Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 3 Ianuarie 2026 sunt:
Salut prieteni! Problem in progress: Creez un eveniment pe facebook, dau sa invit prietenii...duc lista in jos, dupa CTRL + SHIFT + J, dau e CONSOL si bag codul:problema e alta! Chit ca dau...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie glume de spus prietenilor gen,,ce dinti frumosi ai, imi place atat de mult culoarea galben! dar sa fie inventate de voi! multumesc! funda
BUNA TPU! puteti sa-mi spuneti un nume de you tube pentru gaming n-am idee...P.S dau funda!
Buna tpu.As vrea sa stiu daca atunci cand comanzi un produs de pe un site strain cum ar fi Amazon, acesta iti este adus chiar de oamenii de acolo sau produsul se da, mana in mana prin curierii din tara.Adica...? (mai mult)
Imi da si mie cineva un cod fraises care MERGE? Primul raspuns corect primeste Funda+VOT! Va rog.
Cum rezistati departe de iubit? Si cat a fost ce- a mai lunga perioada in care ati fost departe unul de celalalt? Mie imi e tare greu fara el innebunesc de dorul lui mai am doua saptamani si 4 zile si ...? (mai mult)
Buna! Am si eu o problema cu un baiat. De la un timp, e rece nu mai vrea sa vorbeasca cu mine. Nu stiu ce are, dar cred ca varul meu i- a spus numa rele de mine. Mi- am cerut scuze (doar ca tin la...? (mai mult)
.se dau telefoane sau se trimit mesaje inaibte de paste sau dupa? Si ce se zice inainte de paste daca se dau? Dar dupa?
Imi puteti da va rog niste informatii adica mai bine zis biografia lui andy sixx? Incepand de la cum a ajuns celebru ce a facut a sa ajunga celebru, ce facea cand era mic absolut tot despre el....? (mai mult)
Oracol: 1.va place cola? 2.cate kg aveti? 3.mancarea favorita? 4.ati fost vreodata inselati de iubitul/a voastru/a? 5.la ce varsta ati invatat sa gatiti si care ere prima mancare gatita de voi? 6.ati...? (mai mult)
Am nevoie de un mesaj de amenintare pentru furtul proprietatii in online, dar sa sune profesional, din partea unui avocat. Si daca se poate in engleza, am cautat dar nu gasesc nimic sau poate...? (mai mult)
Imprevizibilitatea. Calitate sau defect? -Vorbind de însușirea oamenilor-
Care este visul vostru maret?
Care acumulator e mai bun:li-ion sau li-polymer?
Este cineva de aici care srie povesti? As vrea sa si vorbesc cu voi
De ce toata internatiunea este obsedata de Pewdiepie,adica nu face nimic productiv, nici macar glume bune nu are. Doar tipa intr-un monitor si se comporta ca un redus mintal.
E bine daca la 15 ani ( in iulie ii fac ), fata fiind, am 51-52 kg si 1.63 cm?
La facebook, daca o persoana este online si eu nu o vad( adica nu imi arata bulinuta aia verde in dreptul ei) si ea posteaza, da like la poze...si eu nu o vad on pe chat, ce inseamna? Adica...? (mai mult)
Buna! As vrea si eu cuvinte si expresii in japoneza. Daca se poate, cat de multe. FUNDA!
Vreau să-mi fac un canal pe youtube, despre ce să fie?
Cu ce poti sa acoperi zgarieturile de pe pantofii de velura neagra?
Cum sa transfer mai usor muzica din tableta(android) in USB? pentru ca pot copia doar una cate una si trebuie sa ma duc pana la "USB" si inapoi la muzica dupa fiecare melodie si nici nu pot deschide...? (mai mult)
Va place de Jesse McCartney? https://www.google.ro/search?q=jesse+mccartney&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=drtGU66QOITQygOKvIDgDg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=885
Eu am Samsung galaxy tred lite si mai mereu cand joc ceva imi apare add- uri si nu pot sa le mai sufar....bn hai sa zicem ca nu e greu sa dau x da uneori dau pe langa XD si dau pe reclma si ma enerveaza...? (mai mult)
Vreau vremea de pe data de 9 aprilie 2014 in Suceava. Funda!
as vrea sa stiu daca piesele astea se potrivesc mai ales la procesor si sursa http://www.emag.ro/placa- video- msi- nvidia- geforce- gt- 630- 2048mb- ddr3- 128bit- hdmi- dvi- vga- n630- 2gd3/pd/DBP6SBBBM/ ...? (mai mult)
Ce pot face daca numai am suficient loc sa copiez c.r.a.c.k.u.l in sims 3? PLZZZ! Help!
TPU am nevoie de ajutorul tau maine am un test si nu stiu cum sa raspund la intrebarea asta cine este Marilyn Manson un baiat sau o fata?
Cum va simtiti dupa ce ati aflat ca cei de la CN vor difuza in sfarsit noul sezon din Drama Totala?:D
Ce declaratii de dragoste ciudata ati primit? Eu am primit o astfel de declaratie mai putin obisnuita : "Te iubesc la fel de mult cum iubesc dulciurile"
Este cineva de aici care stie programare pentru PC? Daca da sa imi lase un mesaj cu limbajele de programare pe care le stie. Sau lasati- mi un link cu un forum ca acesta unde pot sa vorbesc cu lumea despre...? (mai mult)
Sunt curioasa de parerea voastra, sunt o fata de 18 ani, si am 1, 60.As dori sa stiu daca sunt atractiva fizic, daca sunt grasa, sau urata...Stiu ca aspectul fizic nu conteaza, dar vreau pareri sincere...? (mai mult)
Cine asteapta vacanta de Paste? O:-)
Am o mare, chiar uriasa, nelamurire...Incep prin a preciza ca nu cred "teoriile", conform carora, Universul a fost creat de o divinitate supranaturala. Poate nici teoria "Big Bang- ului".De ce nu cred...? (mai mult)
Ce pot sa fac in casa cand ploua afara? Va rog spuneti-mi cateva idei.Sunt plictisita.
Cum sa fac rost de multe like-uri la poza de profil fara sa imi fac fan page sau trucuri dinalea ieftine?
Voi e masina v-ati lua cand veti creste?
FUNDAA! Hey TPU imi dati si mie niste jocuri pentru un laptop cu:Windows 7 Ultimate Edition-64 bit, Intel(R) Celeron(R), CPU 1005M, @ 1. 90GHz, 3914 MB RAM. Va rog :D
Salut.Vreau sa vad la fiecare are este cintecul sau prefetat si o strofa din el.garantez ca dau funda:-)
:) Cosurilr mi-au distrus fata... Acum mai am cateva mici dar tenul meu e praf. Mi s-a inchis la culoare... Il am aspru mai ales pe, frunte. Ce sa fac? Dau fundita :*
Cum îti dai seama daca partenerul tau te inseala?
Ce inseamna Hala Madrid?
Hei TPU...credeti ca si la batranete veti avea nevoie de cei mai buni prieteni? De ce? Care e rolul lor la acea varsta? Voi aveti cei mai buni prieteni? Ce activitati faceti cu ei? Si va rog sa imi dati...? (mai mult)
am o pagina de fb am nevoie de un admin cineva care sa aiba timp sa posteze daca e cineva interesat de asta asta e fb meu https://www.facebook.com/balan.alexandru1 intrati si vb pagina...? (mai mult)
Buna Ce sa fac pe o vreme ploioasa? Ma plictisesc rau
Care este cel mai umilitor moment din viata ta?
vreau si eu niste statusuri pentru prieteni care ma baga in seama doar cand au nevoie de mine... multumesc :*
Care stie sau se pricepe bine in PhotoShop? Am nevoie de o poza smechera, vb prin mesaje. Funda.
Bună TPU, am si eu o intrebare: De 1 saptamana jumate iubitul meu ma ignora ...parca nu mai este el, avem 4 luni impreuna, dar cand iese cu prietenii nu imi mai raspunde la mesaje, parca nu ii pasa ...? (mai mult)
Cum zic in franceza "distractie placuta"? Spuneti-mi va rog numai daca stiti, nu vreau variante e google translate sa ma fac de ras
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!