Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Buna seara TPU! As vrea sa fac un site unde oricine poate sa publice o (poveste, poezie etc) creata de el si sa dea premii pentru cele mai bune! Cine doreste sa ma ajute, sau sa se implice sa ma contacteze...? (mai mult)
Hey! La Scoala Militara de Subofiteri in afara de faptul ca te pregateste sa devii subofiter, mai faci si mate, romana sau alte materii din astea? Ca totusi e scoala, nu? :P Seriozitate maxima :) ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, fetelor si eventual, baietilor :)) In fraza urmatoare : "Daca esti o tipa cu o mostenire genetica buna primita de la parinti, adica ai deja forma fundului conturata si adancimea...? (mai mult)
Nu îmi curge sange..doar că sa umflat şi este rosu..credeţi că este bun baneocin sau betadina?
Hey, as vrea sa stiu la cat timp se schimba orasele pe subway surfers, au trecut mai mult de 20 de zile?
Ati fi dispusi sa cheltuiti 10.000 de lei pe o bicicleta?
Hei ce parere aveti despre Simona Halep ca si jucatoare de tenis?
App prietena mea nu a putut sa îmi bage piercing'ul în gaura aşa că mi- am pus o aţă cât tija piercingului de groasa sa o pot mişcă pe fiecare zi sa nu fac coaja sau ceva gen..va rog...? (mai mult)
am o intrebare! Cine stie mai multe informatii despre iluminati, Am auzit ca sunt o corporatie puternica si din astea, si ca semnul lor este Triunghiul cu un ochi, si ca ei pun multe semne...? (mai mult)
Am 13 ani si acum o luna mi- a venit ciclul, luna aceasta insa, cand mi- a venit mi se scurgea foarte foarte putin. O prietena mi- a zis ca este normal sa se intample asta, pana se regleaza,...? (mai mult)
Ce inseamna atunci cand visezi ca o persoana cunoscuta iti afla cele mai mari secrete? :D
Energy (bautura) are alcool?
Cate garaje sunt in total la ETS2?
Voi credeti in horoscop? Sau in compatibilitatile dintre zodii de pe net?
Cine imi da un animal rar la Barn Buddy? Dau funda
Care tara ati prefera? 1.Germania; 2.UK; 3.USA.
Care pepsi este mai sanatos? light, cu lamaie sau simplu sau max?
Buna vreau să mă ajutaţi şi pe nm. Mi-am bagat piercing in buric cam de vre'o saptamana şi este rosu nu îmi curge nimic de acolo doar este rosu..cu ce credeţi că pot sa mă dau?
De la ce varsta pot avea card paypal? Si daca ati putea sa-mi explicati procedeul pe care trebuie sa-l urmez ca sa pun bani pe el ar fi grozav.Multumesc anticipat.
Ati incercat migdalele cu nuci sau cu fistic? Daca da, cum vi se pare?
Vreau sa va intreb ce faceti voi in timpul liber pe net?
La anul voi pleca definitiv din tara. Voi incepe in state dupa care voi vedea. Ce ar trebui sa fac in ultimul an acasa?
As vrea sa stiu cum sa improvizez o arena beyblade.Nu accept raspunsuri cu "Nu stiu", "Nu- mi pasa" sau "Tu inca te joci cu beyblade- uri". Vreau raspunsuri care sa- mi foloseasca.P.S:Aceasta e ...? (mai mult)
Salut, stiti ceva de https://www.globallshare.com/ro/2828937.html am citit pe net putin ceva cu actiuni... se joaca cineva?
Sa renunt la jocurile virtuale (video )? Observ ca in loc sa vorbesc cu o fata ma joc. In timp ce vorbesc cu o fata invat sa socializez imi va fi frica ca din cauza jocurilor video incep sa devin...? (mai mult)
De ce mass- media are atata influenta asupra populatiei? De exemplu daca X vede ceva la televizor nu mai accepta alta parere de exemplu de la mine sau altcineva care chiar are dreptate....? (mai mult)
Ma tot suna o "inteligenta" cu privat. Se poate bloca numarul? Sunt pe Vodafone. Multumesc.
M- am certat cu cea mai buna prietena a mea din cauza ca i- am zis ca am divulgat tatei un secret ce ne- ar fi bagat pe amandoua in belea. (tata o jurat ca nu zice la nimeni) Precizez ca am zis secretu...? (mai mult)
De ce oamenii nu mai sunt ca inainte.o intrebare stupida pentru inceput
Salut lume bună. Am o rugăminte dacă nu insist. Am un Laptop Acer Aspire E1- 531, Am instalat toate Drivere "Toate bune şi frumoase" Dar nu merge de nicio culoare Mouse şi acele două butoane click...? (mai mult)
Tot incerc sa trec de un survey de pe un site dar nu gasesc nimic care sa ma ajute, asa ca m- am gandit sa apelez la voi. Dau funda celui care imi poate da un survey bypasser functionabil sau...? (mai mult)
Salut TPU, Sunt StickMan si caut partener YouTube. As vrea doar sa filmeze el de restul ma ocup eu si sa fie sociabil. Ma puteti ajuta?
Buna toata lumea! Faza cu lesinul a fost o provocare. Am visat ca eu faceam dragoste cu iubitul meu si deodata suntem imbracati, iar el dispare.Si ma fugareste ceva urat de tot de tot.Si...? (mai mult)
Hei TPU, in ce zile ale saptamanii apar episoadele de la Doza de Has si Zmenta? Mersii, funda.
Daca am visat pe cineva drag intr-un accident de masina ce semnifica? Trebuie sa ii spun acelei persoane sa fie atente? Raspunsuri serioase va rog
Neata! Ce echipe din play-off au mers in faze grupelor din UEL?
In penarele smiley borseta incap 12 creioane colorate?
Buna TPU cum fac si eu mai multe likeuri pe facebook? Cine ma ajuta si pe mine: blondu xd si la profil am poza cu patratele multumesc
Huawei ascend G6 sau Sony xperia M2?
in 4 sept. imi expira dosarul de la scoala de soferi. Daca promovez sala inainte ca asta sa se intample, dar sunt programata la traseu dupa data expirarii mai pot sa-l dau?
Am o intrebare : am o motocicleta de 125cc si vreau sa fac sa imi dea rateuri in toba, cum fac acest lucru? Dau funda!
Explicati- mi si mie cum se simte rasismul? ce va determina sa fiti rasisti? Vezi la Tv ca un tigan cerseste in Franta si la titlu scrie roumanie si gata devii rasist, dar daca aia(mass media) fac asta...? (mai mult)
Daca strang cate 1, 5 lei in fiecare zi, in cat timp fac 200 de lei? adica 2 milioane vechi?
Cine isi mai aminteste de Yu-Gi-Oh?
A inceput razboiul rusia-ucraina?
Voi de ce fumati? Voi de ce vreti sa va raniti corpu si plamanii? Va place sa va bateti joc de plamani vostri? Daca sunteti stresati de ce nu faceti altceva ca sa va relaxati? Cred ca voi sunteti bolnavi,...? (mai mult)
Baieti, ce parere aveti de fetele care nu mai sunt virgine si inca nu-s casatorite? :>
Voi credeti ca este adevarat ce se spune ca inseamna visele in dictionarele de vise?
Caut admini/e la pagina asta https://www.facebook.com/pages/Suflet-de-copil%C4%83-X/283681928486655.Raspundeti la intrebarile de pe pagina. Multumesc pentru intelegere.
De ce se pun potcoave la cai?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!