Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva unde pot gasi CupCakes in Bucuresti? Multumesc anticipat.
Cine are ask.fm sa imi puna intrevari daca vrea, intreb si eu! http://ask.fm/TundeBbii
Am si eu o intrebare photoshopul cu care lucreaza fotografii profesionisti se poate descarca dupa net?
De ce simte nevoia femeia sa schimbe barbatul de langa ea? Si cand barbatul se schimba, ii reproseaza si atunci ca s- a schimbat si nici asa nu e bine. de unde se trage dorinta asta a femeii de a manipula...? (mai mult)
Daca sterg pe cineva de pe facebook ii apare ca l-am sters?
Cum pot slabi 5kg? Nu e o problema de sanatate, dar nu imi place cum arat... Mersi pentru orice raspuns.
Imi dati niste retete dulci de prajituri? Fundoi la cea mai dulce!
Am jucat/joc the- west dar mi- am luat ban din cauza multi- contului. Un cont era al meu unu al varului meu care joaca de pe acelasi laptop unde joc si eu si un cont este al unui prieten de care...? (mai mult)
Este ceva ciudat ca, eu ca fata sa-mi placa sa ma dau cu parfum de barbat? Unele miros atat de bine... :x
Imi e mila sa dau in oamenii chiar daca isi bat joc de mine.Am o lovit odata o persoana si mi-a parut rau.Cum pot scapa de asa?
Salut.As putea gasi pe google maps sau undeva pe internet imagini din anul 2000, 2001,2002,...,2008,2009 pana in prezent.Adica imagini mai vechi. Ofer funda!
Buna Tpu.Am si eu o problema.Cand dau sa imi fac un cont de yahoo imi cere nr de telefon si cand il bag imi spune ca nu este valid.Va rog ajutati-ma!
O intrebare pentru baieti : La ce va uitati prima data la o fata?
Buna,scuzati categoria. Cine stie sa-mi dea niste sfaturi, ca sa treaca cat mai repede timpul? FUNDA pentru cele mai multe si bune sfaturi :)
Hei, aceasta intrebare este pentru fetele care sunt consultanti Oriflame sau daca au cteva idei despre, ce vreau sa va intreb este cum pun comanda...adica daca am comandat din catalog...scriu codurile...? (mai mult)
Ce credeti. Vreau sa- mi fac un pc de gaming le componente, dar nu stiu, sa adaug adamblarea standard de la pc garage sau sa il duc la un magazin de calculatoare din oras.Iar tipul de acolo (patronul)...? (mai mult)
Cum pot afla un numar de telefon cand te suna cu ascuns. exista un program?
Intrebare pentru fete: Preferati baietii fara par pe piept sau cu?
.era o faza gen "sunt mai solo ca percutia" ce inseamna :))?
Buna TPU.Ce inseamna "tu ești troll?".
Stiti vreun generator care sa nu fure pagini sa fie de incredere? in afara like4lke
Cine a spus " sanatatea e cea mai mare bogatie "?
Cine are posibilitatea de ami dona un nai functionabil, pentru a invata sa cant la nai muzica bisericeasca, imi doresc foarte mult dar nu imi permit unul profesional.Astept sa ma contactati, va...? (mai mult)
Poate sa- mi dea cineva, va rog, un link unde pot citi despre acea întâmplare din Cipru in care un negru a vrut sa fure o carte de aur dintr- o Biserica, a carei nume nu- l stiu, si i- a rămas...? (mai mult)
DeviantArt: Nu inteleg, imi explica si mie cineva ce vrea sa insemne asta? Ce e cu punctele, ce e cu Llamas si ce e cu oferta? http://imgur.com/XExWfR7
Am si eu o curiozitate :) pentru ascultatorii de rap/hip-hop romanesc... care e melodia voastra preferata?
DeviantArt: folosesc la ceva acele Llamas Badge pe care le primesti?
Ce parere aveti, merita sa imi iau Need for Speed Most Wanted 2012 Ps VITA? Daca da imi aratati vaa rog un site de unde il pot lua din Romania.Dau FUNDA
De ce uneori cind astepti sa se intimpla lucrurile intr- un anumit mod realitatea devine exact opusul asteptarilor tale? Oare doar la mine e asa? Am impresia ca e mai bine sa nu te astepti la nimic pentru...? (mai mult)
Pareri despre rasism, homofobie, machism?
Ce IQ aveti pe scrieti pe googlw testiq.dk?
Nu vreau sa neg holocaustul, dar cum au reusit sa arda 6 milioane de evrei in cativa ani? undeva am citit ca in prezent un corp are nevoie de ore bune sa arda vreo 12 ore, cati putea arde pe...? (mai mult)
Fani The Vampire Diaries, ce parere aveti despre sfarsitul sezonului 5? Ce credeti ca va urma? Eu am auzit ca Elena va ramane gravida, desi pana acum s- a sustinut sus si tare ca vampirii nu pot...? (mai mult)
Am o problema cu youtube, cu istoricul vizionarilor, am destul de multe clipuri si cand dau "incarca mai multe" nu imi apar, desi la numar scrie vreo 3000 de clipuri, desi mie imi apar maxim 30,...? (mai mult)
Ce inseamna cand faci acel semn cu mana in care toate degetele sunt ridicate si inelarul este lasat in jos? Inseamna ceva anume, are o semnificatie sau e doar asa? http://www.dnr- fanclub.com/Gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=5044&g2_serialNumber=2 ...? (mai mult)
Parere? http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Allview-Tableta-Allview-Viva-Q7-Life-Procesor-Cortex-A7-Quad-Core-1-Ghz-TFT-LCD-7-1GB-DDR3-8GB-Flash-WI-FI-Android-Neagra-108700.html
TPU, e gratis contul pe acest site? http://gifsoup.com/login?r=%2Feditor%2F%3Fv%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DUjcdUbb4w7Y Vă rog răspundeți cei care știți sigur, sau...? (mai mult)
Sunt singura care crede ca faza aia virala pe net, cu galeata de gheata turnata in cap, efectuata de oameni mari din America, (preluata din cate am vazut si de romanasi, ca deh, altceva nu mai stim...? (mai mult)
Ma scuzati daca e sa nu va placa intrebarea mea. Voi cum v-ati cunoscut iubitul/ iubita?
Ce nu trebuie sa uite omul niciodată?
Ati incercat/aplicat principiile legii atractiei sau cele din The Secret? v-a reusit?
Mă tot întreb de ce mereu cel care îşi sărbătoreşte ziua de naştere trebuie să facă cinste sau să- şi cinstească gaşca de parcă ar fi forţat. Nu vreau să vă induc în eroare dar de unde...? (mai mult)
Eu tot nu inteleg o chestie. Orcat rai ii faceam unei persoane (barfeam, vorbeam urat cu el, l.am jignit) tot ma ierta.Dar daca greseam cuiva cum ii gresisem lui.Alte persoane ori se comporta urat, ori...? (mai mult)
As dori sa va intreb ce parere aveti despre acest canal de gaming pe YT: https://www.youtube.com/channel/UC_II3KUaQt4MhLLFW5B_y1A O sa reincep sa postez de luni pentru ca momentan sunt plecat. In curand...? (mai mult)
sunt cu o fata de o saptamana si 3 zile si relatia a inceput putin mai neobisnuit, m- a intrebat daca vreau sa o cunosc pe mama ei de la a 3- a intalnire(am zis ok, desi eu is destul de timid)...? (mai mult)
Buna, as avea putin ajutor cu ceva sfaturi.Am o prietena de o saptamana jumate(eu am 20 ea are 17) si relatia a inceput foarte tare adica, la a3- a intalnire mi- a dat o invitatie la nunta pe care o ...? (mai mult)
V-au folosit invataturile din The Secret?
Am avut un vis foarte ciudat si a- si vrea sa stiu cam ce reprezinta. Am visat ca un vecin de al meu care are un handicap verbal ma urmarea pe mine si pe inca o tipa pe o ulita sau asa ceva ca sa ne violeze...? (mai mult)
Ce parere aveti de copiii aia care fac YouTube la 14-15 ani? Credeti ca ar trebui incurajati? Vreau raspuns la ambele intrebari. FUNDA
Am o întrebare care mă macină de mai mult timp. Vă plac sarmalele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!