Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Tot vorbesc cu un prieten pe fb si o prietena mi- a zis ca ia arata o chestie din conversatia noastra unor prieteni de- ai lui. Mi- am si dezactivat fb. Ce sfat imi dati? Nu- i pot zice nimic ...? (mai mult)
Salut TPU? In ce an si luna apar jocurile:Far cry 4 si Mirrors Edge 2? FUNDA + VOT
Sunt baiat, am 14 ani si nu stiu, sa ma epilez pe picioare sau nu? Si daca da, cu ce? Sau la cati ani sa ma epilez? FUNDA SI VOT!
Caut parteneri de conversatie :) ) rog seriozitate, criterii: - Sa asculte rap/hip- hop - Varsta: 14- 17 ani - Sa joace metin - Sa fie rapidist (optional) - Sa fie ateu (optional) - Sa scrie corect...? (mai mult)
Buna TPU am descarcat Call of Duty Modern Warfare 3 si am bagat teknomw3 ca sa pot juca multiplayer, am intrat in joc dupa ce am dat la servers nu imi arata niciun server am dat yes la cele 2 setari care...? (mai mult)
acum multe luni in urma in timp ce mergeam pe strada prin Tr Jiu m- a oprit o " desteapta " zicandu- mi multe vrajeli. Era un curs de modeling. Bun.M- am inscris am dat ceva bani pentru inscrieri,...? (mai mult)
Ma uitam pe un forum de matematica si am vazut ca unii pot scrie a patrat asa cum se scrie in caiaet, si nu a^2.de asemenea,pun fractii,sume, integrale etc cum fac asta?
Cum sa cuceresc baiatul pe care il plac? este mai mare cu 2 ani decat mine...canta la tobe..va rog daca puteti sa ma ajutati. multumesc P.s: dau Funda!
Daca am un 3 in oral si 5 in teza ce nota imi mai trebuie pentru a trece funda
Ajutati- ma, ofer funda! sau spuneti- va doar parerea! daca merg la stomatolog si ii spun eu sa imi albeasca dintii ( daca se poate ) si sa ii pileasca ( sa le dea o forma mai frumoasa ) se poate? in ...? (mai mult)
Salut TPU:* Am si eu o intrebare. M- am gandit sa invat inca o limba pe langa engleza si romana. Voi ce ati alege intre chineza(da stiu ca e foarte grea dar incercarea moarte n- are!), rusa(parintii...? (mai mult)
Ce pot sa ii fac cadou unui copil de 9-10 ani?
Cat de mult va place pizza (%). Mie 100%.
Daca ai camera web poti fi vazut pe facebook? trebuie sa ti o activezi tu
Mergi la o gogoșerie. Ce topping alegi?
Hei, am probleme cu mustata nu mi se prea ia cu ceara si am auzit se creme speciale. Sunt ca si lama? Firul creste repede? Sau sunt bune. Si daca da, as vrea si eu o crema. Multumesc
Cum fac sa ma ierte profesorii?
Nu pot sa schimb parola de la Yahoo! Indiferent de ce nume as pune imi spune "Parola nu poate să includă nicio parte din numele dvs." si eu pun parola"bBAHi3419874782" si tot nu merge. Ce sa fac?...? (mai mult)
Buna! Am tot vazut cazuri in care oamenii au fost ingropati de vii si ca dupa un timp au fost gasiti in sicriu cu maini rupte etc. in incercarea de a se elibera.E un chin sa simti ca nu mai ai aer(tineti-...? (mai mult)
pe un MacBook Pro trebuie cumparate programele? Vreau sa zic nu e ca si cand descarci ceva de pe internet? :)
Am o tema la matematica cu nr intregi. Stiu sa fac calculele doar aici sunt mai multe exerciti de genul |3| - |-6|=?. Trebuie sa calculez mai intai modulele sau cum? DAU FRUNDA
Credeti ca valoarea unui om se poate lua dupa numarul de likeuri pe care le primeste pe facebook? Nu stiu daca am spus corect valoarea, dar cred ca intelegeti voi ideea
Stie cineva o reteta usuara? Am 12 ani si vreau o reteta in care sa nu se foloseasca cuptorul.
Are cineva de aici cont pe deviantart? ^^ Daca da, cum va numiti? Ma plictisesc si nu am ce sa intreb altceva =]]
Exista ceva mod pentru minecraft sa poti face sa distrugi mai usor chank- urile alea? ceva gen : sa distrugi primul chank, si dupa sa se distruga automat su urmatoarele 5 de ex... sau ceva de genu ...? (mai mult)
FUNDAA! Imi dati si mie un link de unde pot descarca windows 7 ultimate, dar care sa mearga! Va roog!
Ai sansa sa te transformi intr-o persoana de sex opus pentru o zi (fetele in baietii, iar baietii in fete). Ce ati face? Motivati-va raspunsul! :3
Care e aroma voastra de inghetata preferata, ca tot vine acum vara?
Care este cel mai frumos film in care joaca Gwyneth Paltrow?
Este ciudat daca mie nu imi pasa ce cred altii despre mine? :) Voi credeti pareri despre voi?
Stie careva de ce nu merge sa ma inregistrez pe Metin2 4Yours? :| Imi zice mereu "inregistrarea a esuat"...
Mi- am facut si eu facebook ieri si vreau sa stiu daca exista o limita de cereri de prietenii. Adica mi- am gasit foarte multi prieteni si as vrea sa stiu daca ii pot baga pe toti. Da- ti si voi un like...? (mai mult)
Ce se intampla daca vezi multe inimi in natura,afara,in casa,etc? gen dintr-o piatra, mancare:)) oriunde
Am visat ca am fost impuscat si era o picatura de sange.dar nu patisem nimic.inseamna necaz? sangele? Sunt adevarate superstitiile astea?
Stie cineva unde se poate face un RMN gratuit in Bucuresti?
De ce atunci cand sunt intr-o relatie, sunt altfel de persoana? De ce? Vreau un raspuns rapid, dau funda happy Credeti ca este bine ca la 13 ani sa ai iubit?
Deci, daca treci pe langa un baiat fie ca il placi fie ca nu...ce gesturi faci ca sa ii atragi atentia si sa il faci sa vorbeasca cu tine, sa te salute sa se bage in seama...? (mai mult)
Hei. Am vazut acum ceva timp o poza in care baiatul ii da fetei incaltaminte lui si ii tine tocutile ei. Stiti cumva de unde o pot lua? :) Multumesc!
Salutare tuturor imi place mult de Japoniaca tara e adevarat ca e greu sa te adaptezi la societatea japoneza?
Nu inteleg, deci mi s a spus ca daca asculti rock esti emo, frate toti mi au spus asta si eu nu s deloc genul de emo=(, iar daca asculti o melodie la misto vine un antisocial la tine si spune ca esti ...? (mai mult)
Azi am fost in parc cu 2 prietene, iar o fata maghiara s- a luat de noi fara nici un motiv. Apoi a inceput sa dea in mine si la un momentdat am inceput sa plang de fata prietenelor mele ceea...? (mai mult)
Cam ce ar trebui sa simti cand fumezi? Am tras...habar n- am cat acum cateva zile(eram beat, d- aia nu stiu.Asta acum aprox. 7 zile) si azi am fumat jumatate de tigara(Kent HD cred...sau Kent, mi- e ...? (mai mult)
Sall, dau funda daca imi zice cineva unde pot gasi sezoanele din pokemon in romana toate:)))...pls
Ce inseamna gestul acela cand un baiat isi da cu degetul aratator pe la nas dupa ce ii spui ceva? E intrebare in legatura cu limbajul trupului. Cineva care stie sigur sa imi dea un raspuns concret. DAU...? (mai mult)
Salut, ce faci pentru a-ti satisface umorul?
Salut tuturor. Am creat de curand un forum cu tutoriale :- - - - - - - - - > http://1000tutoriale.bossforum.net/ Caut Moderatori care se pricep la diverite tutoriale GTA CS MINECFRAFT DE PHOTOSHO orice...? (mai mult)
Ce am putea face ca sa limitam poluarea in marile orase? Bucurestiul (de exemplu) este cea mai poluata capitala europeana dar nu este singurul oras poluat peste masura din Romania. Cauzele poluarii le ...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul, este Allview simply s5 dual sim, a mers perfect pana acum, nu mai merge deloc tastatura, nu stiu ce are.Ce pot face intr- un timp rapid? Adica, in afara de a- l duce la centrul...? (mai mult)
MI- ATI PUTEA FACE O CONCLUZIE, SA VA SPUNETI PAREREA DESPRE DELINCVENTA JUVENILA SI MAI EXACT DESPRE ACESTE STATISTICI? Dupa cum se poate observa, se constata o crestere semnificativa a numarului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!