Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Aveti idee de ce si-a schimbat numele mercador in olx? Era cumva patentata denumirea si au pierdut vreun proces?
Cine este inmormantat la manastirea Cozia?
Heii :3 Am visat că mama era bolnavă şi era la spital şi doctora a zis că mai are câteva zile de trăit, probabil Luni sau Marți moare. Şi eu eram cu tata şi plângeam. Ce înseamnă asta?...? (mai mult)
Parere despre dann baws? (ask) MIE MI SE PARE mega ok,de treaba,comic,amuzant, adica pnm mea are caterinca foarte misto. voi ce parere aveti?
Artefact vechi de milioane de ani cu origini necunoscute.ce parere aveti despre obiectul gasit? mai fiind si altele de-a lungul timpului, ce credeti despre pamant si despre cei ce au locuit pi el?
Un------a dupa mult timp am ajuns sa-mi pun o multime de intrebari, +*cum ar fi d c o femeie alege sasi ia viata pentru un barbat? si in urma ei raman copii mici singuri si nevinovati
Pe yahoo daca intru pe tel si ma dau pe "disponibil" persoanele care sunt date pe invizibil ma pot vedea online sau offline?
Nimeni nu are cursul intermediari eurocor germana?
Unde as putea sa petrec si eu pastele cu prietenii in Bucuresti? ca la gratar nu putem ca ploua...
E URGENT! DAU FUNDA(daca imi place raspunsul).ce nume de scena pot sa am daca pe mine ma cheama Miruna Mihaela? VA ROG! Si app, unde este categoria ""Adolescenti""? Nu o vad pe aici:))
Imi puteti face o paralela intre scoala dimineata si scoala dupa- amiaza? Adica avantaje si dezavantaje la fiecare.Anul asta in toamna o sa fiu a 9- a si daca voi face dupa- amiaza(mai mult ca sigur) sa...? (mai mult)
Buna am 15 ani si doresc un partener\a de discuti, de varsta mea sau mai mare.nu conteaza.Doresc sa vorbesc despre orice :) Cine e interesat\a ma gasiti la camylamaria :) (mess)
Mi-am crapat ecranu la telefon ( smart play model kis plus) si este in garantie. Daca il trimit la reparat cu garanția îi poate schimba ecranul gratis?, daca nu cam cat costa?
Hei,TPU imi puteti spune si mie top cei mai tari blogari Romani?
Ce sa fac cand ma plictisesc foarte tare?
Cum poti deveni geniu? Sa nu va aud cu :"Nimeni nu devine geniu.Cu aceasta capacitate te nasti." Nimeni nu se naste geniu, ci devine pe parcurs...dar cum? Trebuie sa studieze un anumit timp sau...ce?
Daca cineva face clipuri pe youtube si castiga bani, cum ii primeste?
Buna TPU. Ma poate ajuta cineva cu un site de unde sa pot descarca gratuit un antivirus bun pentru PC?
acum 3 zile mi- a intrat un maracine in picior nu in talpa putin mai incolo si l- am scos putin dar a mai ramas ceva negru acolo zici ca- i un punct negru si e bagat foarte adanc. Tati a zis ca...? (mai mult)
Cine e din Ilfov(Popesti-Leordeni) sau Sabaoani?!
Daca imi fac un blog cu carti cum pot obtine sponsorizari de la diferite edituri?
Dacă vrei, poţi răspunde la următoarele întrebări: 1. Ce doreai să te faci când erai mic? De ce? 2. În prezent, ce meserie doreşti să ai? De ce? 3. Ce scop ai în viaţă? 4. Scrie 3 ...? (mai mult)
Bună TPU! Ştie cineva cum se numeşte melodia de pe fundalul reclamei de la Vodafone care este făcută din "bucăţi de reclame"? Lăsaţi un link. Mulţumesc. Fundă. :)
Dati-mi si mie pls poza aia cu o copila si "buna gluma,nu o mai face", pls.
Cine imi traduce interviul asta in romana are funda + vot. https://www.facebook.com/notes/miley- cyrus- argentina/entrevista- completa- de- miley- cyrus- para- cosmopolitan- traducida/529494800406220 ...? (mai mult)
Cine este vloggerul vostru preferat? Vreau mai multe pareri. :D
Stiti cumva daca Juliet Simms mai este cu Andy Biersack? Sau daca s-au casatorit?
Ceva poveşti drăguţe pe wattpad? Sau pe alte site-uri. [cu link, vă rog.] De preferat în română.
O intrebare pentru voi :Daca o persoana are multi bani si vrea sa-si faca o fabrica de ciocolata Milka, poate? cum?
Cati giga utilizabili are un stick de 16 giga?
Hey TPU Care a fost cel mai jenant moment din viata voastra? AL meu a fost cand am gasit o musca si cand am intrat in clasa am strigat tare MUUUUUUUUUSCAAAAAA:O Si era diriga acolo....mdeaaa:))
Costel Biju e ţigan? https://www.facebook.com/CostelBijuOfficial
am o problema cu omegle.com si nu stiu ce sa ii fac. Acum o luna, doua imi zicea ca sunt banat si acum imi spune asta : Technical error: Server was unreachable for too long and your connection...? (mai mult)
Steve Costello este fratele lui Ash Costello din New Years Day?
Pe o scară de la 1 la 10, cât de frumos cânţi?
Am chef de un Whist. Cine joaca?
Stati acasa de Pasti, sau mergeti undeva?
Cum iti dai seama daca o fata poarta sutien cu push up?
Buna! Cine poate sa imi dea urari de ziua de nastere a prietenei tale cele mai bune. Nu vreau gen: "Ca si vinul fin, tu devi mai bun o data cu anii. La multi ani!" sau : "Fie ca ziua de astazi sa iti ...? (mai mult)
Voi oferiți cadouri de Paște? Dacă da, ce și cui?
Ce ziceti de primul meu video? https://www.youtube.com/watch?v=jfaUAOIoCnw
Cui ii place Black veil brides (BVB), Escape the fate (ETF), Falling in reverse (FIR), Bring me the harizon (BMTH), Sleeping with sirens (SWS) si Motionless in white (MIW) sa ridice mana sus!
Salut.am cearcane mari din cauza problemei mele cu rinichii.De doua saptamani am aflat ca am nisip dupa ce am fost la doctor de mai multe ori numai acum mi- a descoperit.Mi- a dat pastile pentru cateva...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi, ponturi pentru a face cat mai multe like- uri la pagina mea dupa facebook. E nou deschisa si nu am suficienti preieteni sa ii invit. Pagina mea este aceasta...? (mai mult)
Buna TPU. Accesand din greseala un sait am vazut o stire cum ca Will Smith este mort, este adevarat? Daca da, dati-mi un link cu un reportaj sa vad si eu ce s-a intamplat sau spuneti-mi voi.
Buna TPU Care este cel mai ciudat lucru pe care la-ti facut sau l-ati vazut Ceva comic acolo...:)) 1.La scoala 2.La prieten/a 3.Acasa 4.In vazul necunoscutilor
Cunoaste cineva un fotograf pentru nunta raport pret calitate bun?
Buna TPU Care a fost cea mai mica nota a voasta? 1.Cat ati luat? 2.La ce? 3.In ce clasa Si...ce ati facut ca sa va imbolnaviti ca sa nu mai mergeti la scoala?
Va place de Fresh Kid (Mario Galatanu)?
Vreau si eu cate mesaje funny de paste.Multumesc Frumos
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a