Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Azi, stand pe net, am dat peste acest lucru: http://www.altex.ro/grand- theft- auto- v- ps4 Tinand cont ca astept cu nerabdare jocul asta pe PS4 cand am vazut ca apare in 2015 m- am enervat...? (mai mult)
Sunt intr- un moment in care incerc sa ma decid ce vreau sa fac cu viata mea, si m- am gandit ca daca as avea posibilitatea, m- as muta in alta tara.Cum vi se pare Italia? Cat de greu/usor se invata...? (mai mult)
In caz ca, la anul o sa ma mult la o alta scoala, cum credeti ca o sa se comporte noii colegi cu mine? Sau cum sa ma comport eu cu ei, eu sunt cam timida, ma blochez cand vad oameni noi, ma rosesc....? (mai mult)
Buna TPU :). Am cateva intrebari la care as vrea sa imi raspundeti. 1. Vreau sa fac lucruri handmade, ce as putea face, vreau idei, tutoriale, poze. Orice. 2. De la anul, as vrea sa ma duc la alta...? (mai mult)
Ai incondeiat oua in acest an?
Deci. La un moment dat, o tipă care momentan nu mai ştiu ce- mi e [înainte eram bff], mi- a spus că doar mie mi- a spus că mă iubeşte. =))) Lol, ştiu că sună foarte lesbi, da nu- i bai. =)) ...? (mai mult)
Te-ai da in cel mai lung roller coaster din lume?
cum pot sa abordez o fata careia ii e frica sa-mi spuna ca ma place?
Salut am un ceas Omega in fata scrie pe el "automatic co- axial escapament limited edition" este ceas normal nu este din aur si pe spate scrie "stell back deville swis made stainless" as vrea sa stiu cat...? (mai mult)
Hello! Sunt foarte trist și nu am chef de nimic fiindcă zilele astea au fost foarte frumoase în familie iar când mă gândesc că mâine iar merg la școală și mă întâlnesc iar cu idioții de ...? (mai mult)
am o problema.Cand vreau sa transfer sau sa trimit orice fisier, muzica, poza etc, de pe calculator pe mobil, imi da eroarea asta : http://imgur.com/wZWOngf ..Mentionez ca inainte nu aveam...? (mai mult)
Ce stiti – functioneaza metoda aia sa raresti tigarile in fiecare zi, pana te lasi de tot? Adica sa iti faci portie – azi 15, maine 12- 13, apoi 10…Si tot asa… Voi ce spuneti? Nu ma luati...? (mai mult)
Anul trecut, cam la o saptamana inainte de Craciun, am fost la tara, un sat in apropierea comunei Frumusani, ca sa luam bradul de Craciun :) Si pe acolo prin zona e o şina de cale ferata. Deci...? (mai mult)
Ma puteti ajuta sa-mi fac un "program" ( ex. ora 15:00-15:30...) prin care sa nu pierd timp deloc sa fie totul facut exact. Dau funda pentru cel mai bun program
Pentru cei care stiu, care este diferenta dintre un ucrainean si un rus? si aici ma refer la comportament, trasaturi etc.
Daca eu dau block unei persoane pe Facebook si un prieten de al meu are persoana respectiva la prieteni as vrea sa stiu daca poate vedea pozele persoanei respective unde sunt etichetata si eu, adică ...? (mai mult)
Ce meserii sunt potrivite pentru zodia berbec?
Bunaa! stie cineva care este facebook-ul lui benjamin lasnier (adevarat)?
Voi asteptati sa incepem maine scoala?
Buna, sunt un baiat de 13 ani si am inaltimea de 1, 64 m. Avand in vedere ca e normal ca copii de varsta mea sa aiba 1, 60, cat cresti intr- o zi la un calcul de un an.Am auzit ca la pubertate e important...? (mai mult)
am fost sunat de 3, 4 ori astazi de numarul +88888888... ce naiba este acest nr?
Care este materia care va displace cel mai mult? dar cea care va place?
Buna TPU...Am nevoie de ajutorul vostru, pe internet se vinde o joaca onlain si euuu doresc s-o cumpar. Spuneti-mi va roog de ce as avea nevoie cum trebuie ce trebuie sa am ca nu stiu nimic...
Bunăă, îmi puteți da și mie un pro?:o33 https://epicalmt2.ro/forum/viewtopic.php?f=101&p=17609#p17609 dau fundă cui îmi dă;;);))
Cine imi poate traduce ultimul discurs pe care la tinut ultimate warrior la raw pe data de 7 aprilie 2014
Oare de ce pun unii intrebari asa ipocrite la categoria T/A? Totusi, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cautand asa intrebari la care sa ajut si eu cu ceva, gasesc niste intrebari de- a dreptul penibile...? (mai mult)
Buna la toata lumea. Am venit cu o rugaminte. Stiti cum arata sacii de cartofi stil plasa? Ok. Am nevoie de 4 saci dar sa fir cat mai mari posibil. Ii ofer 10 lei pe acei 4 saci sa arate bine si sa nu ...? (mai mult)
Cât costă un Samsung Galaxy S3 nou?
Werepyre inseamna varcolac sau vampir hibrid?
Mi-am schimbat username-ul de mai multe ori si acum nu mai merge :( imi puteti spune cum pot sa fac sa-l schimb macar odata? Dau funda :* multumesc!
În ultima vreme tot aud sâcâitoarea întrebare: "Tu ce vrei să faci în viaţă"? Aş vrea să vă aud şi vouă răspunsurile sau opiniile pentru această întrebare. Ăăm. scuze pentru...? (mai mult)
Salut imi spune si mie cineva cat ar costa o placa de par de ondulat indreptat si creponat parul
Cum se sterg conversati pe facebook funda+ vot
TPU am o problema este vorba despre mama si tata. Mai intai incep sa vorbesc despre tata, demult a inceput sa bea bauturi alcoolice vodka si berea, si o zapaceste de cap pe mama cand vine seara de la...? (mai mult)
Cine e pe Vodafone? Cine e imi da si mie cineva numarul, va rog? De preferabil fete si cineva care nu da numarul la oricine.Astept raspunsurile voastre. Funda+vot. :)
M-am intrebat cum s-a creat facebook-ul? Stiu toate informatiile lui dar vreau sa aflu cum s-a creat el! Cel mai bun raspuns i-a Funda
Cu cat se poate cumpara un cont premium de mc in paysafe? :D Funda
Ce inseamna R.i.p? Am vazut in cimitire multe asta... va rog spuneti-mi ce inseamna!
Salut, Ce parere aveti despre Orange? De vreo 2- 3 ani sunt la Cosmote si au inceput sa ma dezamageasca de la asistenta pana la acoperire si preturi, plus ca majoritatea prietenilor s- au mutat in...? (mai mult)
Buna TPU. Ma puteti ajuta si pe mine? Vreau sa imi zice-ti catevea antrenamente.Ca sa pot sa fac si eu roata tiganului si sfoara. Fundita :X
Hristos a inviat! Voi ce ati primit de Paste? Eu o geanta si multe, multe dulciuri!
Sall TPU, AJUTORRRRRRR bunica mea a fost jefuita in casa I - s- a furat 11 mii de euro, intrebarea este : cum a intrat in casa, pentru ca nici politia nu isi da seama, nici o amprenta nu s- a vazut...? (mai mult)
Buna seara, Vad in news feed- ul de la Facebook stiri cum ca nici pana in ziua de astazi avionul de la Malaysia Airlines nu a fost gasit. Dupa parerea voastra, cum se explica acest lucru? S- au aliat...? (mai mult)
Ce e asa de greu la mate?! Io inteleg totul din prima.Prima mea nota de la inceputul scolii e 10 la mate, urmatoarea 4 la romana.Nu am avut in viata mea o nota mai mica de 9 la mate.La romana nu...? (mai mult)
Buna seara, care dintre voi locuieste in Buzau?
Sall. Am o problema cu PC- ul. Am conectat telefonul la un laptop (presupun ca era virusat) si odata cu conectarea, toate fisierele din cardul telefonului, deveneau shortcut. Mai apoi am conectat telefonul...? (mai mult)
Mi-a trimis cineva poze de pe facebook prin mail si nu pot sa le vad, spune ca a postat in cronologia mea. De ce nu mi le arata, cum le pot vedea
(Pentru cei care se uita) Cum va simtiti cand stiti ca azi incepe noul sezon din 'Insula Dramei Totale' mai exact Reuniunea vedetelor dupa Cartoon Network? Si care este personajul vostru...? (mai mult)
Ai simțit vreodată că- ți vine să plângi - la propriu- în circumstanțe care sunt departe de a- ți provoca tristețea? Ai avut vreodată acea senzație ciudată, de parcă cineva ți- ar fi dat...? (mai mult)
Cati dintre voi v- ati pus intrebarea sau inca v- o puneti " eu pentru ce traiesc? " sau " eu de ce exist "? Ce v- a facut sa va puneti aceasta intrebare? Va rog sa detaliati daca se poate. cat de repede...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.