E un ipocrit, sa vezi ce limbaj are pe discord, plus că se da cine nu este, nu are legătură cu religia o face la mișto
Hai a iti spun un secret.
NU EXISTA cont pierdut defintiv.
Sunt useri care odata suspendati isi fac alt cont,deci nu ar fi o problema.
Sunt useri care cer stergeea contului, dar in scurt timp isi fac cont nou
DECI, oricat am raporta, userii sunt sanctionati, dar unii isi fac cont.
Așa este. Unii nu pot renunța
Si ce este mai rau este ca useri suspendati care ti-au dat ignor/block raman la ignor si dupa suspendare de parca dupa suspendare mai pot intra
Nu mi se pare corect sa intre dupa suspendare, dar probabil, adminilor le convine pentru ca are clinti
userii mai rebeli mentin situl viu
Ce facem cu aceea care au dat ignor și sunt suspendați? Nu prea are logica sa rămână la persoane care te ignora dar practic nu mai pot intra in acel cont, este ca și cum ar fi fost șters
A mai avut mai multe conturi și toate i-au fost suspendate! De ce? Cel mai probabil suntserios i-a raportat raspunsurile pentru ca nu aveau sens și erau un amalgam de discurs crestin ortodox care nu avea legătură cu întrebările
Eu am văzut că făcea propagandă politică, cel mai probabil de asta i-a fost suspendat contul.
Din cauza ca punea intrebari legate de crestinism sau avea pareri crestine. Unii moderatori au viziuni de extrema stanga si progresism extrem. Nu suporta crestinii.