Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cum pot evita să mi se închidă facebook- ul? La niște prietene cei de la facebook le- au închis account- urile și cel mai probabil din cauză că cineva le- a dat report sau nu știu pentru că niciuna...? (mai mult)
Hei, sunt Myla, am14 ani si fac tenis de performanta de 9 ani. am antrenor personal si de 2 luni si psiholog care incearca sa vorbeasca cu mine despre chestiile personale si ca sa zic asa, mai intime....? (mai mult)
Cum pot pune GIF pe ask :-?
De ce mai votati daca nici macar un presedinte nu face decat sa fure tara cum stie el mai bine? Nu am inteles de ce lumea mai pierde timpul cu voturile. Chiar ati crezut ca schimbati ceva votand? Dupa...? (mai mult)
Bună! Ce inseamnă următoarele versuri: Through the dark there's a way There's a love, there's a place Where we don't have to hide We can dream all night So follow me through the sky And watch...? (mai mult)
Ponta Presedinte, pare viabila chestia?
Salutare, poate ma ajuta cineva... Am un prieten plecat in china si as vrea sa iau legatura cu el telefonic, care ar fi cea mai ieftina modalitate?
De ce trebuie sa invatam latina in liceu? E o limba moarta, nu mai ajuta cu nimic! In loc de latina am putea invata o a treia limba straina care e de circulatie? Asta chiar ne-ar ajuta.
Diriginta ne-a pus o intrebare de logica " Care este primul oul sau maimuta/ gaina " Dau fundita :* La cel mai bun raspuns! ☺☺♥☻♥!
Este dureros sa iti faci tatuaj sub Clavicula? http://pbs.twimg.com/media/BIFKKY0CQAE4qTt.jpg:large Ajutor va rog, FUNDA!
Heyy TPU! ^_^ Am nevoie de niște provocări.Dar sa nu fie de- alea ușoare.Sa fie mai dure, ca sa îmi pot aminti de ele peste câțiva ani. Gândiți- vă! Voi ce ați face? Mie nu- mi vine nici o...? (mai mult)
Cine a fost :Bella Gutnam,Hitler,Gica Hagi, Eusebio si Pele?
Buna TPU :*! Daca am un abonament nelimitat pe metrorex exista vreo posibilitate sa mai dau o calatoriei si altei persoane fara sa astept 15 minute? :3
Ce inseamna sector tertiar?
Mi am luat un ceas q&q si nu reusesc sa-l deschid. Il am la mana si nu pot sa il dau jos, am incercat si ieri si cu forta am reusit dar acum nu pot deloc. Poate nu trag bine, nu stiu Help
Cine imi poate da cateva idei de nume pentru un magazin de incaltaminte? (Imi deschid unul si am nevoie de nume ..sunt in pana de idei!)
Este vreo diferenta intre o carte paperback si hardcover care sunt scoase de aceeasi editura? Ma refer la continut mai mult.
Ma puteti ajuta va rog! Daca un baiat zice ca i- a zis un baiat pe care il cunosti ca te place si il placi si tu pe persona respectiva dar nu ai curajul sa intrebi, ce trebuie sa faci? Ce trebuie...? (mai mult)
Ce reprezinta bufnita pe casa fara sa cante?
am mare nevoie de ajutor! Azi am intrat pe aceste site: http://www.ottershop.ro/. Am cautat cate ceva si am ajuns sa comand din greseala o pereche de pantofi. Am scris un mail, dar nu l- am trimis....? (mai mult)
Am o problema, as vrea si eu detalii mai amanuntite despre stilul arhitectural al CERCULUI MILITAR NATIONAL din Bucuresti.Am cautat pe internet si nu am gasit mare lucru. Si o fotografie mai detaliata...? (mai mult)
Care joaca Metin2.ro vreau si eu un hack de peste.... Va rog fara keylogger! Dau FUNDA! Multumesc...
Sall TPU vreau si eu top 10 2014 telefoanelor funda!
Cine este pasionat de engleza old sau de limbiile nordice, vestice vechi?
Am inceput sa ma joc metin2 si sunt incepator... Imi puteti spune cum pot face banii mai repede? Fundita :D
Ce inseamna ChickLit? Am vazut pe Wattpad si nu stiu ce reprezinta. Multumesc!
Cum poti sa pari mai putin anxios in public? oare oamenii simt aceleasi emotii cu mine? cum poti sa te prefaci ca ai murit ca apoi sa te duci departe?
13 mai 2014. - citiți, mă, că îmi vărs puțin frustrările și după vă las. A fost ( și încă e, nesimțita ) cea mai jalnică și nenorocită zi. (nu săriți cu gura pe mine că vouă v-...? (mai mult)
Ce inseamna : and it hurts that i can't be want everyone wants or what anyone needs and it hurts that i can't be what i want or what i need because im not enough and i won't be enough and...? (mai mult)
Cine stie engleza sa imi traduca si mie corect : Voi suferi tacut. Caci te iubesc si nu iti spun, nu nu ai s- o aflii niciodata, si ard de dorul tau nebun... dar tac! nu iti spun, Prin Google translate...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie despre eficienta muncii.
Ati jucat ouija?
De ce majoritatea negrilor (persoana de culoare) au tendinta sa fie mai calmi, mai puternici, mai increzatori, mai zambareti, mai energici, mai directi, mai glumeti si parca tot timpul stiu ce-...? (mai mult)
1.ce este in mintea baietiilor cand se uita la o fata? 2.cum isi imagineaza baietii fata ideala (caracterul ei )? 3.cum poti avea o relatie lunga, cum ar trebui sa arate o relatie perfecta? 4. daca...? (mai mult)
Am nevoie de un set de recomandari pentru ai ajuta pe cetatenii RM sa evite pericolul de a fi traficati la prostitutie....Urgent..Merci anticipat)) Ofer funda
De ce este la moda sa stai ani de zile impreuna fara sa te casatoresti? ca nu inteleg?
Salutare, TPU! Intrebarea mea este: Am vazut la unele persoane ca atunci cand apasa un link mouse- ul lor devine albastru... si e inconjurat de un cerc galben... Uitati un exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=cZY1WKDlBME ...? (mai mult)
Ce a-ti face daca a-ti fi o albina?
La ce varsta ati luat ultima data bataie (palma,de urechi, etc) de la parinti si pentru ce?
Care sunt tigarile cu cel mai mare continut de nicotina puse la vanzare in magazine?
Idei pentru descrieri de poze pe facebook sau hi5... (versuri sau chestii de genul asta)... Funda pentru cele mai bune.:*
Hey! as vrea sa vorbesc cu cineva despre un subiect mai delicat... si anume Emo. Am nevoie sa pun niste intrebari, fac un fel de chestionar pentru o activitate pusa la cale cu inca vreo 10 colegi de la...? (mai mult)
Cate fotografii pot adauga maxim pe Facebook? Stiu ca numarul de prieteni este de 5000. Am 7000 de fotografii in pc si vreau sa le bag pe toate merge?
Cum e la Medicină?
De ce oamenii care nu vad mai poarta ochelarii?
Nu am inspiratie. Ce pot desena sau picta pentru un concurs (tema este libera)?
Opinii pro si contra pentru look? Pentru cel mai bun raspuns dau funda!
Neata! Vara aceasta vreau sa ma angajez in Bucuresti, impreuna cu prietenul meu, amandoi fiind studenti si mai stramtorati cu banii :)) Intrebarea mea este: care ar fi cea mai buna solutie de cazare...? (mai mult)
Avatar legenda lui Aang este reala sau este doar o creatie. Va rog sa ma ajutati. Vreau raspunsuri concrete va rog mult
M- am apucat de fumat de ceva timp si momentan nu am fumat decat Kent 4 scurt. Dar, cum am auzit ca Dunhill sunt foarte bune, vreau sa- mi iau si din astea. Ce culoare credeti ca e mai buna?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!