Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Buna tuturor. Din cauza unei minciuni, fostul meu iubit crede ca m- am sarutat cu prietenul lui cel mai bun. Mi- au spus prietenii ca a plans. Azi am venit in locul unde obisnuia sa vina si el. A venit...eu...? (mai mult)
Pe sims 1 exista masini?
In ziua de Paste, nu este bine sa dormi? De ce?
Cui ii place BasketBall-ul? Ce echipa va place cel mai mult?
Buna la noi in localitate a avut loc un eveniment tragic a murit preotul sau parintele ca sa zicem de ce eu si ceilalti suferim chiar daca nu suntem rude o fi faptul ca nea botezat?
Ce sa fac cand mi-e foame(nu sa mananc ca o data ce ma apuc numai termin)?! Funda.
Cum pot baga o poza pe TPU ca voi
Cum postez un videoclip de pe youtube in cronologia unui prieten?
Hristos a Inviat! Multă bucurie, sănătate și fericire!
Buna TPU. Este cineva care are chef de borba?
Credeti ca e 'cool' ca o persoana de pe ask.fm sau facebook sa vorbeasca cu : ( ce, Plang, nu anonimule dc dc, sunt o sirena bine pa, etc. )?
Cum pot face rau unei persoane daca-i cunosc doar ID-ul? Niste idei daca se poate. (Stiu ca suntem in Saptamana mare, dar nu e pentru mine). Va multumesc.
Cum fac sa fiu o persoana distractiva, amuzanta?
As vrea sa adopt un pui de golden retriver :D Are cineva?
Imi doresc sa imi cumpar o rochie rosie lunga, mai de ocazie (bal). Ce site-uri (serioase) cu haine imi recomandati? A cumparat cineva de pe asos.com? (Sunt seriosi?)
Vreau si eu niste mesaje haioase de Pasti care sa le trimit prietenilor si cateva mai serioase pentru profesori.Nu vreau linkuri, vreau din ce mai stiti voi ca pe internet nu gasesc nimic mai...? (mai mult)
Am făcut o baie mai lungă şi aveam la cot o bubă... puţin mai mare care acum pare să- şi ia zborul şi începe să mă usture. Dacă mi- aş pune cremă, s- au desprinde mai tare? Pentru că nu...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca fiecare om de pe pamant ar avea banii suficienti pentru intreaga viata?
Cum pot scrie si eu mesaj asa http://25.media.tumblr.com/3080279ba8a948d7db51007ac2b5c78c/tumblr_muqzob0rLH1stfjkpo1_500.gif#_=_
Sarbatori fericite! Sunt in clasa a 7- a si nu sunt buna la matematica sau orice ce include calcule (de obicei la mate am 5 si fizica 6), la romana (6- 7), la romana ma descurc fata de matematica...? (mai mult)
Care este desenul tău preferat din vremea când erai copil?
Hey! Trebuie sa ma duc la bierica la (noaptea de inviere) si ma plictisesc pana atunci, asa ca m-am gandit sa joc niste jocuri (imi puteti spune si mie niste jocuri tari? ) :) Multumesc :*
Credeti in superstiti? gen. Daca ii juri cuiva ca nu zici nimic din ce vorbiti, etc..si juri pe o persoana scumpa si draga tie:|? Am facut asta in seara asta dar este imposibil sa nu zic, fiindca e vorba...? (mai mult)
Oamenii cu chelie se spala pe cap?
Trebuie sa- mi cumpar un sim cu internet pentru tableta dar nu stiu despre ce e vorba. De unde o cumpar? Trebuie s- o incarc in fiecare luna cu credit? Este si cu numar? Cei care aveti dati- mi mai multe...? (mai mult)
Sal,multumesc pentru. povestile trimise, doar 1 si 4 nu le-am mai auzit, dar totusi merci. Daca mai stiti povesti de groaza mai trimititeeti ca mai dau **fundoaie**
Pot ajunge sofer de camion in S.U.A?
Stie cinve cum se numeste aceasta melodie? Primul primeste funda :] https://www.youtube.com/watch?v=_i6xP2vftRI
Aceasta este adresa blogului meu: www.violettaromaniafan.blogspot.com Va place blogul meu?
Cum sa invat japoneza,adica ce trebuie sa invat la inceput, mentionez ca vreau sa vorbesc nu sa scriu japoneza!
De ce? Care este intrebarea care v-o puneti cel mai des? "De ce am uitat sa pun alarma?" / "....sa cumpar?" ? Astept intrebarile voastre :D
Credeti in Religie sau in Stiina?
Am o intrebare:Vreau sa ma duc la Mc'Donalds si as vrea sa stiu daca se gasesc hamburgeri vegetarieni, fara carne.Eu nu sunt cu carnea, mai ales cand o vad neagra si uscata (la Mc'Donalds). Funda la ...? (mai mult)
Cum pot scrie din romaneste in greceste pe facebook
Imi puteti spune cum se trage muzica din calculator pe mp3? Mi- am luat unul de curand si habarnuam cum sa trag muzic pe el. Am incercat ceva metode si nu au mers :(( Dau Funda...? (mai mult)
Nu vi se pare ca toata pagina principala este plina de intrebari despre telefoane, calculatoare?
De curand am primit cadou un ciobanesc carpatin, are 2 luni... dar nu stiu ce sa ma fac cu el. e innebunit dupa joaca, dar nu asta- i problema, cand ma joc cu el ii place sa apuce ceva si sa ...? (mai mult)
Hey, bună. Știe cineva unde găsesc un Minecraft bun ca să-l pot descărca gratis? Sunt de pe IPad.
Cine ma poate ajuta cu un motiv bun ca sa nu merg la nunta.Dau funda + vot!(Doresc seriozitate)
Buna TPU. Cum imi pot schimba numele de TPU. (m-am logat prin facebook)
Hey TPU! Intrebarea asta este mai mult pentru baieti... Ce crezi ca le place cel mai mult fetelor, dar cel mai putin?
Salut TPU! Ce credeti, cu Unity 3D Engine se pot face jocuri cu o grafica la fel de buna ca Call of Duty Modern Warfare 3 (cel mult)? Am auzit ca cu ajutorul lui Unity 3D s- a creat Counter Strike, iar...? (mai mult)
Care e culoarea voastra preferata si ce reprezinta pentru voi? :)
Vreau sa ma mut in Bucuresti, insa nu imi permit inca sa imi cumpar ceva, asa ca m- am gandit la varianta de a gasi un coleg de apartament.Suna un pic ciudat, insa m- ar tenta mai mult niste tipi...? (mai mult)
Buna prieteni in curand am examenul de capacitate si nu inteleg unele exercitii ajutati- ma si pe mine. Se zice : Determinati numerele intregi x, stiind ca 11 supra 2x- 1 este numar intreg. Ajutai- ma...? (mai mult)
Ce credeti ca va aduce Iepurasul? :-) ciocolata?
Cum pot afla un numar privat? FUNDA♥ :)
Sunt peltica, sasaita, ma rog :))) In afara "sa ma duc la un logoped", ce sfaturi imi dati sa scap de asta? Stiu ca "face parte din farmecul meu" :)) prietenii mei nu rad cu rautate si eu rad ...? (mai mult)
TPU. Cum sa ma deconectez de la youtube? Am vrut sa postez o parere si.
Era pe Fox Kids un desen cu un câine pe jumătate rechin și o pisică mov, cum se numea? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
pityyy16cm întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!