Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Face cineva comanda la MUA?( http://www.muastore.co.uk) Platesc eu transportul de la ei din UK in Romania.Sunt niste produse pe care mi le doresc de muult sa le comand, insa ei accepta doar plata prin ...? (mai mult)
Heiiaa TPU! Imi puteti da si mie link'uri in care sa invat limbajul semnelor la fel cum vorbeste Daphnie din Swiched at Birth? :)
imi spuneti va rog pe facebook, de unde pot vedea cererile de prietenie trimise de mine?
Sall. Ce se intampla daca cumperi un telefon la abonament si nu dai bani la data ceruta?
Ce apreciaza cel mai mult o fata la un baiat? sau ce-i place?
Cum se numeste melodia de la finalul clipului? https://www.youtube.com/watch?v=JoTP2iBWBEk
Imi e frica sa vorbesc in public. Daca nu cunosc persoanele ma ia cu transpiratii, uit ce trebuie sa spun. Ce as putea face?
Imi traduce si mie cineva asta : " wanker "? Multumesc din suflet, va rog, e important!
De unde pot sa cumpar betisaore chinezesti cu modele?
Am nevoie de niste statusuri gen : Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus sau Capul sus si privirea dreapta ca niciodata nu stii ce te asteapta. Funditaa! :*
am o intrebare... daca ai instalat un joc pe google play cum il deschizi ca eu nu pot (vorbind despre laptop)
Stie cineva unde se pot repara laptopuri in Buzau? Mi s- a rupt o balama. Laptopul inca functioneaza doar ca se deschide foarte greu si mi- e teama sa nu pateasca ceva mai grav. M- ar interesa si...? (mai mult)
Heii! imi spune si mie cineva cate materii o sa am in clasa a-9-a la stiinte-sociale? A, care sunt materiile? :D
Imi place de un baiat, si el ma place pe mine. Problema e ca ne vedem doar vara pentru ca eu locuiesc in Grecia iar el in Romania. Vara asta nu am reusit sa merg din cauza problemei financiare...? (mai mult)
Am nevoie de un raspuns ironic si amuzant la intrebarea "de unde esti"
Buna ma poate ajuta cineva cu o problema? Am un Nokia Lumia 625 si vreau sa descarc jocuri din windows store, adica de pe site- ul windowsphone.com acolo la sectiunea jocuri as vrea sa descarc jocuri...? (mai mult)
Este normal ca uneori sa ejaculezi mai devreme ca de obicei?
Care e problema voastră cu băieții pletoși? :p
Voua va place vara?
Funda am visat ca prietena sa sarutat in fata mea cu alt baiat ce poate insemna asta?
Hai sa deschidem un subiect care vizeaza pe toata lumea, va atinge pe voi, familiile voastre si viitori vostri copii. Spuneti- mi ce stiti voi despre noua ordine mondiala, masonerie, iluminati? Apoi...? (mai mult)
oare cum sa fac sa ma inteleg mai bien cu parintii mei?
Papagalii mei au zburat din colivie. Îmi puteți spune dacă ei se mai întorc? Stiu sa se întoarcă acasă? Multummesc
M-am hotarat sa incerc ceva nou: OMEGLE, doar ca exista o mica, mare problema. Cand intru, imi apare "Connecting to server" si ramane asa. Ce e de facut? Multumesc, ofer funda!
Jucat regulat, jocul de Remi dezvoltă, într-un anumit fel, inteligența?
Puteti sa imi spuneti o parere despre aceasta poveste? http://www.wattpad.com/story/20636880-intriga-minciunii
Salutare Lume! Cine ma poate ajuta cu un logo? Dau Funda si Vot cine imi face!
Un site unde as putea viziona filme 3D?
Am visat ca eram intr- o locuinta mare(parea ca un palat, atmosfera era de club) si m- a intampinat cineva in roba rosie spunandu- mi sa intru, mi- a fost frica, i- am spus ca nu, ca aici nu e de mine,...? (mai mult)
Cuvinte cu litera M in care sa aiba 8 cifre.
Hei, TPU! Imi place sa observ firea umana, sa vad cat de diferita este gandirea fiecaruia cu privire la un singur subiect...De aceea, vin cu urmatoarea intrebare: Cum definiti voi "iubirea"/sentimentul...? (mai mult)
Mama lui nu ma place...ce sa fac?
Cine poate sa-mi descrie si mie un sentiment, oricare :) Funda
Stiti jocul cu,, Persoana respectiva"? Dati-mi va rog niste provocari pentru jocul respctiv. Dau Funditaa :* :>
Puteti sa imi dati va rog niste povesti de pe wattpad e care sa le citesc? Dau funda
Ce credeti despre faptul ca fondatorul ateismului Richard Dawkins sustine ca nu vade pedofilia ca pe un lucru rau. Notez ca recunoaste ca a fost abuzat in copilarie impreuna cu toata clasa sa. Un raspuns...? (mai mult)
Hey TPU. M am taiat pe maini. si vreau sa se vindece cat mai repede. O prietena mi a spus ca este buna pudra baneocin, pt ca dezinfecteaza si inchide rana. Dar inainte sa ma dau cu pudra a spus ca trebuie...? (mai mult)
M- am trezit pe la ora 6:30, am vazut la televizor, am dat ba pe cele de muzica, de desene, sau de altceva, am dat pe unul de stiri vorbeau de Viktoria Plzen, am vazut de 100 de ori pe Dusan Uhrin...? (mai mult)
Consumul a cel putin 1 litru de apa plata de izvor reduce semnificativ aparitia cancerului de colon, imbunatateste circulatia, hidrateaza pielea si organismul. Pe de alta parte alcoolul si energizantele...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cele doua linkuri? Sunt despre povestea jucatoarei mele preferate( Tina) din Dead or Alive, imi place mai mult al doilea link. Vreau sa imi spuneti parerea voastra despre ...? (mai mult)
Am o intrebare referitoare la affter effects (scuze de categorie ) Imi spuneti si mie cineva ce effects este acesta sa stiu dau FundaVOT please help me :) link: [url]http://i60.tinypic.com/30vc5ep.gif[/url]...? (mai mult)
Eu si prietena cea mai buna ne-am cumparat jurnal cu cheita. Oare sa ni-l aratam una alteia cele mai mari secrete ale mele? Nu am incredere
TPU, am 17 ani sunt VIRGINA, si am visat ca sunt însărcinată :| ce naiba înseamnă asta? Funda!
Ma simt nefericita si cred ca in viata aceasta nu imi voi gasi niciodata linistea. Am 22 de ani si ma simt mult prea diferita de restul tinerilor de varsta mea. Am fost si la psiholog, dar am ramas mai...? (mai mult)
Ai patit vreun accident, indiferent de care, de curand? Ce anume?
Buna, Cine stie cum e prin caminele studentesti din uvt? Care sunt cele mai bune? Cum e viata in UVT?
Imi puteti da si mie niste link-uri de unde pot descarca programe de facut colaje?
Hei TPU :D pun si eu o intrebare la prosteala dar vreau sa stiu daca stiti sa da-ti raspunsuri serioase :D cum poti sa pacalesti pe cineva ca a numarat bani gresit?
Buna! Ce mai pot desena? sunt artista..
Credeti in compatibilitatile intre zodii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!