Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum aflu la ce profil am fost acceptata la liceu? Multumesc :*
Am o intrebare, as vrea sa ii trimit unei prietene prin posta un plic, dar vreau sa procedez in felul in care eu trimit plicul la posta din orasul ei si e sa ridice de acolo coletul. Ce ...? (mai mult)
Nu inteleg de ce stau unii toata ziua pe facebook. Chiar nu au ce face? Acum vreo cativa ani stateau pe mes. Sunt dependenti de cate o retea din asta banala?
Hei prieteni, in special cei din Piatra- Neamt....luni merg sa dau lista cu liceele la care as vrea sa merg. Am media 9.24 si as vrea sa dau pe profil real- stiinte ale naturii, ma gandeam la Hogas sau...? (mai mult)
As vrea sa se increada oamenii in mine, orice as face nu are incredere nimeni in mine. de ce?
Mornin` TPU deci trec in clasa a7a, iar eu si niste prietene ne- am apucat de fumat (nu vreau raspunsuri gen: esti prea mica sa fumezi...pff macar eu nu sunt ca drogalaii din canele si fetili care au...? (mai mult)
Hei, am si eu o intrebare, cam stupida :))) Deci: Considerati ca o fata e frumoasa mereu sau doar la o anumita inaltime? P.S. Eu am 1, 90
Buna TPU. O sa incep liceul si stiti ca la inceput trebuie sa spunem unde lucreaza parintii nostri. Problema este ca eu am intrat la cel mai bun liceu, dar si cel mai de fite... niciunul din parintii...? (mai mult)
Cum pot face ca sa nu mai fiu gasita pe facebook de persoanele pe care nu le am deloc la prieteni? (pentru un cont mai secret)
Hai să învârtim niște rotițe... http://i.imgur.com/fULLSbL.jpg
Stie cineva o agentie serioasa din Cluj pentru munca in strainatate? Ma intereseaza o ferma de animale, sau o fabrica.
A plecat cineva in Germania cu agentia Logistica Muncii Externe? e din Arad, str Gheorghe Sincai, nr 4.
Salut! Am si eu o problema cu calculatorul meu eu aveam inainte 512 MB RAM iar acuma am 1GB RAM am facut schimb cu prietenul meu care mi- a dat placutele de RAM: 512 MB, 512 MB si am facut 1GB.Si lui...? (mai mult)
Locuiesc intr- o tara straina si cu mine in apartament a mai locuit o familie.Ieri au plecat din apartament si azi cand sa facem curatenie am observat in fiecare colt al camerei unde au locuit...? (mai mult)
TPU imi puteti spune un site pe care sa pun numele cuiva si sa aflu nota de la capacitate... Dau funda :*:*:*:*:*
Am un blog și nu vreau sa copieze nimeni ce-am scris. Cum pot face asta? Am văzut ca,pe unele bloguri, nu poți da copy-paste.
Recomandati aqua magic constanta?
HELP ME...Am Samsung corby, vreau telefon nou insa mesajele sa imi ramana pe cartela...Cum fac? Dau FUNDITAA.
Desi sunt inconjurat de o multime de oameni, ma simt atat de singur...V-ati simt vreodata asa si daca da, cum ati scapat din starea asta?
Daca ofer flori unei fete va ride de mine? ofer cea mai frumoasa fundita.
Pot intra la facultatea de drept indiferent de profil? fie el tehnic sau servicii?
AJUTOR! Imi voi cumpara telefon nou insa imi doresc sa imi ramana mesajele pe cartela..Acum am Samsun Corby..Se poate? :( :3
Am nevoie de ajutoooor. Am o pereche de blugi nergi care imi plac super mult si sunt cam vechi. Arata bine doar ca s- au cam albit foarte putin dar nu stiu din ce cauza.(spalarea? ) si nu...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau un caine yorkshire terrier, si nu stiu ce trebuie sa fac inainte sa il procur.
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi despre persoana iubita care ma ignora si ma minte ca nu poate vorbi cu mine? Dau funda:>
Salut, am vazut in trecere emisiunea de pe Kanal D "Te vreau langa mine"Era o fata foarte simatica intre participanti, Madalina o cheama, care mi- a placut. Cum as putea sa iau legatura cu ea fara...? (mai mult)
Cine se uita la filmul Spune-mi ca esti a mea (LO QUE VIDA ME ROBO)? Ar vrea cineva sa fie admin/a pe o pagina despre film?
Da cineva din Iasi la Facultatea de Teatru?
Am un cont de Youtube la care nu ii mai stiu nici emailul folosit nici parola.Cum pot sa aflu macar emailul?
Unde se afiseaza rezutatele de la BAC si la ce ora pentru cei de la liceu CA Rosetti, la liceul George Coscbuc sau la Rosetti?
O sa-mi fie greu sa ma transfer de la industrie textila si pielarie la filologie? (acelasi liceu) sau stiinte sociale (alt liceu)?
TPU Dupa o noapte in care am vorbit cu baietii de la 23:16 pana la 03:22 am adormit. Iubita mea s- a dezbracat de bluza, sutien si pantaloni a ramas in chiloti. Ce- o fi fost in mintea ei? Eu eram...? (mai mult)
Un minor poate sa trimita bani prin posta?
Cine stie cv site-uri de editat poze?
Este adevarat ca atunci cand invatam/citim/ne concentram ardem calorii?
Dupa niste evenimente intamplate, Suarez am vazut ca musca de multe ori jucatori. Este canibal? Sau ce naiba are?
Conturile de tumblr, twitter si instagram sunt gratis?
As vrea sa pun un nume unui grup...As vrea sa fie ceva legat de flori.Sa fie in romana.Cine Da cel mai frumos raspuns...
Http://pinkpandicorns.tumblr.com/ părere? :D
Care ar fi diferenta fundamentala intre sah si viata reala?
Cum se numeste Lena din Violetta in realitate?
HEII,daca cineva are vre intrebare despre Naruto Shippuden o poate lasa mai jos. :)
Învaţă cineva la D. Cantemir din Iaşi? :)
De cand e toata treaba asta cu admiterea la liceu, ma doare capul groaznic de nu pot nici sa dorm si mi se face rau la orice intoarcere de cap. Ce pot sa fac ca sa nu ma mai doara capul?
Nu stiu ce sa mai desenez. Am desenat pe Elsa din frozen, am desenat un lup, un ochi, un cal, flori, un portret. Dati-mi idei! Dau funda
Daca ati putea avea o super-putere, care ar fi aceea?
Cum vi se pare suma de 300 lei pe luna pentru. 8 sedinte de tenis neprofesional( o ora jumatate sedinta)p.s antrenoare sta doar pe banca si se uita
Pareri in legatura cu liceul Anghel Saligny Galati?
Ce inseamna semnul acesta " :>"?
am si eu o intrebare, daca fac 100 de abdomene pe zi ( cam putine stiu ) se vor vedea rezultate? adica cineva mi- a spus ca fiecare grupa de muschi are nevoie de odihna si daca o fortez prea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.