Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum imi privatizez profilul de instagram?
Cum am putea să găsim motivația să iertăm pe cineva care ne-a greșit, pe cineva care nu are nici cea mai mică remușcare pentru răul pe care l-a produs?
Hey! Am o intrebare: Ana Maria Mocanu e romanca sau tiganca?
Cum fac cu viaţa aceasta a mea? Ceva sugestii pentru o viaţă mai bună şi fericită..
am 1.75 m. pot fi numit scund(ca un om adult)?
Ce ai face daca ai castiga la Loto? Cum/pe ce ai cheltui banii? Votez cel mai bine gandit raspuns dat.
Deci, dintre interpretarea Dalidei si interpretarea Larei Fabian a pieselor Je t'aime, Je pars si Je suis malade, care vi se pare mai buna, care dintre cele doua reuseste sa va transmita sentimente mai...? (mai mult)
Exista in Timisoara, de vanzare carti de origami? In carturesti sau cartea de nisip sau librariile astea? Da, normal ca pot afla si singur, dar ma gandeam ca poate unii sunt mai informati. Si nu ma...? (mai mult)
Care sunt celebritatile pe care le- ati adorat in timpul adolescentei sau pana acum? si eu cred ca m- am indragostit de multe celebritati pana am crescut, regizori, unii compozitori, cativa politicieni...? (mai mult)
Buna! Sunt in a6a si termin acum si iau premiu Sa imi fac coronita?
Http://ask.fm/AlexBaa698/more?time=Wed+Jun+18+18%3A23%3A16+UTC+2014&page=1&commit=Vezi+mai+mult ce pot sa fac sa imi mearga normal... Funda
Vreau si eu bloguri interesante(despre orice) antiplictiseala Sau site-uri de citit carti...Voi ce mai faceti cand va plictisiti?(pe net)
Sambata mi- am luat un Evolio Onyx de pe eMAG. Nu am fost acasa cand a venit pachetul pentru a- l deschide sa vad daca totul este in regula. Cand l- am deschis cand am sosit, am observat ca tipla incarcatorului...? (mai mult)
Salut,sunt sigura ca toti ati auzit de "Jeff the kliler". Intrebarea mea este:Care e adevarata sa legenda; Chiar exista? funda!
Puteti ierta orice? Puteti sa va impacati cu o persoana oricat de mult rau va facut? Puteti uita tot?
Vreau sa ma ingras putin... Ce dieta ar trebui sa am?
Idei creative: Vreau sa imi fac in spatele casei niste constructii gen ca la sala...pentru ca nu am timp sa merg in oras. M`am gandit la: - bari pentru tractiuni - am haltere si gantere - o banca ...? (mai mult)
Pot edita in Retrica o poza care a fost facuta mai demult? Adica una care am deja si nu am facut-o cu aplicatia.
ma uit de ceva vreme la ciudatetni si am auzit de niste mesaje subliminale si v- as ruga sa imi spuneti care sunt acestea si care sunt "secretele" acestui serial adica ce ascunde, de exemplu...? (mai mult)
Video`uri cu exercitii pentru spate? Funda!
Nu am timp de sala asa ca vreau sa imi fac undeva pe langa casa, de ex niste bari pentru tractiuni, am haltere...o banca pentru flotari si abdomene Ce as mai putea face pe langa astea? si daca...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste trupe de muzica trista?
Cum fac sa apropii literele ca in poza de mai jos ( go to Brazil)? http://weheartit.com/entry/121784955/explore?context_user=malikcrush Stiu ca este Times New Roman, dar fontul normal nu are literele...? (mai mult)
Simt ca intru in panica! Maine am examen ca doar e sesiune si nu am avut timp sa invat pentru ca lucrez iar asta imi ocupa foarte mult timp. Partea proasta e ca am racit si nu pot invata nu gasesc nicio...? (mai mult)
Saptamana viitoare am evaliuarea nationala, am mari emotii si nu stiu ce sa invat la romana, adica ce se va da la partea a2a la compunere : basm, nuvela, schita, pastel, epic, liric, fabula...nu...? (mai mult)
Cine e la liceul Emil Racovita? Vreau sa stiu si eu cum e pe acolo. Cum sunt profesorii, daca se invata dimineata, daca se poarta uniforma si cum sunt elevii. Daca sunt fitosi, de bani gata.
As vrea sa-mi spuneti care e diferenta ca ore intre Bio-Chimie si Stinte ale naturi ca din cate am vazut nu prea ma comvins ca ar fi diferenta
Cum pot trimite un CV pe email cum trebuie sa il scriu?
A fost cineva la tabara VADU lui VODA? cum este acolo..Primeste funda cel cu informatii suplimentare...:);)
Ati avut vreo data sentimentul de dejavu :-?
Stie cineva zonele cu risc de inundabilitate din falticeni?
Salut, ce se intampla si ce visezi cand esti in coma? ( nu coma alcoolica)
Cat de greu este job- ul de chelner/ospatar ca si prim job? As vrea sa ma angajez vara asta dupa sesiune si sunt interesata in a lucra la un pub/terasa, insa mi- e putin teama ca nu cumva sa nu ma descurc....? (mai mult)
De ce unii utilizatori de pe TPU nu dau funda la raspunsurile care ii ajuta. Adica iti multumesc pentru ca i-ai ajutat dar iti spun in fata ca nu primesti funda.
Pe ce fel de site-uri mai stau romanii?
Vreau sa vorbesc despre dezvoltare personala si efectele ei negative despre care se pare ca nimeni nu zice nimic. Ce se intampla atunci cand iti dai seama ca nu esti multumit cu ce ai in prezent, ca ...? (mai mult)
De vreo 2 luni ma doare un san ingrozitor de tare.Nu are legatura cu menstruatia pentru ca mai am vreo 2 sapt pana sa apara.Am fost zilele trecute la medic si mi- a facut ecografie mamara la ambii...? (mai mult)
Hey duminica asta plec in tabara ce ar trebui sa imi iau:*?
Buna.Cum iti dai seama ca baiatul pe care il placi, are prietenasau ii place de o alta fata? Multumesc! Dau FUNDA.
Heii! :D Am vazut ca multe persoane incep comversatia gen" A: Buna ce faci B: Bine tu A: Bine!... ...De ce? O-o...
Http://www.tpu.ro/adolescenti/dupa- ce- termini- jurnalismul- se- poate- sa- predai- limba- romana- in- scoli- caci- am- vazut- pe- o- brosura- a- unei- facultati- ca/#12886790 buna tuturor! vreau si...? (mai mult)
Cum trimit codurile din pachetele de Marlboro Less Smell pentru promotia cu Iphone 5S?
Prin ce se deosebesc romanii de moldoveni?
Deci... vreau sa fac un forum pentru persoanele carora le plac anime-urile si imi este cam greu sa ii gasesc un nume, ma puteti ajuta? Cel mai creativ nume - funda :* :P
Ce trebuie sa stii sa comunici in engleza la mare sau hotel.ce dilaoguri...1 fundA
La ce se refera sintagma de" factori hidrologici"?
Se pune "si" dupa punct?
Ce servere de cs 1.6 mai stiti ma refer cu zombie care sa includa jetpack si lasere. FUNDA cel mai bun raspuns
Am si eu o intrebare mai ciudata. De ce toti (aproape toti) il urasc pe Justin Biber?
Voi ce parere aveti despre profesori? Va place de ei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?