Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
SALUT.Ce mai faceti.Am si eu o intrebare.Am un digi net mobil, si as vrea sa stiu daca exista vreun mod prin care sa il pun in ipad mini si sa am net pe ipad? Scuzati-ma de exprimare.
Ce firma de tricou poarta The Rock? http://screencrush.com/fast-and-furious-6-trailer-preview/
Ce simte un om atunci cand citeste un citat, o carte in care se regaseste?
S-a tratat cineva de hirsutism? Natural? Macar ceva sa remedieze? Multumesc!
Dupa parerea voastra invidia e un lucru rau?
cand m- am masurat am procedat asa: 1.am pus ruleta pe perete si am tras liniute cu creionu de la 1.75 pna la 1.80 m si mi- a iesit 1.77. 2. dupa ce le - am sters si m- am masurat pe peretele...? (mai mult)
De unde descarc minecraft pentru win 7 32 bit?
ce inseamna 'prelan' in limbajul celor care se drogheaza?
Daca am un numar de telefon fix, cum pot afla numele persoanei careia ii apartine? Stiu doar ca este din Alexandria. Exista un site, unde pot cauta pe cineva dupa numarul de telefon? Multumesc!
Aveti idee de un titlu pentru un proiect legat de simtul civic?
Stie cineva de ce cand ma loghez pe wow cataclysm 4.3.4 luat de pe freakz, imi da sa aleg un realm si dupa im scrie ca se conecteaza si dupa 1-2 minute scrie ca m-a dat afara de pe server?
Un stand cu produse Seventeen? in Bucuresti?
am o problema cu FB, mi-am reinstalat windowsul si acum imi apare un mesaj trimis acum ( 21:57 ) imi apare trimis la 12:57. Ce trebuie sa fac?
TPU Eu cu verisoara mea ne plictisim.Ce jocuri sa ne jucam?
De la cati ani poti sa-ti faci cont pe FACEBOOK?
Ce diferenta este dintre un caine si o pisica in afara ca sunt animale?
Si voi simtiti o biluta tare pe langa maxilar jos in stanga sau dreapta?
luni sunt la lucru de la 6 dimineata pentru prima data si nu pot sa ma culc devreme, nu adorm decat pe la vreo 1 si daca ma streseaza, chiar mai tarziu sau deloc. nu vreau sa ma duc nedormit :|...? (mai mult)
am o problema am pus o intrebare de trei ori si nu mi-o aproba.De ce?
Sunt intr- o dilema, nu stiu sigur daca am sau nu o relatie! Acum 2- 3 saptamani am inceput o relatie cu un baiat dar...s- a cam stricat lantul relatiei. Cum sa explic... El e la scoala ...? (mai mult)
Ce se intampla daca ma casatoresc cu un travestit?
Unde pot gasi un program care pune rame la poze? Funda
Pentru ce se vaneaza cocosul de mesteacan?
Habar nu am daca am gresit categoria si daca am gresit- o va rog sa ma scuzati. Iata povestea mea : Acum doua seri am avut un vis ciudat in care cea mai buna prietena a mea cadea de pe...? (mai mult)
Descrieti intr-un cuvant Allview a5 duo! Multumesc. Funda
Hey! Stie cineva care este aplicatia aceea de pe Facebook in care esti urmarit(a) de nu stiu cate pers. pentru nu stiu cat timp?
De ce studii ai nevoie sa devi pilot si din ce oras as putea lua o licenta PPL si una CPL? Va rog sa raspundeti e important pentru mine.
Cum amesteci brakink soda cu salt pe School of Dragons
Am o intrebare! De ce nu imi raman salvate serverele de minecraft, intru pe ele dar cand ies nu mai sunt acolo?
De curand, iubitul meu s- a inscris la un curs de barman- ospatar. Cum ar trebui sa se desfasoare un astfel de curs? Vreau sa stiu cate ore pe zi ar trebui sa fie, zilele si daca ar trebui sa i se dea...? (mai mult)
Fetele cuminti, slabiciunea baietilor rai. pareri? :D
Vreau sa stiu daca utilizatorul GREECE mai exista pe TPU!
[FUNDA] Hey TPU :) Astazi in America este KCA (Kids Choice Awards) si ma intrebam daca stiti daca se difuzeaza si la noi in Romania la televizor. Si daca da, va rog spuneti- mi si la ce ora. Multumesc...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum se da funda ca abia mi-am facut cont si tot vad la alte intrebari asta. PS:dau funda cui imi spune.
Salutare tuturor! Stie cineva vreun site de unde pot cumpara tricouri snooker? Multumesc!
De ce când salvez o animație și vreau să o postez pe ceva nu se mai mișcă?
Hey, tocmai mi-am descarcat facebook pe telefon, dar este in limba engleza, cum il dau in limba romana?
dau funda de cateva saptamani imi simt urechia dreapta infundata, faza este ca si nara dreapta o simt infundata sus pot respira putin pe ea iar cand incerc sa suflu nasul simt ceva in urechia ...? (mai mult)
Buna catelul meu 3 zile este bn, una tremura, nu mananca, nu bea apa.de fiecare data cand maer la veterinar ii face o injectie si gata. dupa trei zile la fel.in sfat va rog ca nu stiu ce sa ii mai fac.ma...? (mai mult)
Un coleg de la mine din clasa ma enerveaza, cand vorbesc in engleza el zice "a ia uite cine a invatat sa vorbeasca in engleza" pe mine ma enerveaza raspunsul asta. Ce pot sa- i zic ca sa ramana...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un sait de unde pot sa iau niste imagini asa mai frumoase, sau GIF-uri?
Ce este Bandicam?
Ai întrebări despre produsele Lady's sau despre cum îţi poţi realiza propria afacere? Intraţi în acest grup şi veţi găsi toate...? (mai mult)
nu stie cineva o programa prin care sa pot face video?
Care este butonul de "Screen lock" la un telefon LG L3 Dual Sim? https://www.google.ro/search?q=lg+ l3+ dual+ sim&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CY82U63xJIH8ygOm14KQAw&ved=0CEcQsAQ&biw=1280&bih=581#facrc=_&imgdii=_&imgrc=pg1M6NKFLa0UzM%253A%3BSqfd5-...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa joc call of duty black ops 2 online si nu prea reusesc... ma chinui de vre o 2 ore sa il fac sa mearga online si nu ii dau de cap. stie cineva cum as putea sa il fac sa mearga? dau...? (mai mult)
dau funda!:D pentru a invata limba germana am nevoie sa stiu gen complementul de agent, complementul direct si functiile sintactice din romana?
as vrea sa stiu daca pot pune o placa video peste o placa de baza cu video integrat de ex placa asta video http://www.emag.ro/placa- video- msi- amd- radeon- r7- 240- 2048mb- gddr3- 128bit- ...? (mai mult)
Buna am intrebari? :D 1. Cum a fost prima zi de liceu pentru voi? :> 2.Ce profil ar trebui sa aleg FILOLOGIE sau STINTE SOCIALE... avand in vedere ca vreau spre Drept. :3
Imi puteti recomanda un pistol de la airsoft care sa nu fie letal si sa poata fi folosit si de un copil de 12 ani.Va rog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!