Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Cine e la mate-info si imi poate descrie si mie cum e?
Care este cel mai ciudat nume de baiat (de botez) ce l-ati intalnit pana acum?
Vreau sa dau la farmacie si vreau cateva detalii despre aceasta facultate ( si stiu ca se da bio si chimie, dar vreau sa stiu si din ce clase ) multumesc antipicapt:* dau funditaaa
De ce nu pot apasa butonul raspunde cand vreau sa raspund la intrebare?!
Buna, cum e vremea la voi?
Am nevoie de ajutor..cat mai repede scuzati categoria ( dau funda ) pentru cel care stie..deci sa incepem... Am 2 video pe youtube unu are 90.000 si unu 45.000 de views si amandoua au muzica de la artisti....? (mai mult)
Fratele meu are 8 ani si nu il poti convinge sa faca exercitii suplimentare la matematica sau romana, nici lectiile nu vrea sa le faca. Nu vreau sa- l impun sau sa- l bat, ca nu o sa aiba incredere in...? (mai mult)
ce faceti dragilor? eu ma plictisesc ..nu stiu ce sa fac poate imi dati voi vreo idee...dau funda :-d
Ce parere aveti de genul acesta de muzica? https://www.youtube.com/watch?v=rO5mLtu1gFM Va place sau nu?
V-ati duce intr-un loc, desi stiti ca va veti rataci?
vă place emisiunea Mireasă pentru fiul meu?
Voua vi se pare normal sa stai in banca 6- 7 ore pe zi si sa inveti? Daca esti la camin mai stai vreo 3 ore la meditatii. Nu suport lucrul asta. Am chiulit cat de mult am putut. Mi se pare o tampenie...? (mai mult)
Imi puteti spune unde pot gasi informatii despre existenta vampirilor
Ce simbolizeaza asta " ツ "?
Daca ma puteti ajuta cu o parere, in urma pretestarii pentru facultatea de stiinte poitice am obtinut nota 8.90, as avea sanse la admiterea din iulie sa intru?
Ce oameni celebri cu dizabilitati sau handicap stiti? Fundita :*!
Dca s-ar face un site despre ce ati vrea sa fie si cum ati vrea sa fie?
Am foarte multe timbre de la mama mea. Cum pot afla ce valoare au? Si cum le pot vinde.Am un repertoar cu toate timbrele. Pot fi contactat la telefonul meu 0763119870. Eventual sa le vadă un...? (mai mult)
A mai vazut cineva noile tigari sobranie? Au niste dungi rosii pe ele si scrie REFINE vertical. Fumez in general sobranie, dar nu foarte mult, a.i. un pachet imi ajunge cam o sapt jumate, si n- as vrea...? (mai mult)
Aveti vreoun cont de imvu de baiat asa mai bunicel?:). Daca aveti si nu mai aveti ce face cu el sau ceva lasati- mi un mesaj in privat cu el. Va rog fara raspunsuri gen "ce dai?"sau "cat dai pe el ...? (mai mult)
Hei, vorbesc de ceva timp cu un tip si e exact genul de baiat pe care il cautam : stilat, cu bun simt, etc. Problema este ca in urma unei mici certe mi- a explicat cauza comportamentului lui, mai exact...? (mai mult)
Cum ati petrecut de paste?
Buna TPU..de 3 zile am o senzatie de greata continua, dar nu pot vomita... ce ar putea fi? Exista vreun risc de sarcina daca am făcut-o protejat?;)
Vreau sa vorbesc cu cineva, de curând m-am despărțit si ma simt singur :(
Stie cineva care este semnificatia versurilor "Căci ce- i poetu- n lume şi astăzi ce- i poetul? / La glasu- i singuratec s- asculte cine vra."? Nu vreau sa vad comentarii cum ca ar trebui ...? (mai mult)
Cum sa dorm noaptea ca sa imi ramana parul drept? :o3 :*
Ce inseamna acest semn: >:D< funda!
Heii TPU am compus o melodie vreau pareri :*: If only know someone If only, If only, We know I feel now? He's not even happy or sadness or anything Just do not know. How I feel now Refren: Only...? (mai mult)
Ce preferi? Să citeşti cartea sau să vezi filmul? Te rog, fă abstracţie de tipul alocat.
Cum pot face ca un anumit baiat sa ma bage in seama?
Care e trupa ta preferata?
Salut.Vad de multe ori pe facebook postari de genu: @a e indragostit de tine. Intrebarea e cine e @a? Cum il aflu cine e?
Stiu ca majoritatea dintre voi aveti case particulare, dar asta este ceea ce visez si eu.De la 4 ani stau in chirie mai intai la un apartament cu o camera aproape 3 ani, apoi la alt apartament...? (mai mult)
Ce parfumuri de la Armani va plac? In afara de Si, care stiu cum miroase si e genial. Ce parere aveti de Agua DI Gio? CUm se testeaza daca un parfum este original? AM auzit ceva cum s- ar da pe geam..in...? (mai mult)
Știe cineva cum se lipesc peticele textile? Aș vrea să-mi cumpăr câteva pentru o geacă dar habar n-am cum să le lipesc.
Care sunt cei mai destepti oameni din lume?
Hey.Am nevoie neaparat de Microsoft Office 2007.Stie careva vreun link unde il pot downloada gratis sau trial?
Am o problema, este foarte important, am fost sunat de 1 numar de telefon de fix 0372125000 si mi-a cerut niste date, ce ar putea sa faca cu niste date dealemele email nume si localitatea
este bun gamepadul Controller PC ACME GA-02? E bun la jocurile gen fifa 07 fifa 13 fifa 13 pes 12 pes 13...?
Ceau TPU, Ai nevoie de o aplicatie mobilă (ios,Android, Windows phone 8),o aplicatie web,sau un soft utilitar, ce ai dori sa stie ce sa facă? Ofer vunda+vot!
Maine incepe scoala? Adica miercuri?
Va simptiti mai bine cand reprosati cuiva o greseala facuta in trecut dar care INCA (acea greseala) va mai raneste sufletul? sau e mai bine sa tii totul in tine, sa nu spui nimic? In cazul in care nu...? (mai mult)
Imi poate spune cineva de ce nu-mi merge youtube imi arata an error occurred please try again later
Ce mai faceti? As avea si eu nevoie de povestioare despre si pentru copii cam cum este aceasta : => Un copil, la grădiniţă, încearcă să îşi încalţe cizmuliţele. Pentru că nu se descurca,...? (mai mult)
Cum o pot convinge pe mama sa- mi cumpere niste casti de iPhone 5 (Apple EarPods). Am vazut pe eMAG dar mama crede ca sunt prea scumpe pentru niste casti. I- am explicat ca sunt bune, au bas mare, ...? (mai mult)
Salutare TPU, am si eu o minca intrebare. La ce se foloseste bideul? Adica am auzi ca se foloseste pentru spalarea in zonele intime la femeie dar eu nu stiu ce sa cred. Cel mai concret raspuns va primi...? (mai mult)
Este supraponderabilitatea un factor de cresterea a inteligentei si capacitatii omului? Cu explicati ca 90% din oamenii politici sau afaceristi sunt supraponderali? Daca s- ar elimina toate capacitatile...? (mai mult)
Cum as putea sa adaug o imagine intr-o forma geometrica facuta in Word?
Hey, TPU! Cine joaca avataria sa- mi trimita daca vrea un link cu pagina lui de facebook si sa- mi accepte cererea de prietenie pentru a vorbi si a juca. PS: Numele meu este Kiana Pascenco. (pentru a...? (mai mult)
Azi, stand pe net, am dat peste acest lucru: http://www.altex.ro/grand- theft- auto- v- ps4 Tinand cont ca astept cu nerabdare jocul asta pe PS4 cand am vazut ca apare in 2015 m- am enervat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!