considerați cã e un gest urât, în general? Am spus asta pentru cã nu mai ...? (mai mult)
De ceva vreme (2- 3 ani) simt tot mai putine emotii pana la punctul in care am devenit aproape complet "inghetat", "amortit". A fost o perioada in care am fost deprimat (nu stiu cauza exacta, poate atmosfera...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta şi pe mine cu niste informaţii despre căminele private din cluj?
ce faceti? Cum a fost la scoala/liceu astazi?
Mi-a aparut pe frunte 3 cosuri destul de maricele si rosii.Mi-am dat cu argila, mi-au mai tecut. Spuneti-mi va rog niste remedii naturiste. FUNDA!
stie cineva la ce ora e deschiderea la scoala Mihai Eminescu din Ploiesti?
Daca ma duc in America (sau unde este facut San Andreas-ul [SA:MP-ul] am sa gasesc si masinile care sunt in SA:MP? De exemplu: Infernus, Bullet, Sultan, NRG-500, etc.
Va plac araboiacele? Eu le consider frumoase
cine stie daca la scoala postliceala se mai fac inscrieri si pana cand. Funda!
Hey lume.Stie cineva vreo metoda de a castiga la turbo 6 /lucky 6 sau grecia kino?
Imi puteti spune si mie niste meditatori de limba italiana? P.S din Craiova, pentru copii (clasa a iv-a)
Voi ce credeti despre ochii negrii.Acei ochi foarte foarte negrii.Nu caprui, ci negrii.Ce parere aveti?
Sunt foarte deprimata ca incepe scoala. Iar ascultari, iar stresul ala gigantic avand in vedere ca sunt foarte emotiva si mor de fiecare cand sunt ascultata ( in sensul ca ma inrosesc, tremur,...? (mai mult)
Va rog! Ajutati-ma! Unde pot gasi rochia Violettei,unde canta melodia Como Quieres,va rog ajutati-ma. Vreau sa o gasesc de cumparat, dar nu stiu de unde!
Voua nu vi se pare ca muzica a involuat? Mai ales in Romania. Ies numai melodii enervante, nu stiu cum sa le zic, culmea ca primesc o gramada like- uri. Chiar si manelele, asa de cine erau cantate, ...? (mai mult)
Nu inteleg de ce lumea eticheteaza oamenii retrasi.De ce catalogheaza oamenii fara sa- i cunoasca? Eu, spre exemplu, sunt considerata ciudata pentru simplul fapt ca ascult muzica rock, in scoala, mai...? (mai mult)
Heii, aș vrea și eu multe statusuri așa de viață, de sinceritate, dragoste și încredere! Aș dorii cât mai multe, dacă se poate! Mulțumesc :3
Cam care este diferenta intre Dunhill Rosu si Dunhill Negru? Ma refer la gust. Am vazut la magazin un pachet de tigari "Brass".A fumat careva d- astea? N- am gasit nimic despre ele pe net datorita numelui...? (mai mult)
De ce va faceti selfie-uri?
Cine imi spune niste anime-uri cu baieti kawaii de vreo 15-18 ani? Sa fie ongoing si sa aiba mai mult de 12 ep. (in afara de Fairy Tail, Naruto Shippuden) FUNDA
Am si eu nevoie de niste pareri despre canalul meu de YouTube, gen ce ar trebui sa modific, ce arata bine, daca sa continui sau nu... Precizez inca de la inceput ca eu detin un canal de gaming...? (mai mult)
In prima zi de scoala se dau obligatoriu cartile? Sau se poate si in a doua zi?
Samburii de prune se pot manca?
Buna seara TPU si dragi prieteni. am si eu o problema. as vrea sa scriu o carte. de fapt chiar scriu o carte. imi este cam greu cand ma gandesc sa o public deoarece nu prea le am cu gramatica, bine...? (mai mult)
Am o tableta Allview City Life. De ce nu pot sa fac simulari pe dualis.ro? Cand imi aleg un modul mi se descarca ceva. De ce? Trebuie sa umblu la setari? Daca da ce trebuie sa fac?
Spuneti- mi va rog, ce site- uri de matrimoniale stiti? Ma intereseaza ceva serios cu adevarat. Pana acum am dat numai de site- uri cu persoane inculte, mincinoase si obsedate. Eu vreau sa gasesc pe ...? (mai mult)
Cine doreste sa promoveze un radio? Avem nevoie de promovare va rog adaugati id de mess radioprietenia pentru cei interesati.
Pentru cine are cont pe We ♥ it... Cum schimb poza de coperta?
Cum fac sa nu imi mai apara "vazut" la postarile dintr-un grup de pe facebook? Ideea este ca am vazut ceva ce nu trebuia vazut si vreau sa nu mai apara, cum fac?
am nevoie urgent de un raspuns, cum maine incepe scoala am nevoie de niste adidasi noi, dar pentru ai cumpara trebuie sa merg cu masina 80 de kilometri dus si 80 imtors, toate astea pana diseara,...? (mai mult)
Da cineva un cont de tumblr?
Cine vrea sa faca cunostinta cu mine pe facebook? Pentru comunicare, dar se poate si prietenie. :)
De maine ma duc la liceu(de arta), iar din clasa a 11- a as vrea sa merg la grafica...fiindca am vazut ca cei mai multi se duc acolo.Ce este grafica si ce se face acolo? dupa clasa a 12- a unde pot sa...? (mai mult)
MA plictisesc foate tare si nu stiu ce sa mai fac. Cateve idei? Funda :)
Care este topul țărilor cu cele mai frumoase fete? Pe ce loc se clasează România? Dau FUNDĂ. Mulțumesc!
Pe ce site pot viziona Pokemon xy in romana.
Omul nu stie cand moare.dar simte. Voi ce credeti? E adevarat?
la tricourile POLO se poate incheia si ultimul nasture?
Daca presupunem ca astazi este 26 iulie o luna se va implini pe 26 august sau calculat 4 saptamani si cade in alta zi?
Am si eu nevoie de prietene, de oameni care sa ma sprijine deoarece trec printr-o perioada dificila. Este cineva din Calarasi?
La liceu se face religie? (nu la un liceu teologic)
Cica Claudia Ctarig a fost la Romanii Au Talent. A fost? Daca da, puteti sa-mi dati videoclipul? Funda
Hei, vreau sa merg zilele astea la cinema, trebuie sa aleg intre 2 filme, asa vreau 1. As above, so below si 2. In mijlocul furtunii. ambele sunt 2 d, din cate stiu. Care merita mai mult? Multumesc....? (mai mult)
Am trecut a 9 a si sunt "confuza". In prima zi de liceu s- ar putea sa ne dea cartile, deci ar trebui sa imi iau ghiozdan/geanta. As vrea sa imi iau o geanta. Voi ce idei aveti? (poze) Dau FUNDA...? (mai mult)
Ce parere aveti despre ochii caprui - verzui? Va plac?
Cum sa fac paint screen pe un Samsung galaxy mini 2?
Am un alimentator DC si as vrea sa alimentez 2 pedale. dar nu are decat o mufa. M- am gandit sa iau un adaptor cu fir care are 2 mufe DC si sa rezolv problema. Dar daca din alimentator pleaca 9V...? (mai mult)
Salutări! Luni începe școala, cum vă ve ti imbrăca stimate domnisoare, si m ai ales la voi in clasă (mă refer la cele care merg la liceu sau după caz facultate) vă lasă să merge ti machiate...? (mai mult)
In zilele de astazi mai exista case de gheise?
Am auzit un cintec la Karaoke si nu-l pot gasi. Se aseamana cu Casablanda de Low Deep iar in refren face tarari-rarara.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?