Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Emmy Awards seara asta. si suntem in Romania din pacate, si cum nu am si nu sti cine are, NBC(nu cred ca este la noi :-?) unde pot vede LIVE gala? mna. adica online live? Dau Funda!; D
Caut si eu o melodie dar nu stiu cum se numeste dar stiu ca in melodie apare in refren de mai multe ori: " step up now " si este cantata de o fata si mi se para cu Flo rida dar nu stiu exact. Cine ma ...? (mai mult)
Daca sunt la profilul electomecanica si vreau sa ma mut la filologie mai trebuie sa dau diferentele? Daca da la ce materii?
Ce se intampla daca dezactivez avast antivirusul?
Stiti cand urmeaza un eveniment mare in america (VMA gen) sau unde pot sa vad cand urmeaza?
Dati-mi niste modele de tatuaje care semnifica un nou inceput sau curaj!
Ce stiti despre fotocitire?
Hei, TPU! Vreau si un nume pentru facebook. Acm am numele real, dar as vrea altul... Ma cheama Theodora Andreea (DIACOPOLOS, numele de familie), deci ce sa-mi pun? FUNDA
Hei, TPU! Vreau sa va intreb daca stie cineva cate ore se fac din Pitesti pana in Suceava?
As dori sa stiu niste magazine din Romania care sa aiba niste telefone si haine de calitate.Dau Funda!
Heii TPU. Ma puteti ajuta si pe mine? Cine a citit Fratii Jderi volumul 3. imi puteti zice niste idei la capitolul 1: Manole Par- Negru il dor salele; 2: Aicea si comisul Manole da sfaturi mezinului...? (mai mult)
Am mers de curand la biblioteca, intr- o sala in care nu mai fusesem si am dat de o bibliotecara care inca de la inceput se comporta in sila cu mine, fiind mai mult atrasa de conversatia pe care o purta...? (mai mult)
Heii TPU. Imi puteti spune unde pot gasi rezumatul la Fratii Jderi volumul 3? Dar sa fie de la inceput... DAU FUNDA!
Hei TPU :* Pe factura ( Vodafone) se pot vedea mesajele trimise sau primite pe cartela? Dau fundita :*
Cu ce culoare pot sa combin negru albastrui sa- mi iasa o culoare mai deschisa? Am cumparat doua cutii de negru albastrui si as vrea sal combin cu o culoare mai deschisa sa numi iasa chiar negru.Astept...? (mai mult)
Cine are ask? Facem schimb de intrebari?
Daca am castigat doua doze pepsi unde pot sa ma duc sa le primesc. Va rog ajutati-ma
De cateva zile primesc apeluri cu numar privat. pot afla cine ma suna? Daca da cum?
Caut persoane care alcatuiesc cintece pe rusa
Care nume este mai frumos: Andrei sau Daniel?
Neata prieteni! Am o problema destul de grava am o vecina care bea zi de zi alcool i in dimineata asta la fel am vazut- o pe geam fara sa vreau, intrebarea mea este cum as putea sa o conving sa ...? (mai mult)
Deci tocmai trec clasa a- 9a si mi- am ales ca profil filologie. Dar intre timp m- am razgandit. Exista vreo posibila sansa sa ma pot muta la un alt profil [din acelasi liceu] pana la inceperea anului ...? (mai mult)
De cateva zile vorbesc cu o fata pe care am cunoscut- o pe facebook.Pot spune ca avem gusturi comune si ma inteleg foarte bine cu ea.Tin sa mentionez ca are aceas varsta cu mine(13 ani) si e din acelas...? (mai mult)
Exista vreo comunitate a iubitorilor de anime din Romania? Este cineva interesat de discutii pe tema urmatoarelor animeuri sau manga: naruto(citesc doar manga), kuroshitsuji(manga, iarasi), free!, shingeki...? (mai mult)
Credeti ca ar fi ciudat sa ii trimit cuiva un mesaj cu "Hei, ce faci?" chiar daca nu ne cunoastem si stiu ca avem ceva in comun?
am si eu o intrebare... care stiti cum se numeste remixul acela cu jj l- am auzit pe plaja la costinesti..este un remix cu o voce de bebelus zice g g gangsta si la un momendat intra melodia jj...? (mai mult)
De unde pot cumpara de pe net, colier din ala tattoo choker? ( e a 4-a intrebare pe care-o pun, legata de asta, chiar nimeni nu ma poate ajuta?! )
Ce as putea face sa numai ma simt atat de singur? Toata ziua stau in casa si ascult melodii triste.Si imi doresc ca eu sa nu fii existat sau sa mor si incep sa- l urasc pe Dumnezeu, pentru ca...? (mai mult)
Cine sunt iluminatii?
Cum faci un CV daca nu ai imprimanta, ca doar nu merge sa scrii de mana?
Vreau si eu totoriale cu dansuri pentru club, belly dance si daca se poate si niste tutoriale din care sa invat cateva miscari ca ale negreselor.
DAU FUNDA! Buna! Am o varsta anume si nu am facut sex pana acum dar as vrea sa ma masturbez. Cu ce ar tebui sa o fac inafara de vibrator? Astept raspunsuri repede! Imi pare rau pt categorie!
vreau si eu sa stiu ce se intampla daca adun multe puncte pe TPU. Multumesc!
Este pe-aici cineva care se pricepe la chimie? Trec in clasa a IX-a, profil ştiinţe ale naturii şi am unele goluri în privinţa materiei la chimie. Este cineva dispus să mă ajute? :)
Heei.Buna. Stiu ca nu e tocmai categoria potrivita dar am nevoie de un raspuns...Ce imi puteti spune despre caminul din Brancoveanu, dar despre cel din grozavesti? Care sunt conditiile in camere?
Voi nu v-aţi săturat de toţi ăia care răspund la o întrebare cu ceva ce nu te ajută deloc, doar ca să se bage în seamă/ să se ia de tine/ să se dea deştepţi şi aşa mai departe?
Cine îmi poate da un site cu imagini cu mesaje doar în spaniola?
Pot folosi minutele internationale de pe o cartela Cosmote pentru apeluri in Anglia?
Cine este fata? si vrea sa joace cu mine minecraft sa ma bage la adresa de skype (id meu ady_moraru32) atentie vorbesc numai cu fetele, baieti care nu injura si au 12-15 ani
Am un telefon dual sim. Pot transfera credit dupa sim 2 pe sim 1? (sim 1 - Vodafone, sim 2- Orange). Dau FUNDA! :*
Cum se spune "vizionare placuta" in engleza?
:) Am 22 de ani si nu am avut pana acum o prietena, stiu ca e ciudat si rusinos, pana si familia mea incepe deja sa- si puna intrebari si e imi este chiar rusine si nu stiu ce sa le mai zic. ...? (mai mult)
Sunt curioasa sa aflu pareri: Ce credeti despre faptul ca Johannis ar putea ajunge presedinte? Am auzit foarte multe pareri cum ca daca iese el presedinte e ca si cum ar fi Basescu. Eu sunt din Sibiu...? (mai mult)
Salut Băieţi, am curăţat de praf un laptop HP Pavilion V4, până aici toate bune şi frumoase dar în momentul când schimb unchiul (poziţia) a display- ului se întrerupe display- ul adică dispare...? (mai mult)
Heii TU. La mine în școală sunt vreo 5 fete care pana acum 2- 3 luni nu ascultau rock, nici bătute. Acum (de vreo 2- 3 luni :)) ) sunt mari fane al acestui gen de muzica, cu brățări la mâini,...? (mai mult)
Am ai pus intrebarea asta de cateva ori dar tot nu am primit raspunsul potrivit... As vrea niste sfaturi ca sa treaca timpul mai rapid... Ce sa fac? FUNDA pentru cele mai multe sfaturi. :)
Dacă primesc apeluri cu număr privat.pot afla cine mă sună?
Apă plată sau apă minerală? Scuze de întrebarea asta tâmpită dar chiar sunt curioasă :o3
am o intrebare pentru cei de pe facebook.:) cine mai stie siteuri dinaste-a pe facebook cu bancuri ca si Kool Price? :) FUNDA! multumesc
Salu! Spuneti-mi si mie niste provocari amuzante( nu genul: fa ca pisica de 5 ori etc.) pentru jocul adevar sau provocare. Dau funda... :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?