Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Ma contrazic cu un coleg in privinta a ce e mai bun Nestea sau Lipton, voi ce credeti?
Buna TPU eu as vrea sa devin cantaret dar cand e sa cant in fata mai multor oameni nu pot. Am o team ca vor rade de mine. Ce as putea face sa nu imi mai fie frica?
Ce parere aveti, e ok ca o fata sa inceapa conversatia, de exemplu pe facebook cu baiatul pe care il place sau sa astepte pana se va gandi el la asta, observand ca fata il place si vrea si el ceva?
Am o carie la dintele din fata doare cand il plombezi?
Am o intrebare. De ceva timp imi place de o fata si vreau sa o impresionez cu ceva. As vrea sa ii scriu o poezie sau cv. de genul. Credeti ca e mai bine sa improvizez pe moment sau sa ma gandesc...? (mai mult)
Ieri am intrat pe un site, si mi-a aparuto bara cu Spam si NonSpam.In loc sa da nonspam am dat pe spam.Are ceva?
Cum credeti timpul vindeca?:(
Dati- mi va rog niste sfaturi..Sunt in clasa a 12 a si nu m- am hotarat inca la ce facultate vreau sa dau... Vreau sa dau la o facultate in Iasi.Voi la ce facultate sunteti? sau la care vreti sa...? (mai mult)
Hey, vreau si eu niste porecle faine cu numele Florin.Cea mai tare porecla are funda din partea mea! Dar nu trebuie neaparat cu Florin puteti scrie si altele dar sa fie super tari!
Ce credeti ca este,, Sufletul``? Poate dau funda la cel mai interesant!
Nu ma refer la bogatie, ci ca intr- o luna de munca cu un salariu sa poti trai decent, bani care sa nu "fuga" din primele 2 saptamani si te tarai restul lunii sa supravietuiesti. Dintre experientele ...? (mai mult)
Cum pot fi mai matinala? vreau ca seara sa adorm mai devreme si sa ma trezesc dimineata mai devreme! ceva pareri? mersi
LA elicpotere in ce directie se rotesc elicele? Ce s-ar intampla daca s-ar invarti invers?
Cine a mai facut asa ceva as dori sa imi spuna si mie. Cum pot face niste lei falsi? Adica sa para reali, dar sa nu fie. Am nevoie pentru parada europei de anul acesta deoarece sunt insarcinat ...? (mai mult)
Buna cine imi poate spune si mie denumiri de ziare/reviste care vin anuale? Va rog am nevoie de ele maine si imi trebuie foarte mult!
Ba,pe voi nu va enerveaza refreshurile pe care si le tot da TPU cand intrii pe pagina? adica pe mine ma scoaate din minti!
Stie cineva pana la cat e deschis la posta?
Ce este gruparea Anonymous?
Ce inseamna atunci cand scrii italic? Ma refer cand scrii pe foaie.
De multe ori intalnes cuvantul asta "caterina"? Ce ar trebui sa insemne. Dau fundita >.<
Http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/567/ la ce nivel sunteti? si la ce limba?
Cine are o pagina de facebook peste 5k, am si eu una si vreau publicitate pentru a o mai creste.
Hei! Am o problema la scoala..fosta mea prietena crede ca o barfesc, dar defapt ea ma folosea si deaia nu mai vreau sa fim prietene.Dar acum ma ameninta ca ma bate..cand ma prinde odata.Ce sa fac sa apelez...? (mai mult)
Care este cea mai mica medie cu care pot intra la liceul Decebal din Costanta la filologie?
Hey! Credeti ca o fata poate slabi chiar daca a mostenit greutatea de la rudele iei? Cunosc o fata care are 15 ani si 4 luni, 1.49 cm si 51 kg, dar corpul iei nu arata foarte bine adica are burta si ...? (mai mult)
peste cateva zile este ziua fostei mele profesoare de romana si as vrea sa ii scriu un mesaj frumos... ceva idei? :) funda
Mi- am luat recent un nou iphone si cind mi- am pus toatele datele pe care le aveam in itunes, si apoi mi- am descarcat aplicatia facebook am depitat ca o persoana pe care o aveam blocata nu mai era, ...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site unde se pot rezolva exercitii la mate?
Tu cum îți faci prieteni?
Vreau sa ma ajutati cu un sfat. La S2 plus care credeti ca e mai fain pe alb, albastru inchis sau negru?
Buna TPU cine stie sa editeze poze? vreau sa il fac admin pe o pagina discutam dupa aia. Mersi pentru intelegere ( pe facebook nu prea gasesc?)
Cum aflu cat trafic de internet mai am disponibil la un abonament DigiMobile Optim2?
Hei TPU, stiti cumva cum se numesc momentele acelea de comedie cand o persoaana tine mainile la spate si cealata se duce in spate si incepe sa mimeze cum ar fi mainile loi iar peroana respectiva trebuie...? (mai mult)
Ofer Funda :). ajutati-ma. Cine este femeia aceea care sta la masa langa Teo Trandafir si se imbratiseaza cand baga publicitate la Kanal D? ( e blonda )
Cum pot sa fac print screen cu telefonul Nokia lumia 610? Multumesc!:)
Spuneti-mi si mie niste povesti de groaza! Accept si link-uri! Cu cat mai multe cu atat mai bine! Funda pentru cel mai bun raspuns! :)
Daca in 2014 am 11 ani la 20-21 ani as avea ocazia sa fiu cu Cagatay Ulusoy?
Am niste colegi rai.Sunt clasa a 7a sunt de la sat. cresc porumbei si colegi asa imi zic Porumbel.Ma refer la baieti.La unu ii plac iepurii, la unu caii, la unu cainii etc tot animale din ...? (mai mult)
Voi la ce farse va ganditi pentru astazi?
Exista persoane care au suferit nedreptati legate de proprietate in timpul regimului comunist? au reusit ele sa- si face dreptate pana in prezent? s- au produs alte nedreptati in aces proces? fata de cine?...? (mai mult)
Sal TPU.M-au cam dat peste cap schimbarile astea cu examenul de bac.Acum sunt in clasa a 10 filologie, deci cum se da bacul pana la urma?
Deci sunt incepator, m-am apucat de fumat si cand vreau sa trag in piept ma inec si ma doare dea dreacu capu, ce pot sa fac sa fumez normal ca ceilalti si sa nu ma inec?
Cum am putea sa ma apar de hoti? stau la casa...
Arta ai cultura haha. Deci, cum fac asta ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Mi-a spus un baiat ca a auzit ca prietena mea (eu sunt fata) e cam perversa. Vreau sa va intreb, oare la ce s-a referit?
azi mi-am cumparat un cu ciocolata chipicao inauntru est un fel de cartonas cu scooby doo ce pot face cu acel cartonas. funda+vot
Ce parere aveti despre cei care te platesc pentru a da like-uri la diferite pagini? e o teapa sau e pe bune?
Ati facut vreo farsa de 1 aprilie? Daca da, care este?:P
Am nevoie urgent pentru un proiect sa stiu unde stau Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu, in ce zona din Bucuresti. Ofer funda!
sunt invitata la ziua cuiva de nastere, este baiat, stiu ca fiecare are preferintele lui., voi baieti ce credeti ca as putea sa-i cumpar cadou?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!