| Ambivert a întrebat:

1RealSoul este userul Onur
Ce i s-a întâmplat de și-a pierdut contul definitiv?
Ce tot aveți cu el? Pe mine m-a ajutat de câteva ori sa știți că e un băiat bun și sufletist! Da el ignore așa aiurea fara motiv dar e un băiat bun!

16 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

A mai avut mai multe conturi și toate i-au fost suspendate! De ce? Cel mai probabil suntserios i-a raportat raspunsurile pentru ca nu aveau sens și erau un amalgam de discurs crestin ortodox care nu avea legătură cu întrebările

| Ambivert explică (pentru LisaJulie):

Unul pe politică și acum probabil pe religie! Nasol ce sa zic... E nasol sa fii stalkerit de cel cu coasa laughing
O sa revină el nu rezista el mult fără TPU
Așa trebuia și userul din Australia suspendat nu îi mai zic nickname-ul!
Unii nu au ce face altceva cu viața lor decât să de-a raport, foarte trist.

| Fatamuntilor a răspuns:

Hai a iti spun un secret.
NU EXISTA cont pierdut defintiv.
Sunt useri care odata suspendati isi fac alt cont,deci nu ar fi o problema.
Sunt useri care cer stergeea contului, dar in scurt timp isi fac cont nou
DECI, oricat am raporta, userii sunt sanctionati, dar unii isi fac cont.

| Kufu95 a răspuns:

Eu am văzut că făcea propagandă politică, cel mai probabil de asta i-a fost suspendat contul.

| Ambivert explică (pentru Kufu95):

Săracul

| Ambivert explică (pentru Fatamuntilor):

Așa este. Unii nu pot renunța

| LisaJulie a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Si ce este mai rau este ca useri suspendati care ti-au dat ignor/block raman la ignor si dupa suspendare de parca dupa suspendare mai pot intra

| Fatamuntilor a răspuns (pentru LisaJulie):

Nu mi se pare corect sa intre dupa suspendare, dar probabil, adminilor le convine pentru ca are clinti
userii mai rebeli mentin situl viu

| LisaJulie a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ce facem cu aceea care au dat ignor și sunt suspendați? Nu prea are logica sa rămână la persoane care te ignora dar practic nu mai pot intra in acel cont, este ca și cum ar fi fost șters

| Cinic a răspuns:

Din cauza ca punea intrebari legate de crestinism sau avea pareri crestine. Unii moderatori au viziuni de extrema stanga si progresism extrem. Nu suporta crestinii.

| Ambivert explică (pentru Cinic):

Poate habotnicii nu îi suporta happy
Nici să o duci la extrem nu se cuvine.

| RAY a răspuns:

E un ipocrit, sa vezi ce limbaj are pe discord, plus că se da cine nu este, nu are legătură cu religia o face la mișto

| Ambivert explică (pentru RAY):

Mai intrați pe discord? Sau acum câțiva ani te referi?

| RAY a răspuns (pentru Ambivert):

Acum multi ani

| Ambivert explică (pentru RAY):

Daca tu spui

| LisaJulie a răspuns (pentru Ambivert):

Violleta2022, a ajuns user avertizat, teoretic dupa o luna putea sa ceara sa treaca la utilizator normal, nu stiu de ce o face dar vad ca scrie la ea la profil,, it s time for a change